Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir - 12 Masaüstü
5 sn
35.796
Cevap
1.270
Favori
3.746.695
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an yurtdışı cihaz almak mantıklı mı arkadaşlar? Hafta sonu bir iş seyahatim olacak, 16 - 128GB 30 bin tl geliyor. Fakat 45k kayıt ücretiyle bir esprisi kalmıyor sanırım.

• Sergenss kullanıcısına yanıt

Geçen hafta 16 proyu Türkiyeden 75k ya aldım hocam. Yurtdışının bir esprisi yok kayıt ücreti yüzünden. Varsa ince bir detayı bilemiyorum tabi.

• Kayıt olmadan kullananlar varmıs sanırım çift sim ile yılda 8 ay kayıtsız kullanabiliyorlar. Her yıl yenileniyormuş. Mesela şu an alsam yıl sonuna kadar sıkıntı olmayacak, 2026'da yenileceği için 2026 8. aya kadar yine sıkıntı olmayacak. 2026 8.ay'dan sonra 4 ay başka telefona geçmem gerekecek.

• Sergenss kullanıcısına yanıt

45k kayıt ücreti ödemeden oluyorsa mantıklı. Mevcut telefonunuzu satmayacaksanız yedek telefon yapabilirsiniz veya 2 tane almak mantıklı mı olur acaba?

• Apple iPhone 15 Plus 128 GB Sarı

58.040₺

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]app.hb.biz
    iPhone 15 Plus 128 GB Sarı Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://app.hb.biz/NfadohBlVdx0
  • Herkese merhaba. İlk kez ıphone e geçeceğim. fiyat performans olarak hangisini önerirsiniz ? Şuan en mantıklı 13 görünüyor. 10 ar bin fark verip 14 ya da 15 almaya değer mi ? teşekkürler.

• yaris29 Y kullanıcısına yanıt

13 hala iş görüyor yalnız vakti yavaştan doluyor uzun vade için tavsiye etmem. 14 modeli 13’ün kamera olarak gelişmiş hali. Kamera, dinamik ada ve type-c önemliyse 15 iyidir yalnız yapay zeka desteği bulunmuyor. Bende bu konuyu çok araştırdım en sonunda 42.000₺ ye 16e alıp oyundan çekildim şimdiden kolay gelsin.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 8 Nisan 2025; 23:4:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

14 yerine 15 alınabilir denk getirilirse fiyat olarak ama 13 yerine 14 alınmaz aynı cihaz hemen hemen işlemci dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: HDogus

13 hala iş görüyor yalnız vakti yavaştan doluyor uzun vade için tavsiye etmem. 14 modeli 13’ün kamera olarak gelişmiş hali. Kamera, dinamik ada ve type-c önemliyse 15 iyidir yalnız yapay zeka desteği bulunmuyor. Bende bu konuyu çok araştırdım en sonunda 42.000₺ ye 16e alıp oyundan çekildim şimdiden kolay gelsin.  

kamera iyi olsa güzel olur. 16e için youtube incelemeleri pek olumlu değil o nedenle pek düşünmedim ama tekrar inceleyeceğim. teşekkürler.

Bizim yutupta gömülmesinin en büyük sebebi fiyatı hocam. Bencede biraz daha uygun olsa çok daha fazla talep olurdu ama ülkemizde %100 vergi olması ve Apple’ın özel fiyatlandırma yapmaması pahalıya almamıza neden oluyor. Bu cihazın eksikleri 2. kamera ve dinamik ada olmaması burdada kullanıcının beklentisi devreye giriyor. Yutupta en iyi incelemeyi çeken “İphonedo Türkiye” kanalı onu izlersen sana fikir verecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 9 Nisan 2025; 0:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • karizmaaa1907 K kullanıcısına yanıt

Bunun bize faydası nedir hocam? 

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

Bize ne faydası olacak dünyada ne olsa bize zam pahalılık olarak geri dönüyor.  

Telefon alacaklar elini çabuk tutsun yakında bu fiyatları da mumla ararız.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt

Stokları belki bizde eritirler.  

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

Umut dünyası Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• YawuzS Y kullanıcısına yanıt

Hocam ben de hadi ile 16e aldım dün. Kargoya verilmedi halen. Hızlı geldi mi sizinki?

• ylmzknn kullanıcısına yanıt

Kargoya verilmesi 3 gün sürdü. Bir günde kargo adında firmayla ertesi gün teslim edildi.

• Phone direkt bize çin den ithal edilmiyormu , fiyat yükselecek söylentisi nedir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • texmo kullanıcısına yanıt

Abd ürünü çinden çıkış yaparken gümrük öder. Hangi ülkenin ürünüyse ona göre tarife değişir. Sadece telefon değil abd malı çinde üretilen birçok şey için bu durum geçerli. Ortalığı karıştıracak bu trump denen deli.

• donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    %100 abd sermayeli o zaman Apple , anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texmo -- 9 Nisan 2025; 21:0:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.