Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.160
Cevap
1.212
Favori
3.556.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Turkcell online magazasında Iphoen 7 32 GB fiyatı Apple store a gore 140 tl civarı daha uygun. 2979 lira. Sarı kutu ile 100 TL lik indirim kuponu alındıgında 240 lira daha uyguna geliyor. Garanti ile ilgili birsey yazılmamış. Fakat Turkell'in ithalatcı garantili satacagını dusunmuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Apple garantili mi?

2979 - 100 = 2879 TL

Apple da havala fiyati = 3.119,04 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercierci -- 27 Kasım 2016; 22:13:51 >

• Ben n11'de kaçırmıştım; beklemekten de yoruldum. Bimekste 496 bipara veriyor + 100 de parafpara verdi Iphone 7 siyah aldım artık. Bimeks ve bipara tecrübesi olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercierci

selamlar,

Turkcell online magazasında Iphoen 7 32 GB fiyatı Apple store a gore 140 tl civarı daha uygun. 2979 lira. Sarı kutu ile 100 TL lik indirim kuponu alındıgında 240 lira daha uyguna geliyor. Garanti ile ilgili birsey yazılmamış. Fakat Turkell'in ithalatcı garantili satacagını dusunmuyorum. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba? Apple garantili mi?
    http://www.turkcell.com.tr/cihazlar/akilli-telefonlar/iphone-7-32-gb?place=device_category

2979 - 100 = 2879 TL

Apple da havala fiyati = 3.119,04 TL

Bende bunu merak ediyorum . Apple tr garantisi daha iyi diye dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ercierci E kullanıcısına yanıt
    Müşteri Temsilcisi: turkcell.com.tr üzerinden almış olduğunuz cihazlarımız KVK ve Genpa garanti kapsamındadır. Bu konuda içiniz rahat olsun

Bu sekilde bir cevap aldim. Apple store larda gecerli degil anlamina geliyor sanirsam
  • Apple fiziksel mağaza yada online store dan alamıyorsanız nereden aldığınızın bir önemi kalmıyor yeterki tr cihazı olsun sonu tu/a ile bitmeli. Bu cihazlar Apple Store lar dahil tüm servislerde garantisi geçiyor...

• https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122137960

Apple store dan almanın 14 günlük iade olayı dışında bir artısı varmı?
    (Hepsiburada dan alınan dis. garantili cihazla)
    Türkcell hat olmadan peşin olarak turkcell internet sitesinden alınmıyormu? şifre istiyor
    Birde turkcell den alırsak sim kilit gibi bir olayı yoktur herhalde turk telekomla kullanıcam
  • Avrupa cihazı iphone 7 32 gb kayıtsız 2500 tl. Nasıl fiyat alınır mı. 1 yıl da türkiye apple store garantisi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: duyal

Avrupa cihazı iphone 7 32 gb kayıtsız 2500 tl. Nasıl fiyat alınır mı. 1 yıl da türkiye apple store garantisi var.

uygun hocam 2400-2450'e pazarlık yaparsan daha da iyi olur, eğer pasaportun varsa yurtdışı giriş çıkış yapıyorsan 130-140 lirada kayıt parası var. 2600'e mâl edersin 1 yılda Apple garantisi olur.

zaten 1 yılda sorun çıkarmayan iPhone daha da sorun çıkarmaz. Çok kronik problemlerde zaten Apple garanti olmadan da değişim yapıyor. Arkadaşım aynı şekilde iPhone 5 almıştı kilit tuşu bozuldu diye garantisi bitmiş olmasına rağmen yenisiyle değiştirdiler.

Bende bu şekilde almayı düşünüyorum 2400-2500 civarına alıp kendim kayıt yapıcam.
  • The Man in the Suit kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Şu an hepsiburada da 2960 tl gene nerden baksan 350 tl kazancımız olacak az para değil. Pasaportumda var bu şekilde almak en güzeli.

• iPhone 7 Plus için turkcell.com.tr den daha uygun bir yer varmı arkadaşlar? iPhone 6S telefonumu garantiye verdim 2 hafta beklesemmi yoksa turkcellden alsammı iphone 7 yi
  • Esc'den 11/11 günü 00:25 gibi verdiğimiz jet black 128 plus da sonunda bugün kargoya verildi.
    00:04 de verdiğimiz 16/11 de kargoya verilmişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @bdullah

Esc'den 11/11 günü 00:25 gibi verdiğimiz jet black 128 plus da sonunda bugün kargoya verildi.

Fiyat neydi hocam ip7 plus için ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Esc'den 11/11 günü 00:25 gibi verdiğimiz jet black 128 plus da sonunda bugün kargoya verildi.

Biraz risk alarak 26/10'da 1000 liralık çeki 500'e almıştık. (3500 altlimitli)
    11/11 günü de cihaz 4189'dan satıldı. 3189 ödedik. Yani cihaz başı toplamda 3689 ödedik. 100 de bonusu sayarsak 3589 diyebiliriz.

• turkcellden almayı düşünüyorum bence iyi fiyat ama plus mı normal mi alsam karar veremiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JackAvrupa

quote:

Biraz risk alarak 26/10'da 1000 liralık çeki 500'e almıştık. (3500 altlimitli)
    11/11 günü de cihaz 4189'dan satıldı. 3189 ödedik. Yani cihaz başı toplamda 3689 ödedik. 100 de bonusu sayarsak 3589 diyebiliriz.

Mükemmel fiyat hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: sigona

turkcellden almayı düşünüyorum bence iyi fiyat ama plus mı normal mi alsam karar veremiyorum

bende turkcellden alacağım gibi hafta sonuna kadar karar vereceğim plus 32 gb düşünüyorum.
  • esc market 11.11 kampanyasında 7 plus 128gb mat siyah sipariş verenlerden eline ulaşan var mı acaba? hala kargoya verilmedi
  • djhayal D kullanıcısına yanıt
    Bende yarın sipariş verecem garantisi apple türkiye mi bilgin var mı?
  • scofield_prizma S kullanıcısına yanıt
    Bende mat aldim benimkide verilmedi kargoya . 8 gun once mesaj atmistim cvpta vermediler :)

• alibjk1903183 kullanıcısına yanıt
    3bine satılanlar mı bunlar?
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.