Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (749. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.235
Cevap
134
Favori
841.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tüm güncellemeleri yapıyorum. Hiç bir sorun yok.

• sicknessss kullanıcısına yanıt

Bende USA den alinma Iphone X kullaniyorum, Turkiye deki resmi servisler bu cihaza pil degisimi yapmiyor ama Hilltown AVM de CPR diye bir firma var ben pil degisimi orda yaptirdim. Genel olarak memnun kaldim.

• 15'e ilk geçtiğimden itibaren bende de oldu aynı sorun. Yurtdışında da olmuş çok kişide. Yalnız benim son sürümle beraber bu sorunlar yok denecek kadar azaldı.

• Awsful kullanıcısına yanıt

Orijinal urun kullandigini iddia eden servislerden kaciyorum. Cunku Aplle servis ve troy vs. ler disinda yalan bu ifade. Ama memnunsaniz deneyebilirim. Ne zamandir kullaniyorsunuz CPR pili?

Tesekkurler oneri icin

• troy da pil değişimi ne kadar? bana en yakın troy çünkü? bir de ne kadar sürüyor pil değişimi, telefonu bırakıyoruz ve hemen alabiliyor muyuz? yoksa haftaya gelin alın gibi bir durum mu?

• sicknessss kullanıcısına yanıt

Yaklasik 6 Aydir kullaniyorum, memnunum simdilik. O zaman pil degisim ucreti 300TL idi simdi ne kadar oldu bilmiyorum. Fiyat uygun geldi, firmada biraz profesyonel/kurumsal bir yere benziyordu.

CPR dan degisim yaptirmadan once Apple dan randevu alip Bagdat caddesinde kendi yerlerine pil degisimi icin gittim, Apple calisani telefonun model numarasina baktiktan sonra bu telefon "non-repairable" diye cevap verdi. Tamir ettirmeyecegim sadece pilini degistirin dedim, ama Apple calisani surekli ayni kelimeyi tekrarladi durdu(Simdi aklima gelince adamlara bak yine sinir oldum, sanki Xiaomi cihazin pil degisimi icin gittik adamlara)

• Selamlar, 2. el olaraktan X almayı düşünüyorum. 2022'de 2. el X almak ne kadar mantıklıdır? Alternatif olarak XR veya SE 2020 düşünüyorum ancak X'in batarya ömrü ve kasası XR'a göre daha cezbedici, SE 2020 işlemci ve güncellik yönünden daha yeni olsa da eski tip ön ekran ve batarya hacmi canımı sıkmakta. Önerileriniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • privess P kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle iPhone X derim..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pil sağlığı % kaç olduğunda değişim gerekir?

• insane1907 kullanıcısına yanıt
    %80de değiştir derim ama benimki %74 hala kullanılabilir.

• Merhaba arkadaşlar iphone x almak istiyorum satmak isteyen mesaj atabilirmi yer istanbul , tüm özellikleri aktif olan bir telefon istiyorum çalışmayan aksanı olan cihaz sahipleri yazmazsa sevinirim teşekkürler

• Arkadaşlar Mi 11 Lite'dan geçilir mi ne dersiniz? Daha öncesinde 12 kullanımım oldu.

• erayunal1996 E kullanıcısına yanıt

X e mi elbette geçilir bütçeniz uygunsa biraz daha üst modellere bakabilirsiniz ama X güzel kullandım ekran olsun kasası olsun güzel x in kasası 6-7-8 gibi değil daha tok dolgun kaliteli ben şahsen o kasayı iPhone 11 xr da da görmek isterdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar dun iphone x 256 bir cihaz aldim sadece pil degismis suan pil sağlığı 100 yalniz cabuk sarji bitiyor gibi geldi bana , icindeki pili bilmiyorum memnun kalmazsam gidisten pili değiştirebilirim hangi pili onerirsiniz orjinal yakin olacak ?

• ismeyu kullanıcısına yanıt
    Deji alabilirsin. 1 yıl firma garanti veriyor. Memnun kalmayanı görmedim. Daha önce kullandığım Se ve 2 adet 6 da bu markayı kullandım en ufak bir sorun yaşamadım. Muhtemelen 6 aya X in bataryasınıda değiştiririm yine deji yüksek kapasite olan bataryayı takıcam.

https://www.deji.com.tr/
    Mucize Batarya Deji | iPhone X Batarya 3310mAh
    https://www.deji.com.tr/iphone-x-mucize-batarya-deji-3310mah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glxys10e -- 18 Nisan 2022; 0:4:27 >

• glxys10e G kullanıcısına yanıt

deji markasını daha önceden duydum evet onu taktırabilirim 1 hafta bir deneme yapayım duruma göre sizin attığınız linkten alırım , pil değişimine çok ücret almazlar sanırım :) çok teşekkür ederim

• ismeyu kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Muhtemelen 100-150 tl civarı olur. Bence önceliğiniz fiyat ucuzluğu değil işçilik olsun. İşin tekniğine hakim olmayan kişiler cihaza zararda verebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glxys10e -- 19 Nisan 2022; 17:36:7 >
  • Deji yüksek kapasiteli pil ile değişim sağlandı. 4-5 aydır halen %100 de.
    Orijinal olmadıgı icin pil yüzdesi düşmüyor mu?

• evet gençler,

en temizinden bizim iphone lar ne kadar eder? pil %82 siyah 64gb türkiye ürün

sarı sitede çok geniş bir satış aralığı var. max ve min rakam verebilirseniz memnun olurum.

• insane1907 kullanıcısına yanıt

fiyat aralıkları 5500-7000 civarı bizim telefonların artık.

adam face ıd çalışmayan telefona 5400 koymuş herşeyi sağlam adam 5800 koymuş tam iyi fiyat aralığı yok yani mesela benim telefonum değişim cihazı olarak geldi pil sağlığı 88 çizik vs yok kutu fatura mevcut şarj aleti mevcut face ıd vs herşey çalışıyor 6800-7000 Den aşağı vermem isteyen de oldu gerçi bu fiyatları da alacağım telefon İçin üstüne neredeyse 10 bin koyacağım İçin biraz daha bekletiyorum

• 
Sayfa: önceki 747748749750751
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.