Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (315. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
411.967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla 6s 4k’lık androidlere taş çıkarıyorsa benim xr da sorun var hocam. Kafasına göre uygulamalardan atma, kasma-donma arada bir tanımlanamayan haraketler. Benim için hepsi bir, daha süper über bir şey yapamadılar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt

Temiz kurulum yapın bir bence hocam. Bende xr harici ipad 7 var, iphone 7 işlemcili (a10) bir cihaz. O bile şu an çok iyi durumda inanın kasma donma yok. Ve bu iki cihazın da hafızaları gayet dolu, tam dolu değil ama dolu baya bir.

• Dr.Danger kullanıcısına yanıt

Hocam nasıl bir durumla karşı karşıya kaldığımı anlayınca cevap yazmadım zaten :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar, yaklaşık 3 senedir Xr kullanıcısıyı genel olarak hiç üzmedi. Gerek şu saatten sonra ios ekosistemine devam edemeyeceğim için gerekse cihaz değer kaybetmeden elimden çıkarmak için orta sınıf bir Samsung a geçmeyi düşünüyorum (A73 , A53 vs) deneyen var mı fikirleriniz neler?

• 2 yıldır iPhone xr kullanıyorum zamanında 5900 tlye almıştım. Son yıllarda yaptığım en iyi yatırımlardan biri oldu😅

Telefonun hiç yoktan 3,4 yılı daha var açıkcası catır catır kullanıcam son damlasına kadar😂😂

Şuan yeni iphone modellerinin fiyatlarını görünce daha da bi keyifleniyorum açıkcası ne güzel bir karar vermişim diye.

• rithone kullanıcısına yanıt
    Mantıklı açıkcası

Eğer 1000 tl fark varsa açıkcası

• Get Back kullanıcısına yanıt

iPhone 13e geçtim hocam 🙃

• rithone kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun tarihini şuan fark ettim açıkcası
    2 ay geçmiş

İyi yapmışsınız hayırlı olsun😅

• Pil ömrü 82 ye düşmesine rağmen ios 16 sorunsuz kullanıyorum

• Bende de 2-3 ay önce bir anda 86'dan 82'ye düştü pil ömrü.

Ama güncelleme çıktığı gibi yükledim ve bir sorun yok şu ana kadar performans açısından.

Pil kapasitesi ne kadar olursa değiştirmek gerek sizce?

Büyük olasılıkla Apple yetkili serviste taktırırım. Güvenemiyorum her köşe başında yer alan telefon aksesuarcılarına :) Ankara'da tavsiye edeceğiniz telefoncu var mıdır düzgün bir şekilde batarya değiştirecek?

• ofLee34 O kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum malesef bende bu şekilde kullanacağım götürdüğü yere kadar artık:)

• temiz kurulum yapılmış ios16 yağ gibi çalışıyor. merak eden varsa...

• Arkadaşlar kırmızı renk, 64 GB, Vodafone Turkiye'den alınma cihaz var elimde. On arka film ve arka kılıfla kullanıldığı için kozmetik iyi. Deji pil taktirdim ama şarjı hala iyi değil benim Samsung'a göre. Ekran kırıldığı için özel serviste değiştirmiştim, güneş ışığından ekran kayma yapıyor. Başka derdi tasası yok. Orijinal kulaklık ve şarj aleti duruyor. Ne kadara satılır tahminen?

• İş gereği iphone kullanmam gerekti çok da para vermek istemedim hepsiburada'dam yenilenmiş 128 gb siyah bir XR söyledim bakalım.

Umarım düzgün bir şey çıkar da aranıza katılırım. Cihazın 3 sene daha ömrü olduğunu düşünüyorum en az.

• false6 kullanıcısına yanıt
    8.5 civarı gider rahat

• Ömerayhan kullanıcısına yanıt
    Easycep satıcılı olandan aldıysanız iyice kontrol edin yenileme adı altında kalitesiz yan sanayi parçalar ile telefonu dolduruyorlar. Bir tanıdığım mükemmel seçeneğini seçerek 7 plus almıştı kasa ve ekran tamamen değişmiş olarak geldi. Ekran renkleri çok kötüydü siyahlar gri gibi görünüyordu.

• Getmobil'den geldi hocam. Pili ve kasası değişmiş gerisi orijinal. Ekran orjinal bir iki çizik var ama orijinal kalsın diye değiştirmemişler. Tüm renkler olması gerektiği gibi. %100 pil ile geldi, telefon hiç yan sanayi uyarısı vermedi şarjından vs memnunum 1 gündür kullanıyorum. Sıfırına bilmem kaç bin tl fazla vermediğim için mutluyum. 11 bine 128 gb aldım. Sıfırında 64 gb bile 15 bin. 128 kaç bindir kim bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 16 Kasım 2022; 14:5:55 >
  • Arkadaslar 2019 Mayıstan itibaren kullanıyorum. Pil 2 defa şarj ve cok çabuk bitiyor. Pil sağlığı %79

XR için tavsiye edebileceğiniz pil ( en iyisi hangisi bilmiyorum) var mı? marka model yazarsanız ona göre bakayım. Apple da değiştirme ücreti nedir bilmiyorum. Onlar da orjinal kullanıyorlar mı o konuda da net değilim.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt

Apple orjinal koyar tabii ki 1019 lira şu an.

• navigator_ N kullanıcısına yanıt
    Ben apple dan değiştirdim pili ama asla fabrika çıkışı pil gibi olmuyor bence. Ancak şöyle bir durum başıma geldi. Eşimin pilini değiştirirken telefon hasar görmüş ve telefon yenisi ile değiştirildi. Dışarıda böyle bir şey olsa ne olur bilemem ama böyle bir risk söz konusu maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eorenc -- 19 Kasım 2022; 11:1:9 >
  • 
Sayfa: önceki 313314315316317
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.