Şimdi Ara

Apple iPhone X [ANA KONU] (748. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.235
Cevap
134
Favori
841.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar var mı yardımcı dokunacak bir fikir?

• Selamlar, iphone x im ile yollarimizi ayirdik. İphone 13 e gecis yaptim. Samsung S ile baslayip, Htc One M7 ile devam etmistim, artik iphone x i de emekli ettim.

İphone un yedekleme ozelligi sayesinde telefon hic degismemis gibi oldu. Boyutlari neredeyse ayni, sadece pili daha uzun gidiyor. Diger konu basliklarindan ogrendigim gibi bundan da cok sey ogrenmistim. Herkese teşekkürler.

Ayrica, hepsiburada nin kampanyasindan faydalandim. İphone x 256 gb ye 6725 tl verdiler, 1000 tl de ekstra kampanyadan para gonderdiler. Tavsiye ederim yani. Letgo dan kendim satmaya calisirken 6250 ye zor satiyordum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • son güncelleme sonrası face id'si giden var mı ? ona göre güncelleme yapacağım

• N1_1CE kullanıcısına yanıt

Güncelleme ile Face ıd bozulan telefon görmedim. Okudum duydum ama doğru değil. Yani 2. El ilan sitelerde açıklamaya yazılan güncelleme ile bozuldu ama yapılabilir bilmem ne …. Gibi şeyler hikaye.

madem yapılıyor yap sat demi hem de ucuza satmamış olursun :)

kendilerini uyanık zanneden zavallılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim face id bozuktu yaptırmıştım. Ben de kulaktan duyma bir şekilde güncelleme ile bozulur lafına inanmıştım biraz. Yorumunuz içimi rahatlattı. Teşekkürler.

• N1_1CE kullanıcısına yanıt

Ciddi mesele bu konu öyle bir şey olsaydı Apple gerekeni yapardı geri çağırma veya ek yeni güncelleme vs haber olurdu basit konu değil bu :)

inanmayınız böyle şeylere

• Elimde bir tane iphone x var. Açılışta itunes bağlantı ekranı geliyor. itunestan yazılım vs atmaya kalktığımda, son aşamada hata veriyor? Bu sorun neyden kaynaklanır arkadaşlar?

• acr kullanıcısına yanıt
    En hızlı çözüm başka bir bilgisayar da denemek olabilir.

• eorenc kullanıcısına yanıt

Denedim onda da aynı.

• aeozbay A kullanıcısına yanıt

Hepsiburada nın hangi kampanyası? Bilgi verir misiniz?

• cinquanta kullanıcısına yanıt
    Eskiyi yenile kampanyasi var, devam ediyor. Bir de iphone 13 alanlara ayrica bir ek destek kampanyasi vardi. O da belirli sartlar altinda devam ediyor. Ana sayfasinda bulabilirsiniz.

• Şöyle uygun fiyatlı güzel bir kılıf önerecek var mı? Hem dayanıklılık, hem tasarım ön planda benim için kılıfta. Yani çok kaba olmasını istemiyorum lakin dayanıklılık konusunda da geride kalmasın.

dostum biraz daha açık anlatırmısın . senin telefon kaça gitti 13 kaça geldi ? bende değiştirmeyi düşünüyorum da

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada benim iphone x 256 gb yi 6725 e geri aldi. Yalniz telefonum ilk gunku gibiydi, sifir cizik, sifir hasar, pil yuzdesi %100 du. 4,5 sene kullandim ama kilif ve ekran koruyucu ile birlikte. Ustune bir de 1000 tl ek kampanya yapti para yatirdi. İphone 13 256 gb yi18500 e almistim. 10775 e geldi telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aeozbay -- 22 Mart 2022; 11:4:36 >
    256 gb 18000₺ ye uygun olmuş gerçekten . Ama ozmn 13 128 ler kaç paraydı acaba zamlanmadan öncemiydi

• fearuq kullanıcısına yanıt
    Yok zamdan sonra alabildim bende. 12 martta almistim.

Bir bakayım ozmn lar sanki 13 ler 17 gibiydi şimdi 18

• Tüm kullanıcılara bir sorum olacak. iOS 15 üzerinde sizlerde de ara sıra animasyon takılmaları, gecikmeler, ana sayfada kaydırırken küçük ve kısa süreli takılmalar oluyor mu? iOS 15 çıktı çıkalı devam ediyor bu sorunlar bende.

• Merhaba, elimizde bir Iphone X var, yurtdisindan yenilenmis cihaz. Pili uyari vermeye baslamisti, sonra kendi kendine kapanmaya basladi. Pil degisecegiz ama apple servis ve troyla falan da hizmet vermiyor. cihaz USA den alinma cikti. Cakma pil takabilirsiniz dedi ama guvenilir pil degisimi yapan bir yer biliyor musunuz? Elimizde patlamasin pil. Apple disinda orijinal pil yok en nihayetinde. belirli kalite standartlarina uretilmis olmasi lazim.

• sicknessss kullanıcısına yanıt

benim yurtdışı cihazı pilin biraz daha ömrü var diye kullanıyorum ama sizdeki durum olursa aşağıdaki ürünü kullanmayı planlıyorum. youtube de videosu vardır illaki nasıl yapıldığıyla ilgili.

https://www.deji.com.tr/iphone-x-mucize-batarya-deji-3310mah

• 
Sayfa: önceki 746747748749750
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.