Satıcısı gürgençler ve son 4 adet. 77.580 TL Beyaz renk. |
Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1764. sayfa)
-
-
Pazaramada alışveriş yaparken dikkatli olun, mümkünse sanal kart kullanın güvenlik açısından sorun olabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazarama iş bankasının e-ticaret sitesi güvenilir yani.
Ama tabii ki tüm siparişlerinizde limitli sanal kart kullanın yine.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 11 Ocak 2025; 21:57:21 > -
Başıma o tarz bir durum geldi o yüzden uyarma ihtiyacı duydum.
Gürgençlerin değiş tokuş kampanyasından yararlanan oldu mu?
İphone 12 64 gb 16350₺ geri alım bedeli ile iphone 16 pro max 256 gb 82 bin gibi bir fiyata düşüyorlar. Garantiden kredi ile 3 taksit yaptırırsan da 12 veya 13 bin liralık 2 farklı kaskoyu zorunlu tutuyorlar.
Mantıklı mı değil mi? Taksiti kaldırdıkları için maalesef bu tür yöntemler cezbedici görünüyor.
Yararlanan varsa yazarsa sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elektronik marketlerden Orjinal alın. Diğerleri bluetooth filan bağlanıyor.
ben 2 yıl sorunsuz kullandım, arkadaşım 1 ayda
parçaladı!
Hepsiburada falan çok daha iyi bence takas olarak. Zaten telefonun fiyatı da daha ucuz. Taksit için ise çok ihtiyacı olan alışveriş kredisi çekebilir veya o ay kartın asgarisini ödeyerek ödemeyi bölebilir. Tabi biraz faizi göze almak şart o durumlarda, ama fark 12-13 bin değil 3-5 bin civarı olur büyük ihtimalle.
-
Evet hocam sim free olmuştu.
Apple iPhone 13 512 GB Kırmızı Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili)
44.999₺
trendyol.com/apple/iphone-13-512-gb-kirmizi-cep-telefonu-apple-turkiye-garantili-p-153247649
-
Apple iPhone 13 (128 GB) - Mavi
36.959₺
-
mavi rengi siyah-beyazdan daha mı pahalı oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ticari kartlara taksit kalktı mı?İphone 13 arıyorum.Şahıs şirketi KDV'den indirim oluyormuş sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekkurtulus75 -- 14 Ocak 2025; 13:11:14 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X