Şimdi Ara

Apple iPhone Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.160
Cevap
1.212
Favori
3.556.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
142 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayir hocam. 4189 tl ye satilanlar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Panmordeczka

Bende yarın sipariş verecem garantisi apple türkiye mi bilgin var mı?

Tabi hocam apple türkiye garantili olması gerekiyor.
  • Fiyat sizce nasıl arkadaşlar? İlgili siteden daha önce alış veriş yapan oldumu? Sahte olma olasılığı varmıdır?

http://ucuzteknolojimarketi.com/index.php?route=product/product&path=66&product_id=223&sort=p.price&order=DESC

• redloves kullanıcısına yanıt
    http://ucuzteknolojimarketi.com/index.php?route=product/product&path=66&product_id=218&sort=p.price&order=DESC

hocam bu ne ya gerçekse alırım direk valla ama hiç güvenesim gelmiyor.

Gerçi aldıkları fiyattan da satıyor olabilirler isim yapmak için ancak bi araştırmak lazım kesinlikle.

Edit : Chatten sordum siz ödemeyi yapıyorsunuz biz Apple'a iletiyoruz ürün çıkışınızı onlar yapıyor dedi.

Apple'ın sitesinde 3000 lira sizde 2590 şaşırdım diyince de vergiyi biz karşılıyoruz maliyetleri düşürdük tarzında bişeyler söyledi.

Ofisinize gelip ödemeyi orda yapsam dedim ofisimize gelebilirsiniz ancak ödemeyi kredi kartı üzerinden netten alıyoruz dedi.

Mecidiyeköy tarafında oturan varsa Trump Towers'dalarmış bi ziyaret etsin ona göre sipariş verelim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Kasım 2016; 14:18:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Man in the Suit

http://ucuzteknolojimarketi.com/index.php?route=product/product&path=66&product_id=218&sort=p.price&order=DESC

hocam bu ne ya gerçekse alırım direk valla ama hiç güvenesim gelmiyor.

Gerçi aldıkları fiyattan da satıyor olabilirler isim yapmak için ancak bi araştırmak lazım kesinlikle.

Edit : Chatten sordum siz ödemeyi yapıyorsunuz biz Apple'a iletiyoruz ürün çıkışınızı onlar yapıyor dedi.

Apple'ın sitesinde 3000 lira sizde 2590 şaşırdım diyince de vergiyi biz karşılıyoruz maliyetleri düşürdük tarzında bişeyler söyledi.

Ofisinize gelip ödemeyi orda yapsam dedim ofisimize gelebilirsiniz ancak ödemeyi kredi kartı üzerinden netten alıyoruz dedi.

Mecidiyeköy tarafında oturan varsa Trump Towers'dalarmış bi ziyaret etsin ona göre sipariş verelim

Herşeyde indirim var anlamadım ki ? Adamların yeride trump towers'da herhalde ufak bir ofis.

• Çok güven verdi aşağıdaki konuşmayla

UcuzteknolojiMarketi
    Mrb
    kapıda ödemeyi 1 yıl önce kaldrmak durumda kaldık
    Kabıdan ödeme sistemimiz kalkmıştır
    xxx
    anladım ama nasıl güveneceğiz size
    UcuzteknolojiMarketi
    Sitemiz 4 yıldır aktif çalışıyor
    xxx
    istanbul içinde gelip direkt yerinizden alışveriş yapma şansımız var mı
    UcuzteknolojiMarketi
    hakkımızda her hangi bir şikayet bulunmamakta
    xxx
    gelip direkt alışveriş yapabiliyor muyuz
    UcuzteknolojiMarketi
    xxx
    kapıdan sipariş demiyorum beyefendi
    gelip kendim alışveriş yapmaktan bahsediyorum
    UcuzteknolojiMarketi
    Müsteri hizmetlerini ararsanınız size yardımcı olsunlar efendim

Müşteri hizmetleriyle de konuştum aracı firmayız biz öyle alışveriş yapamazsınız diyor.
    Aracı firmayız deyip paraları alıp gittiler diyebiliriz yani:)(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Necrobutcher -- 30 Kasım 2016; 14:30:35 >
  • Necrobutcher N kullanıcısına yanıt
    sinerji'de ofisten satış yapmıyor anca diyor ki öde netten parayı gel ofisten ürününü teslim al.

E-ticaret olarak geçmesi için sanırım bu şekilde işliyor sistem.

Ondan direk kestirip atmamak lazım trump towers yakınlarında olan varsa bi gitsin baksın bakalım. Orada ofisleri varsa dolandırıcı falan değillerdir heralde.

Bankaya güvensem direk alışveriş yapıcam ancak bankalarda çok vurdumduymaz işi uzatıyorlar.

EDIT : 2890 yapmışlar fiyatı

azıcık reklam yapalım dediler heralde 2600 den versek kesin siparişi iptal ederlerdi parayıda kırk takla atarak geri alırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 30 Kasım 2016; 15:52:8 >
  • I phone 7 plus 128 gb mi yoksa 7 plus 256 gb mi tercih edilmeli

video ve kamera çözünürlüklerine göre bu hafızalar ne kadarlık depolama yapabilir
  • drvimu kullanıcısına yanıt
    Hafiza isi tamamen sizin telefon kullaniminiza bagli hocam. Bunu kendiniz belirleyeceksiniz. Yinede fikir olsun diye yaziyim.

Iphone 6s plus 64gb kullaniyorum su anda . 15.000 fotograf, 600 video var . Bir kac uygulama var onlarn icinde de fotograf ve muzik var. hafiza doldugu icin 7 plus 128 aldim.

Ama genel olarak cogu kullaniciya yetiyor bu hafizalar . 128 benim icin ideal .

• quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

Hafiza isi tamamen sizin telefon kullaniminiza bagli hocam. Bunu kendiniz belirleyeceksiniz. Yinede fikir olsun diye yaziyim.

Iphone 6s plus 64gb kullaniyorum su anda . 15.000 fotograf, 600 video var . Bir kac uygulama var onlarn icinde de fotograf ve muzik var. hafiza doldugu icin 7 plus 128 aldim.

TEŞEKKÜR EDERİM
  • Arkadaşlar yaptığım bir incelemeyi daha doğrusu hesaplamayı sizlerle paylaşmak istiyorum herhangi bir iddiam yok sadece bir karşılaştırma yaptım
    Gsm operatörlerine taahhüt vererek mi yoksa kredi çekerek mi İphone 7/7+ almak daha uyguna geliyor? sorusuna çoğumuzun cevabı tabiki kredi çekerektir.
    Ortalama 1000 dk 1000sms 4GB lık bir tarifeyi göz önüne alırsak 30 TL gibi bir fiyata alınabiliyor,buna benzer tarifeleri gsm firmaları en az 60 TL den sayarak cihaz kampanyası yapıyorlar.
    Fakat kredi çekerek aldığımız fiyatla gsm firmalarından aldığımız fiyatın farkının minimum olduğu cihaz ve operatörü bu koşullar altında hesaplayıp incelediğimde cihaz olarak iphone 7 plus 128gb operatör olarak Vodafone tarife olarak aylık 250 TL olan tarife olduğunu gördüm.Kredi çekmek tabiki yine uygun ama benim amacım farkın minimum olduğu cihaz ve yeri tarifeyi göstermek.
    Şöyleki iphone 7 plus 128 gb ortalama 4000 TL
    4000 lira kredi çekilse 24 ayda ortalama 4800 TL olarak geri ödeniyor aylık 200 liraya geliyor.
    1000 dk 1000sms 4gb 25-30 TL aralığında düşünürsek aylık 230 TL gibi bir ücrete geliyor.
    Vodafone da benzer koşullarda aylık 250 liraya alınabiliyor.
    Bu diğer cihaz ve operatörlerde çok farklı fiyatlar ortaya çıkıyor yani hep Vodafone uygun değil uygun olan bile kredi çekilen tutara çok fark atıyor
    Bahsettiğim bu farkın minimum olduğu durumdur,sizde inceleyebilirsiniz umarım bazı arkadaşlara faydası olur

• quote:

Orijinalden alıntı: alibjk1903183

Yaklaşık 5 yıldır iphone kullanıyorum her yıl yeni model iphone alıyorum şuanda 30 yaşımdayım telefonumda 1300 fotoğraf ve 10 video var, yanlış anlaşılma olmasın ters birşey söylemek için yazmıyorum ama o kadar fotoğraf ve videoyu nasıl çektin arkadaşım. Bana inandırıcı gelmedi.
  • iPhone 7 Plus 32 GB Gold renk düşünen varsa acele etsin 20 tane webe özel stok girdi vatan 3399 TL'den siyah olsa hemen alacağım ama gold paylaşmak istedim.

www.vatanbilgisayar.com
    iPhone 7 Plus Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/iphone-7-plus-32-gb-akilli-telefon-gold.html

• quote:

Orijinalden alıntı: djhayal

iPhone 7 Plus 32 GB Gold renk düşünen varsa acele etsin 20 tane webe özel stok girdi vatan 3399 TL'den siyah olsa hemen alacağım ama gold paylaşmak istedim.

yapıştırdım bi tane. apple türkiye her an zam yapabilir dolardaki artış sebebiyle. zamlı fiyatlar gelmeden önce iyi fiyat.
    kendim kullanmam ama kullanırsam da siyah kılıfla kullanırım sıkıntı olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

iPhone 7 Plus 32 GB Gold renk düşünen varsa acele etsin 20 tane webe özel stok girdi vatan 3399 TL'den siyah olsa hemen alacağım ama gold paylaşmak istedim.

yapıştırdım bi tane. apple türkiye her an zam yapabilir dolardaki artış sebebiyle. zamlı fiyatlar gelmeden önce iyi fiyat.

Son 1 tane kaldı ya ben siyah istiyorum acaba bende alıp kılıfla mı kullansam napsam

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fimeral

quote:

Son 1 tane kaldı ya ben siyah istiyorum acaba bende alıp kılıfla mı kullansam napsam

tükenmiş. eski fiyata geri döndü. umarım almışsındır.

• Fırsat kaçmış.Değerlendirebilirdim belki.

• bende yetişemedim
  • Ben haber verdiğim halde ben bile kararsızlıktan alamadım beyler hemen bitti siyah rengi aynı fiyattan girerse lütfen haber verin. İyi geceler.
  • Dün almadım salak gibi şimdi 3799 olmuş vatanda hepsi offf
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.