14 çok satan bir model değil ellerinde patlar hatırı sayılır bir indirim yapmak zorunda kalırlar insanlar ya tasarruf eder 13 alırım yada o kadar vermişken az daha koyar 15 alırım kafasındalar |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1757. sayfa)
-
-
Iphone 14 almanin hicbir mantigi yok 13 ten zaten bir farki yok 13-14-15 arasinda en mantikli telefon su an f/p olusundan dolayi 13 bence -
Eski modelleri alacağınıza biraz daha bekleyin SE alın derim yeni modeli çıkacak bir iki aya modern kasayla -
bu saatten sonra bence de en mantıklısı SE4 beklemek canavar gibi geliyor -
17 beklemek daha mantıklı 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chuckchucky -- 29 Aralık 2024; 12:8:44 > -
Biz anca bekleriz -
17 tam bir macera.
Wifi-bluetooth çipi değişiyor qualcomm yerine apple kendi prototip çipini deneyecek kim bilir ne buglarla gelir bu çip 18’de düzeltirler ancak. Air modelinde kasa da değişiyor apple’ın her zaman yeni kasaları sıkıntılı olmuştur. Macera aramak isteyen 17’yi beklesin tabi. :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: chuckchucky
17 beklemek daha mantıklı 😁Çünkü 17 çıkana kadar kişi çok çalışıp 32bin liralık SE yerine 65bin liralık 17 alım gücüne sahip olabilecek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHOlucusu2021 -- 29 Aralık 2024; 12:48:31 > -
Yeni SE bahsedilen özelliklerde gelirse düz iPhone fiyatıyla yarışır. SE konseptinden çıkmış telefon. -
Ertelemeli ve taksitli alabileceğimiz bir tek gürgençler mi var? -
iphone 13 için (indirim+kampanya+taksit Allah ne verdiyse) favlıyorum konuyu. takip
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 29 Aralık 2024; 20:11:51 > -
13 ler 33bine kadar inmişken bu ara almak lazım. Bende takip ediyorum bu fiyatların altına zor gibi. Birde yeni yılın belirsizliği var
-
Selamun aleyküm iyi geceler cümleten elimde 12.128 ve 13.128 1er yıllık cihazlarım var ve 12 modelini elden çıkartıp 15 veya 16 almayı düşünüyorum yanlız takas desteği kapsamında en yüksek vatan pc veriyor aradaki farkı sıfır faizle en azından 3 taksit yapıp ödeyebileceğim bir sistem varmi bildiğiniz .?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tecnikadamoguz01 -- 30 Aralık 2024; 3:31:5 > -
vatan bilgisayar 3 yılı dolup tüm hatlara açılmış yurtdışı telefonları takasta kabul ediyor mu bilen var mı -
-
Bugün gidip alacaktım ancak online müşteri hizmetlerine sorduğumda Kasko yapılması şartı ile krediyi verdiklerini söylediler. Kaskonun fiyatı da iphone 13 için 4.850 TL civarında. Bir anlamı kalmıyor yani.
Alternatif bilen varsa oraya yöneleceğim ben de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 30 Aralık 2024; 19:53:50 > -
mh ile görüştüm, 4100kusur dedi iphone 13 için.
toplamda 39153 kusuratlı birşey söyledi, herhalde yarın gidip alacağım 2 ay ertelemeli 3 taksitli şekilde.
bunu ilk gün saçma buluyordum ama hediye alacağımdan mantıklı gelmeye başladı:)
kredi çekip almaktansa;hemen hemen aynı fiyatlara geliyor krediyle birlikte , en azından kaskosu olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AslanAvda -- 30 Aralık 2024; 21:13:24 > -
teknosadan 16 pro max alıyordum tam, kartı uzattım 6 taksit olsun dedim (bonus ticari) 2ye düştü taksit sayısı dedi döt gibi kaldım orada :D alamadan döndüm... bilgisi olsun herkesin
-
bana bu ekran görüntüsünü attı mh. iPhone 13 128gb için evet söylediğiniz gibi rakam. Ben uygun fiyata almak istediğim için kararsız durumdayım yoksa erteleme + faizsiz krediyle çok mantıksız değil ama 13 olduğunu da unutmamak gerekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Woody WP -- 30 Aralık 2024; 22:56:36 > -
16 pro almayı düşünüyordum, kayıt parasının zamlı halini öğrendim. Bunlara vermek yerine 2 tane cihaz alacağım , dönüşümlü devamke.
17 çıkınca da eskiyi getir yeniyi al yaparım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X