Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: thrgl , muten_roshi , muten_roshi , alpikk Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
34.166
Cevap
1.212
Favori
3.557.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    mağaza fiyatı 3249 tl
    internetten aldığımızda bi sıkıntı yada demo olması gibi dertle karşılaşabilirmiyiz ki..
    kaç günde gelir ..
    iki tane alacağım...
    kafamda deli sorular....
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_milien

mağaza fiyatı 3249 tl
    internetten aldığımızda bi sıkıntı yada demo olması gibi dertle karşılaşabilirmiyiz ki..
    kaç günde gelir ..
    iki tane alacağım...
    kafamda deli sorular....

hocam bilmiyorum ama %10 güzel bir indirm
    7 plus 128 gb rose gold olsaydı keşke
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    geçen hafta 128gb vatanda vardı hemde mağazada 3400 tl ye bağıra bağıra gitti...
    bu gidişle bi şey alamayacağız galiba biz :P
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_milien

geçen hafta 128gb vatanda vardı hemde mağazada 3400 tl ye bağıra bağıra gitti...
    bu gidişle bi şey alamayacağız galiba biz :P

hocam onu gördüm de plus değildi

şu an en uygun 7 plus 128 turktelekom da : 4049 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drvimu -- 4 Aralık 2016; 20:52:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Nerden aldiniz? Hepsiburada mi n11 mi?

gittigidiyor,dan. Üstelik axess 3 de taksit yaptı

Nasıl taksit yaptı hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone 7 plus kampanyalarla 3200 e alinir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 7 yurtdışı bir cihaz almayı düşünüyorum fakat şu sorum olacak, pasaport kaydı için eylül Tr girişli bir pasaport var bunun süresi ne kadar yani pasaportu ne zamana kadar kullanabiliriz. şimdi alsam bu pasaporta işletebilir miyim. Başka pasaport bulabileceğimi sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krep -- 4 Aralık 2016; 21:42:1 >
  • Ben de bimeksten şimdi aldım, daha önce bimeks online kullanan var mı? Gerçi artık siparişi verdim ancak yine de merak ediyorum herhangi bir sorunla karsilasir miyim?

• drvimu kullanıcısına yanıt
    Bende almayi düşünüyorum nasıl acaba bimeks bunlar sıkıntı olur mu stand da duranlar felan olmasın

• krep kullanıcısına yanıt
    Türkiyeye son giriş tarihinden itibaren 60 gün için kayit ettirebilirsiniz ben öyle hatirliyorum.

• Şuanda dubaiden iphone almak mantiklimi suanki döviz kurlarinda? Bide dubaiden alinan iphone larda sadece facetime mi kullanamiyoruz?

• Yen'i düzenleme ile birlikte 120 gün oldu ülkeye giriş tarihinden itibaren

• krep kullanıcısına yanıt
    120 gün içinde kayıt yaptırmanız lazım. Ayrıca kayıt yaptıracağınız pasaportla 120 gün içinde giriş-çıkış yapılması lazım.

• Bu kur ile y.dısından almak mantıksız. Adamlar çok değil, 10-15 gun önce n11 indirimşyle 2.550 ye aldılar hem de apple 2 sene tr garantili.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba uzun zamandır kullandıgım(samsung galaxy w )telefondan sonunda kurtuluyorum iphone 7 almayı düsünuyorum
    telefonu tavsiye ediyormusunuz ayrıca amerikadan getirttme sansım da var ama ben Türkiyeden almak istiyorum garantisi olsun diye bide getiren arkdaşlarım var memnun degiller ses gidiyo bazen diyolar konusurken öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum teşekürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

quote:

Orijinalden alıntı: aykutsahin_07

İhtiyacı olan alsın gerçideğerlendirmesiyok fake ilan olabilir
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/apple-iphone-7-32-gb-apple-turkiye-garantili-254072723

Bu satıcı GG'den şutlandı. Bizim arkadaş da almış, iptal edilmiş. Büyük ihtimal satıcı değil GG iptal etti. Çünkü satıcı tekrardan iPhone 7 32GB'ı farklı ilana koymuş, eskiyi kaldırmış. Şimdi baktığımda bu kullanıcı artık GG'de değil diye uyarı çıkıyor.

Anlamadığım nokta 52 adet satıldı diyordu. Acaba kendilerine satış yapıp iptal mi ediyorlardı. Veya daha kolayı, ürünü 1TL'den gir, kendin 50 tane al, sonra fiyatını 2749TL yap.

SAKIN BU NUMARALARA GELMEYİN, ucuz diye AVLANMAYIN arkadaşlar.

Linke tıklayınca; ilan yayında değil benzer ürünler aşşagıda yazıyor.

O üründe Venüs 3.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MADjohny

quote:

Orijinalden alıntı: kepirlikerem

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

Nerden aldiniz? Hepsiburada mi n11 mi?

gittigidiyor,dan. Üstelik axess 3 de taksit yaptı

Nasıl taksit yaptı hocam

Axess'in kampanyası vardı hocam 100 lira üstü 3 taksit diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11'de su anda 2999 TL olan yerden 200 cek ve 100 de bonusla 2700 TL'ye geliyor. Ancak taksit gibi bir banka kampanyasi olsa ya da 2000 TL uzeri 150 TL puan verseler harika olur.

• e_milien E kullanıcısına yanıt
    2999'e indiği zaman ben bir tane 32gb almıştım fakat 10. günde hala gelmediği için 11.11 de n11 den 3220 ye 128gb ını kaptım. 14. günde bimeksten aldığım geldi onuda bimeks mağazaya götürüp iade ettim paramı geri yatırdılar. Sürekli alışveriş yaparım Bimeks'ten telefon haricinde gecikme ya da teşhir sorunu yaşamadım fakat fiyatlar anlık değişebiliyor alacaksanız acele edin.
  • 2 side farklı kavramlar hocam.

Apple Uluslararası dersen seri numarasına göre zorlu centerda ya da akasya da garantiye GİRMEYEBİLİR. BAKINIZ a16xx serisi.

Apple TR garantisi daha iyidir ;)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.