186 devir ile 99% cok iyi ,tam bitiribmi sarj ediyorsunuz? |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1753. sayfa)
-
-
Hangi sitede düşmüş hocam -
2 adet iphone 13 almayı düşünüyorum. Gördüğüm kadarıyla en uygun hepsiburada da mevcut 34.599 fiyatıyla. Daha uyguna getirebilir miyim ? Kampanya kombo vs önerilerinizi bekliyorum. -
Normal değil yani bu böyle bir şeyle karşılaşılsak Apple Store’dan değişim talep etmeliyiz -
%5 -%10 civarlarında takıp %100 dolduruyorum. İyileştirilmiş pil şarjı da kapalı.
-
Ben 14 aldığımda Apple destek ile görüştüm. Bizden alsaydınız değişim iade sorgusuz bir şekilde yapardık dediler. Vatandan aldığım için iade yok, bir süre sonra fazla artarsa vatan üzerinden gönderirsiniz o plastik parçayı değiştiririz demişlerdi.
2-3bintl indirime o yüzden değmez, zorlu ya da akasyadan almak lazım cihazları. İndirim daha fazla olursa ne ala.
-
Öyle şey mi olur ya Ürün zaten İlk 6 ay içindeyse direkt değişim yapmaları gerekiyor ki zaten 2 sene garantisi de var Apple yine hizmet vermek ve genellikle de değişim yaparlardı bu nedir politika mı değiştirmişler Vatan Teknosa Mediamarkt Hepsiburada N11 Amazon Troy bunlar resmî yetkili satıcılar değil mi sanki herhangi bir telefoncu dükkanından almışsınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 22 Aralık 2024; 16:4:39 > -
Sanki iPhone lara zam gelecekmiş gibi bir hissiyat oluştu bende. Ufak ufak siteler lansman fiyatlarına çekmeye başladılar iPhoneları.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 22 Aralık 2024; 17:24:8 > -
dolar 37 olmadan zam gelmez.
-
kardeşim için iphone 13 bakıyorum vatan bilgisayarda 34.999₺ fiyatı var
ziraat kart vatan bilgisayar için 15.000₺ ve üzeri 1.500₺ indirim kampanyası var iki kart ile ödeniyorsa 3.000₺ indirimli almayı düşündüm sizce olur mu iyi fiyat gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 22 Aralık 2024; 18:51:32 > -
Birisi ekstre diğeri puan olduğu için büyük ihtimalle birleşir.Elinizde eski telefon varsa onu da verin mağazada. Yanılmıyorsam alım fiyatına 3000 tl ekstre Ödeme de veriliyor.
-
ben iki farklı kart ile de aynı kampanyaya (vatan bilgisayar için 15000₺ üzeri 1500₺) katılmayı düşünmüştüm hocam birleşir dediğiniz neyi kastettiniz anlayamadım kusura bakmayın
eski telefon kampanyası şu an var mı, ne kadar eski olsun elimde 6s var sapasağlam, daha da eski oluyor mu tuşlu telefon gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensar14 -- 22 Aralık 2024; 19:9:38 > -
Mağaza personeline telefonu verin .Özelliklerine bakıp size fiyat teklifi sunar.Kabul ederseniz telefon fiyatından düşer.
-
kutu ekipman vs istedikleri bir şey var mı peki -
Hayir hocam cihazın olması yeterli
-
teşekkürler hocam -
Bilemiyorum o dönem konuştuğum arkadaş iade ve değişimi vatan üzerinden göndererek yapabileceğimi söyledi. Kendilerinden almış olsam direkt iade değişim yapabilirdik diyor. Ki bence mantıklı.
-
Rica ederim şimdiden hayırlı olsun
-
iPHONE 15 PLUS 256 gB - 61.999₺
Ben 64.889₺'ye aldım efsane kasım indirimlerinde; kampanyalı bir fiyat denilebilir kaçırmayın derim düşünüyorsanız.
www.akakce.comJust a moment...https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-iphone-15-plus-256-gb-fiyati,282685686.html -
değerli dostlar vatan bilgisayar onlineden iphone 15 256 gb fiyatı 56500 lira. ziraata 1500 indiriyor. en uygun bunu bulduk ne dersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X