Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (29. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü4 Mobil2 iOS
5 sn
34.162
Cevap
1.212
Favori
3.557.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yalan soylemek icin herhangi bir sebep var mi ki? Arkadas sormus bende cevapladim. Durmadan video fotograf yedekliyorum yoksa telefonu kullanamiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

yalan soylemek icin herhangi bir sebep var mi ki? Arkadas sormus bende cevapladim. Durmadan video fotograf yedekliyorum yoksa telefonu kullanamiyorum.

Hızlı Resim
    Hızlı Resim - Img 3169
    http://hizliresim.com/nj7J9a

• djhayal D kullanıcısına yanıt
    Bende de sadece son 2 yıldan 9500 civarı fotoğraf var. Kullanıma bağlı bu olay.
  • dolar 3,5 oldu akli olan 31 araliga kadar teleonunu alsin
  • valla bende sahibinden'de kovalıyorum bitane 2380'e sıfır kapalı kutu 1 yıl apple garantili satan vardı kaçırdım bitane 2400-2450'ye falan düşüreyim direk alıp kayıt yapıp kullanıcam.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Dostum ben aynısını yaptım 2500 tl ye yurtdışı cihazı aldım ter temiz kullanıyorum. En güzeli böyle almak oldu.

• arkadaşlar 1 tane iphone 32 gb siyah var kapalı kutu yurtdışı kayıtsız, 2550 diyor alsam mı arkadaşta
  • O tarz şirketlerden ( sözde) alışveriş yapmayın, karalamak için söylemiyorum, para kaptırırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2550+ vergi ile 2700'e gelecek zaten 2900 e bozduranlar satıyor bence 200 lira için 1 yıl garantiden vazgeçme derim

• Hafta sonu plus modeller için indirim kampanya filan olacak mı bilen varmı arkadaşlar?
  • Hocam buradaki arkadaşlar sıcak fırsatçı olduğundan bu sorunuza verilecek cevaplar değişiyor ama durum şu:

Türkiye'deki stoklar (Teknoloji mağazaları, Fırsatla alan kullanıcı, Tedarikçi) tükendiğinde zaten şu andaki satış fiyatlarına bulamayacaksınız. Bu stoklardan temin edebiliyorsanız hiç durmayın. Bunun dışında yurt dışı fiyatlarını da iyi değerlendirin çünkü yurt dışından gelen telefonlar da bittiğinde yenisini size kimse ucuza satamayacak.

Şu anda yurt dışındaki en ucuz telefon bile 650+Vergi ile 700$ civarında (ABD) ki diğer ülkelerde 700 ile 800 arası değişmekte. Şu durumda yurt dışından telefonu alıp getiren birisi zaten en az 2450 TL ödemiş oluyor ki 2550 ye zahmetine bile değmez diyebilirim. Kayıt imkanınız varsa da eldeki seçeneklerin en iyisi 140 TL daha verip toplamda 2700 e mal etmek olabilir. Kayıdı da başkasına yaptıracaksanız o da en az 150 TL ediyor ki 2750-2850 TL zaten yurt dışından gelen kayıtlı bir telefonun minimum maliyeti.

• Krombacher K kullanıcısına yanıt
    cevaplar için teşekkürler
  • Vatanın kampanyasını nasıl kaçırdık öyle ya eyvah eyvah
  • şu an var mı ortalıkta iyi fiyatlı bir düz 7 32gb. almayı düşünüyorum
  • Necrobutcher N kullanıcısına yanıt
    site açılmıyor
  • Yokmu yeni fırsat
  • Bi hafta önce jet black 128 gb demo cihazı 2950 liraya mal ettim sorunsuz mis gibi kullanıyorum. 2 yıl apple tr garantili. Kayıtsız cihazları bile 3000 den aşağı satmıyorlarken bu fiyata çok iyi oldu. İçinden sadece kulaklık çıkmadı, kullanma kılavuzu ve iğne çıktı. Hatta garantisi de fatura kesim tarihi ile aynı anda 22 kasımda başladı. Bence en iyi fırsatlardan biriydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: civcivx

Merak ettiğim için soruyorum. Satmakla uğraşmak yerine neden iade etmiyorsunuz?

kredi kartı ile avatajlı aldım. mil + indirim + taksit. bunu realize etmek istiyorum.
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Nerden aldiniz? Hepsiburada mi n11 mi?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.