Şimdi Ara

Apple iPhone 16e [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
57
Favori
37.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gayet mümkün, 120Hz ye alıştıktan sonra geri 60Hz ye alışmak 2 gün falan sürüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NeCRiS kullanıcısına yanıt
    abartma 2 gun surer farketmez hale gelmen. pc de 144hz, tv de 30hz izliyoruz hepimiz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de 256gb siyah alarak aranıza katıldım :)
    16 pro vardı sattım önce o paraya Ps 5 pro aldım 12 takasına bir miktar para ekleyip aldım.
    Neredeyse 16 pro parasına Ps 5pro + 16E almış oldum. Benim için böyle mantıklı idi , şu an için her şeyden memnunum. Se modellerinden hep batarya yüzünden kaçardım bataryası harika ötesi kamerayı hiç böyle beklemiyordum. Ön kamera pro ile aynı geldi bana

• Gokhandsome kullanıcısına yanıt
    Süper bir alışveriş olmuş, hayırlı olsun ikisi de hocam ve güle güle kullanmak nasip olur İnşallah :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yokizm kullanıcısına yanıt

Sağ olun hocam :)

• bugün 16e satın aldım.

ekran kötü.
    batarya iyi.
    kamera kötü değil.
    işlemci sorunsuz ve akıcı.
    hoparlör kötü değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışından aldığım kılıf gelmeyince Ankaradaki toptancılara gidip 100₺ ye sağdaki kılıfı aldım piyasada 300/400 arasına satıyorlar almak isteyenlere duyrulur.
    Apple iPhone 16e [ANA KONU]

Bu fiyata bu telefon buyuk nimet.

16 pro max fiyatina 16e + M4 Macbook Air aliniyor meselâ.

16 Pro fiyatina da M3 Macbook Air + 16e aliniyor.

Islemci resmen ucuyor.

Kamera gayet tatminkâr profesyonel fotografla ugrasmayan biri icin gereken standardin da ustunde.

Telefondan o kadar memnunum ki, bu telefona ozel kilif koleksiyonu yapiyorum. Ihtiyacim olan en onemli kriterler islemci ve bataryaydi. Ekrani kotuluyorlar ekran muhtesem bence.

Ben de senin gibi dusunerek Ps5 Pro + Mac + Iphone 16e aldim.

256 GB iPhone 16 Pro Max parasina ucunu aldim.

Ozel ahsap iscilikli lazer kesim deniz kabuklu kilif bile getirttim. Denize cikarken de Spigen kullaniyorum.

Apple iPhone 16e [ANA KONU]

• Keşke bu telefonun birde büyük ekranlı Plus versiyonuda olsaydı.

• GrkmAdr G kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam güzel elektronik kombin olmuş , yüksek meblağı bir cihaza bağlamak yerine üç cihaz almak çok mantıklı güle güle kullanın :) bu arada kılıf çok harika nereden aldınız acaba Apple iPhone 16e [ANA KONU] 

• Bana da aldıracaksınız şu telefonu en sonunda

• akmac A kullanıcısına yanıt
    Ekranın nesi kötü hocam? 60 hz olmasını mı kastettiniz?

• Ronades R kullanıcısına yanıt
    Hem 120 Herz olmaması hem de günümüz üst seviye cihazlarına kıyasla maksimum parlaklık değerinin düşük olması bence

• 15 gündür kullanıyorum şarj döngüsü 8
    telefon batarya canavarı. 5000 mah androidden daha iyi gidiyor.

ekran parlaklığı az bu telefonun
    güneş altında telefon kullanma rutininiz varsa yetersiz kalır.

60hz ile 120hz farkını benim gözlerim algılamıyor valla yaş 30u geçti ondan yaşlandık galiba

wifi-4g çekimi iyi sorun yaşamadım şimdiye kadar. google maps önceki telefonumda şarjı içerdi bununla 1 saat yolculuk %3-4 pil yakıyor

• Apple iPhone 16e [ANA KONU] Apple iPhone 16e [ANA KONU]

Kılıflar çok iyi, benim gibi Mavi seven biriyseniz tavsiye ederim, şahsen telefonu alırsam benim de tercihim bu kılıflar olacak.

• Youtube bizim türklerin incelemesini izleyen bu telefonu almıyor ): sebebi çevreden gelen tepkiler yok tek kameralı telefonmu olırmuş vay 60hz ekranmı olurmuş vs vs. Adamın işini görüyorsa bunların çok bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Ben sadece borsa işlerim ve wp için kullanıyorum ve stabil işletim sistemi istiyorum. Kamera yılda belki 10 defa kullanıyorumdur. Sırf 120hz ekran olacak üç kamerası olacak diye pro almanın bana gram faydası yok. Alacak arkadaşlar elalem ne der arkadaşlarım ne der diye düşünmesin bence çok düşünceli arkadaşlarımız varsa üstünü tamamlayıp bize pro alsınlar :) uzun oldu ama yazmak istedim sağlıklı güzel günlerde kullanın beyler herkese iyi bayramlar dilerim.

• ben de bugün amazon üzerinden siparişimi verdim. 128GB - Siyah renk olarak aranıza katılıyorum. Sanıyorum yaklaşık 4 senedir iphone 12 kullanıyordum.

hocam ben pro kullandım inanın özelliklerin çoğunu kullanmadım gereksiz geliyordu telefonu kullanma sürecimde , şu telefonda profesyonel video çekimi işiniz yoksa ekran yenileme hızı takıntınız yoksa hayli hayliye sizi yıllarca götürebilecek cihaz :) hele ki 16 pro yada pro max alacaksanız MacBook, PS yada başka ihtiyaçlarınız da varsa bence 16e alıp diğer ihtiyaçlarınızı da karşılamanız inanın 16 pro varken Ps ihtiyacım vardı ama parayı telefona bağladığım için alamıyordum . Şimdi daha mutluyum telefon beklediğimden iyi ve Ps 5 pro da var. 16 pro kullanırken ki halimden kat kat mutluyum Apple iPhone 16e [ANA KONU]  bir de telefon çok premium duruyor yürüyüş yaparken telefonu elimde taşırım birkaç kişinin dikkatini çekti uzunca baktı Apple iPhone 16e [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhandsome -- 29 Mart 2025; 21:57:54 >

Ben de almayı düşünüyorum hocam, yorumlarınız ile iyice gaza geldim zaten :))

Teknoloji mağazaların da inceledim, sevimli kompakt küçük bir cihaz, en son İphone 15 kullanıyordum, şu an Android var elimde ama niyetim yine İphone'a dönmek.

Tatile gidip geleyim ve işlere bir yoğunlaşayım, yeniden İphone ortamına dönmek istiyorum, hedefim İphone 16e 512 GB, renk fark etmez 512 GB olsun yeterli

Hocam renk olarak siyaha mutlaka bir bakın derin hayatımda böyle güzel siyah görmedim Apple iPhone 16e [ANA KONU] bir de hocam 256 yetmez mi 512 60000 gördüm ama

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.