aynen 74 idi almaya çalışınca 78 oldu sonra iptal oldu. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1732. sayfa)
-
-
ben aldım hocam takas desteği ile beraber umarım iptal etmezler üzülürüm :)
-
hayırlı olsun hocam bende kendı telefonumu takasa koydum ama sepette bişiler oldu. :D Daha doğrusu o fiyat yanlısdır ve iptal olur diye biraz geç kaldım
-
Adamların eline ortalama 2K dolar sayacağız diye bir de nöbet mi tutuyorsunuz vallahi halimiz inanılmaz derecelerde. Hayırlı olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
maalesef hocam o kadar haklısınız ki telefon alırken bile kırk takla atıyoruz. neyi kaça saydırırız nasıl indirimli alırız
-
hocam kargoya verilirse Söylermisiniz :D İpi hazırladım tekmeyi atıcam
-
Merhaba hocam, hayırlısı olsun şimdiden.
Takas için önteklif kaç para verdiler ve gerçekten kaça saydılar alışveriş tamamlandıktan sonra bu bilgiyi de verebilir misiniz?
-
trendyol.comApple iPhone 13 128 GB Yıldız Işığı Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/Apple/iPhone-13-128-GB-Yildiz-Isigi-Cep-Telefonu--Apple-Turkiye-Garantili--p-150059024?boutiqueId=61&merchantId=122596&adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=999999999&adjust_adgroup=22305169&adjust_creative=150059024&utm_term=22305169&utm_source=share&utm_medium=product_free&adjust_campaign=product_free_2024112619_TR&link_userID=22305169&link_contentid=150059024&utm_campaign=150059024
Alsak gelir mi acaba :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
34.199 görünüyor fiyat normal hatta piyasaya göre bir tık pahalı. 33.700 küsüre bulmak mümkün.
-
-
O fiyata zor.
-
-
11 kasım'da %3 indirim yapmıştı yine yaparlar diye umuyorum bende pro max bakıyorum 256 olanlarda indirim yapmadılar 512 lik versiyonda 105.000 liraya düşürmüşler onda da takas desteğini kaldırmış uyanıklar
-
Sürecim sonlandı hocam,
Kargoya vermezler iptal ederler ya da bu aralar meşhur olan kargoda iptal ederler diyordum ama şükür sıkıntı olmadı.
iphone 16 pro 128 gb siyah bedeli 74.899 TL
Eski telefon bedeli 11.529 TL
Takas desteği 6.000 TL
(Toplam: 17.529 TL ye iphone 11 128 gb takasa verdim)
57.370 TL süreci tamamladım.
-
hocam teslim bile aldım :)
-
iyi günlerde kullanın hocam.nasip değilmiş demek paylaşım yapana kadar alsaydım :D şimdi 80k oldu ve benım telefona verdikleri ücrette düştü
-
Takas desteğini de 4.000 e düşürmüşler bu cumaya hazırlık takip edin cuma dip rakamlar gelecek ellerindeki malların tükenmemesi için yapılan bir oyun bence takipte kalın alan arkadaş da şanslı güle güle kullansın
yanlış anlamada hocam bu söylediğini çok duydum.Yine de beklenen olmuyor.İnşallah ben yanılırım bu sefer.16 promax de bile desteği 4 e indirmişler
Cuma belli olur hocam
Çok teşekkürler hocam, umarım sizler de güzel bir fırsatla daha iyi fiyata alırsınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X