Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: alpikk Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.166
Cevap
1.212
Favori
3.557.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yeter41

Turkcell den 7 plus 32 gb ı 3520 ye aldım

Hocam bende düşünüyorum kargo kac günde gelecek bana yazar mısın gelince rica etsem? Birde hangi renk aldın?
    Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    yeter41 Y kullanıcısına yanıt
    bende kaç turkcellden almayı düşnüyorum ama kaç günde teslim edeceklerine dair bir bilgi yok sitelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nyroy -- 3 Aralık 2016; 22:51:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nyroy

bende kaç turkcellden almayı düşnüyorum ama kaç günde teslim edeceklerine dair bir bilgi yok sitelerinde

quote:

Satın aldığınız ürün 2 gün içinde depoda hazır hale getirilip kurye/kargoya verildikten sonra 2-5 iş günü içerisinde tarafınıza teslim edilir. Tatil, olağanüstü hal ve yeni ürün lansman dönemleri hariçtir.​
  • yeter41 Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba, web sitesi üzerinde 3619 TL görünüyor, 3520'ye nasıl aldınız acaba ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirphoenixx

Merhaba, web sitesi üzerinde 3619 TL görünüyor, 3520'ye nasıl aldınız acaba ? teşekkürler

Hocam turkcell sarı kutu puanın varsa 2000 puan karsılıgında 100tl daha düşüyor.
  • Iphone7 32GB Black şuan HB'da 2955 TL. 100 TL'de bonus var. Sizce nasıl, almayı düşünüyorum.
    www.hepsiburada.com
    Apple iPhone 7 32 Gb Fiyatı ve Özellikleri | Jet Black & Siyah Modelleri
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8H

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IbraKadabrA -- 4 Aralık 2016; 2:20:19 >
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    Ben mat siyah aldım Turkcell'den . Salı akşam 23 te verdim sipariş cuma sabah elimdeydi telefon. Kargo konusunda fena değiller . Birde arkadaşlar herkes nasıl o fiyata aldın diye sormuş Turkcell sitesinde geçerli Turkcell sarı kutuda 100 tl indirim veriyor 2000 puan karşılığında . Turkcell şeniz zaten 2000 puan birikmişir elbet .

• Nyroy kullanıcısına yanıt
    Salı aksamı 23 te verdim sipariş cuma sabah geldi telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: SweetStar

Bir sorum var İphone 7 şarjı ile iphone 6 şarjı aynı mı?

Bahsettiğiniz şarj aleti ise aynı. Ama pil performansı diyorsanız bariz bir fark var. Ben 6 da 5 - 5.5 saat kullanım görürken 7 de 7- 7.5 saat kullanım görüyorum.

• Yıl bitmeden almak lazım şuanda en mantıklı Turkcell duruyor gibi 7 Plus 128 GB için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namebaris -- 4 Aralık 2016; 11:15:50 >
  • Bime 2899tl iphone 7 reklamı gelmiş arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Iphone7 32GB Black şuan HB'da 2955 TL. 100 TL'de bonus var. Sizce nasıl, almayı düşünüyorum.
    http://www.hepsiburada.com/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-p-HBV0000012S8H

Şuan en mantıklı bu duruyor, 7 için..
  • N11 222/333 çeklerden satın alıp, telefon almak şu anda en mantıklısı. 2800 civarında mal edilebilir böylece..

• hbasdereli70 kullanıcısına yanıt
    çek bölümüne baktimda hiç bu tarz bi çek satan yok hocam

n11 yeni yil da keşke bi kampanya yapsa yine

• 15-20 aralık arası yapıkredi - hepsburada ve hepsiburada çekleri ile ilgili kampanya olacağı düşüncesindeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IbraKadabrA

Iphone7 32GB Black şuan HB'da 2955 TL. 100 TL'de bonus var. Sizce nasıl, almayı düşünüyorum.

Bulabildiğim apple türkiye garantili en ucuz turkcellde sarı kutu 100 tl indirimle iphone 7 32gb 2879TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahin_07

İhtiyacı olan alsın gerçideğerlendirmesiyok fake ilan olabilir
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-254072723

Bu satıcı GG'den şutlandı. Bizim arkadaş da almış, iptal edilmiş. Büyük ihtimal satıcı değil GG iptal etti. Çünkü satıcı tekrardan iPhone 7 32GB'ı farklı ilana koymuş, eskiyi kaldırmış. Şimdi baktığımda bu kullanıcı artık GG'de değil diye uyarı çıkıyor.

Anlamadığım nokta 52 adet satıldı diyordu. Acaba kendilerine satış yapıp iptal mi ediyorlardı. Veya daha kolayı, ürünü 1TL'den gir, kendin 50 tane al, sonra fiyatını 2749TL yap.

SAKIN BU NUMARALARA GELMEYİN, ucuz diye AVLANMAYIN arkadaşlar.

• https://www.bimeks.com.tr/urun/iphone-7-32gb-rose-gold-152201

2899tl

• Mağazaya gidip alamıyozmu

• İphone 7 jetblack demoları çıktığı gibi 7 pluslarda da çıksa keşke uygun fiyattan kaçırmazdık.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.