|
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1755. sayfa)
-
-
Kasko ucreti ne kadar biliyor musunuz? -
aynı cihaz var , ekim 2023de alındı.
315 döngü ve yüzde 87e düşmüş.
kötü sanırım.
-
iPhone 13 içins sordum, 7000 küsür lira dendi. -
ben de 13 alayım diyorum ama 7bin lira çok fazla.
kredi çekseniz belki daha uyguna gelir kaskosuz.
-
O mantıkla düşününce evet ben normalde de almam böyle şeyler ama kötü bir şey değil sonuçta işime geliyor mesela. -
Sizin pil sağlığı çok düşmüş. Garanti süresinde %80 altına düşünce ücretsiz pil değişimi var diye biliyorum.
-
iPhone 14 ve daha önceki modeller için piller, ideal koşullar altında 500 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitelerinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. iPhone 15 modellerinin pilleri, ideal koşullar altında 1000 tam şarj döngüsü boyunca orijinal kapasitelerinin %80'ine kadarını koruyacak şekilde tasarlanmıştır. Gerçek pil performansı, iPhone'un düzenli olarak nasıl kullanıldığı ve şarj edildiği de dahil olmak üzere birden fazla değişkene bağlıdır. İki yıllık garanti, Türkiye'deki tüketici kanunu kapsamındaki haklara ek olarak arızalı bir pil için servis işlemlerini de kapsar. Garanti kapsamı dışındaki durumlarda Apple tarafından pil servis hizmeti verilir. Fiyatlar ve şartlar değişiklik gösterebilir.
1000 döngüye kadar kesin düşer 80in altına, o zaman değişim için gönderirim artık hocam.
-
iPhone 13’te şarj döngüsünü nasıl öğrenebilirim? Ayarlar Pil kısmında sadece pil sağlığı gözüküyor. -
Bunu alsan bir de kayıt parası versen zaten yurtiçi fiyatına gelecek değmez -
Bütün telefonlarda mı geçerli -
Evet tümünde. -
Toplamda 5 ay taksit oluyor değil mi? -
Hayır, ilk 2 ay erteleme, kalan 3 ay taksit. -
Süre 5 ayı buluyor. Çok teşekkür ederim bu gün bayiye uğrayacam -
Ne demek ben teşekkür ederim. Cihaz kasko tutarı her cihazda farklı ama aklınızda bulunsun. Gidince öğrenmeniz gerek. -
Gidince konuşacaz artık bakalım ne olacak. -
3U Tools proğramı var ama daha garantisi apple destek uygulamasını indirip destek alın hocam.
-
Tamamdır, çok teşekkürler hocam. -
Gittim baktım 14 128 gb 46.499. Kasko fiyatı 6314 o da kredi kartına 8 taksit yapılabiliyor.
Yani toplamda neredeyse 53 bine geliyor.
Medi markt fiyatları 43 bin. Arada 3500 lira giydirmişler 14e o yüzden almadım.
Fiyatlar aynı olsaydı kaskoyu yaptırıp alırdım 14ü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X