Şimdi Ara

Apple, iPhone fiyatlarına bir zam daha yaptı! En pahalı iPhone 90 bin TL’ye dayandı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
230
Cevap
3
Favori
12.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • reisin dahiyani gizli planini bilmiyorsunuz tabi cahiller sizi. ayfon 100.000 TL olunca hemen 6 sifit atilacak ve baaaam ayfon 1 tl

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

Sağol hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harika bir haber

• Apple'a ne zaman zam gelse TL değer kaybediyor ya da başka bir değişle dolar artıyor. Yani aklınızda olsun 1 dolar bayramdan sonra 30 TL olursa şaşırmayın , dedim. Tabii ki hepsi benim hayal gücüm olabilir...!

• petitcoeur kullanıcısına yanıt

sizin deyişinizle "whataboutism" yapmamaya çalışayım o zaman. bir soru sorayım. apple her ülkeye farklı fiyatlarda mı sunuyor telefonu ? mesela türkiye'ye gelirken siz bunu 2000 dolardan mı satacaksınız diyor ? yoksa çıkış fiyatı sabit mi ?

bir de şunu sorayım mesela bizim ülkemizde enflasyon bu kadar yüksek olmasa, kur sabit kalsa apple sürekli zam yapar mı ? siz neyin ne olduğunu bildiğiniz için "whataboutism" yapmadan sormak istedim.

• sky__walker kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera işi hiç de düzelmedi. Sadece Samsung Camera2API ile daha detaylı uğraşıyor.

Dalvik'ten ART sanal makinesine geçildi şu son 10 yılda sadece. Tüm gelişme bu noktadan ibaret.

Daha Android 14 ile 64bit kalıcı/zorunlu hâle getirildi. Android 7 ile zorunlu olacak, Vulkan API destekleyen telefonlar ile yola devam dedi Google ve Xperia Z2, S5, Note4 gibi modelleri çöp etti.

Sonrasında MT6582 telefonlar çıkmaya devam etti? Hani 32 bit zorunluydu?

Hayatımda Android kadar tehlikeli açık dolu bir işletim sistemi ne gördüm ne de duydum. Her ay o güvenlik yamaları boşuna gönderilmiyor. Beğenilmeyen Windows ve Windows Mobile en azından NT kernel bazında güvenilir.

Apple'da yenilik yok diye eleştiri yapılıyor da Tim Cook yönetimi 10 yılda bu işletim sistemini tam olarak ekosisteme çevirdi. İlla ikonların şekli mi değişme gerekiyor tam değişim olması için bilemedim.

• Samsung s23e 1 hafta dayanabildim. PWM olarak düsük olmasindan dolayi gözlerimi rahatsiz ettigi icin. Yoksa düz 14 s23le 120hz den dolayi kiyaslanamaz. Kamera konusunda ben begenmedim s23ü. Iphone 14 pro bence daha iyi ve güzel cekiyor. 14 Pro mu s23ümü derseniz benim icin hic tartismasiz 14 Pro.

S23ün PWM degeri 240 iken Iphone 14lerde bu 480. Insallah 15 Proda bu katlanirda gözlerim dahada rahat eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar çok makul şikayet edecek birşey bulamıyorum sabırsızlıkla 15 i bekliyoruz pro max den hem hanıma hem kendime alacağım ,ekonomimize zeval vermesin çok iyiyiz eskiden taksitle kartla aldığımız şeyi şimdi cash alabiliyoruz

• Bence geleceği düşününce hala ucuz, yakında Iphone için 1 milyon ödüyor olacağız.

• Kriger kullanıcısına yanıt

Güzel abim. Amerika bak burası. 1379 dolar + %10 civarı vergi.

https://www.samsung.com/us/smartphones/galaxy-s23-ultra/buy/galaxy-s23-ultra-512gb-unlocked-sm-s918ulbfxaa//

Ayfon Pro Max. 1399 dolar + %10 civarı vergi.

https://www.apple.com/shop/buy-iphone/iphone-14-pro

Arada 20 dolar var. 600 lira.

Türkiye'deki fark, 25.000 - 30.000 lira. = 900 dolar.

Bana aradaki farkı açıkla.

Apple Türkiye çok pis öpüyor. Hem de çok pis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 1 Temmuz 2023; 16:16:20 >

• İnşallah en ucuzu 200bin TL olur alamayiz.

• High Sierra kullanıcısına yanıt

Bakın hocam ben çok uzun zamandır ios ve android kullanıyorum. 10 sene belki daha fazla. Android kullanan cihazımda kimse cihazımı hacklemedi, kimse banka hesabıma girmedi, kimse işte ne bileyim bilgilerimi ele geçirmedi, ios ta ne olduysa bunda da aynısı oldu yani hiçbirşey. Samsung güvenlik konusunda Android deki en iyi üretici. Dolayısıyla öyleymiş böyleymiş güvensizmiş bilmemneymiş.. önlemini alıyorsa sorun yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camera2API = Stock kamerayı beğenmezsen daha iyi alternatif geliştir kullan demek.

Ayrıca güvenlik konusunda söylediğiniz şeylere cidden inanıyorsanız size diyecek hiçbir şey yok.

Çevremdeki borsacılardan tek bir kişi bile ayfon kullanmıyor. Adamlar milyon döndürüyor günlük olarak.

Keza ben 33 yaşındayım, 20 yaşından beri Android kullanıyorum. Şuanda S23U telefonumda 15 tane APK var. Hiçbir sorunum yok.  

• sennalonso1981 kullanıcısına yanıt

14 pronun rakibi s23 ultra zaten. S23 14 ile 14 pronun arasında kalmış bir cihaz bence.

• LGatakan kullanıcısına yanıt

konu apple zamları üzerine ama samsung ve apple kıyaslıyorsun hala. bak ben samsungla ilgili bişi söylemedim hala ısrarla bana fiyatları atıyorsun. şimdi burada farklı fiyatlandırma tercihleri, pazar payı, 2. el durumu vs gibi konularla iki markayı kıyaslayacam ama konu dışına çıkacağı için yazmak istemiyorum.

apple'a üst üste bu kadar zam gelmesinin sebebi tamamen ülkenin ekonomik olarak kötüye gitmesidir. bu kadar basit. başka açıklaması yok. bak fiyat pahalı vs demiyorum bile. üst üste gelen zamlar diyorum. enflasyonu yükselt, çin modeli büyüme de, kuru rekor seviyelere getir sonra suçlu olarak apple'ı mı söyleyelim.

• 52nin ayfonla işi olmadığı için onlar açısından bir problem yok 

Yahu Samsung atacağım tabii gidip Şayomi mi atayım?

İkinci el durumu. Hadi deney yapalım. Bugün gidip alın 85 liraya bir ayfon. Sarı siteye koyun. Buyrun yapın.    

Şuanda kullandığım S23 Ultra bana 36'ya mal oldu.

Millet ayfon 8 plus falan bakıyor. Eskisi gibi telefon açlığı yok.

Yahu buyrun son model ayfonları favorilerinize alın bakın. Satılan ürün yok. Arz var talep yok. Çünkü alternatifi çok güçlü ve çok ucuz.

"Ayfon alırken öpülüyorsunuz" diyorum, gidip bana ikinci el diyorsun. Kafa farklı çalışıyor sizlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGatakan -- 1 Temmuz 2023; 16:56:12 >

• Oooohh suyundan da gooyyy

• unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Kardes 100.000 den 6 sifir atarsan 10 kurus olur. 5 sifir atarsan 1 tl olur.

Vurdu ve gol olduuuu.  

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.