Kayıtsız cihazları TR'de değişime ya da garantiye almıyorlar, bilginiz olsun. Yurtdışında yapacaksanız olabilir, çok mantıklı kesinlikle. Eskime payları da düşüyor. iCloud olduğu için bütün veriler anlık birbirine geçiyor zaten. Ben de öyle düşünüyordum |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1758. sayfa)
-
-
Yok TR'de değiştirmeyeceğim, yeni model çıkınca avrupada değişim yapacağım. Avrupa cihazlar Türkiye'de 1 sene garantili, Avrupa dışındakiler garantili değil.
Bu kayıt ücretinin ve kayıtlı yasal telefonun içindeki telefondan fazla tutar kadar verginin hiç bir manası yok. Gereksiz yere kayıtdışına çekiyorlar insanları.
-
Türkiye'de garantisi geçen modeli kaydetmezseniz garantiye bakmıyorlar hocam bilginiz olsun. çift sim ise çift simi de pasaporta kaydedip garantiye götürebiliyorsunuz, kayıtsız cihazlara bakmıyorlardı en son götürdüğümde.
-
Vatan PC’den iPhone 12 cihazımı 22.100 tl karşılığında iPhone 16 128 ile değişmiş bulunmaktayım darısı bekleyenlerin başına -
Az önce teknosa üzerinden Akbank kredi ile denedim, 34K cihaz, 36.100 gibi bir fiyata geliyor. Düşünenlere 2.29 faiz diyor akbank.
-
iphone 15 pro veya pro max sıfır ve yurtiçi olarak fırsat fiyatı gören veya duyan var mı ? alışveriş siteleri bu üründe kasım fiyatlarının üzerine 10-12 bin eklemişler.
-
erteleme var mı -
Aktif konu burası olduğu için buraya yazıyorum. İphone 7Plus 15.8.3 kullandığım sürümde "Cihazınızda güvenlik açığı oluşturabilecek durum tespit edilmiştir. güvenliğinizi için uygulamamıızı resmi marketler üzerinden indirdiğinizden ve güvenlik açığı oluşturabilecek uygulamaları sildiğinizden emin olarak tekrar giriş yapabilirsiniz. " şeklinde hata veriyor. Ne yapmak gerekiyor.
-
Kaç ay yapıyor -
15 Pronun üretimi durduğu için herhangi bir fırsat olmaz sanırım, yavaştan satışı biter.
-
Erteleme yazmıyor, sadece 3 ay, %2,29dan gözüküyor. 34k iphone 13 için 36.100
-
3 ay. 20.000 üzeri telefonlarda 3 ay üzeri yok zaten. Ticari kart yok ise.
https://www.turkcell.com.tr/pasaj/cep-telefonu/ios-telefonlar/apple-iphone-16/iphone-16-pro-128-gb
hem fiyat olarak mantıklı hem de ticari Garanti ve iş bankasına vade farksız 4 taksit. Ticari kartım olsa alırdım sanırım.
-
Telefonunuzu yenilemeniz gerekiyor. -
Telefonda root var mı? Rootlu telefonlarda da bu uyarıyı verebiliyor bankacılık uygulamalarına girerken.
-
Hard Reset atmaktan mı bahsediyorsunuz anlamadım.
-
Yok üst model iPhone almaktan bahsediyorum, malesef güvenlik önemli , ömrü bitince değiştirmek lazım telefonları -
iPhone 16 almanız gerekiyor
-
fahiş fiyat artışı olduğu için gerekli yerlere bildirdim. bir ayda 79 dan 92 ye çıkarmışlar.
-
Ürünün stoğu yok, her sene olan bir şey ve şu saatten sonra alınmaz zaten.
-
Zaten sorun orada. Stogu yok diye kara borsa fiyati veriyorlar. Normal degil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X