Şimdi Ara

Apple iPhone XR [ANA KONU] (317. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.464
Cevap
77
Favori
411.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen sene içinde Apple mağazasında iphone 7 ve iphone 6s için değişim yaptım, 1-2 saatte halledip teslim ettiler, genel temizliğini falan da yaptıklarından çok memnun kaldım.

• ofLee34 O kullanıcısına yanıt

Hocam bilgi için teşekkürler. Bende subatta değiştireyim. Aslinda ihtiyaç yok ama uzun sure telefonu kullanacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yenilenmiş XR yada XS bakıyorum. İkinci el de çok fazla YD var. Max. 10 bin tl bandında hangi modeli önerirsiniz? Oyun vs oynamıyorum.

• NvdiaAmd kullanıcısına yanıt

İkisi de iyidir pil durumu face id vs kontrol edip alın muhakkak

Alacaksanız Getmobilden alın. İstanbuldaki yerlerinde servis hizmeti veriyorlar genelde bozulunca hemen götürebiliyorsunuz. Ben de kasım gibi xr 128 gb aldım.

• Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Lokasyon Samsun benim. Siz erken almışsınız. Şu an güncelleme desteği bitiyor diye tahmin ediyorum xr Xs 11 lerde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

11 serisi 16 yı aldı 17 yi alır ve hatta bence 18 de alır tabi bu süreçte bazı modellerin eskimesi desteğinin bitmesi gerekiyor onlarda 8 x serisi olur tahminim ama bu modelleri yıpratırlar güncelleme ile özellikle 11 serisine yazık olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 7 Mart 2023; 10:57:42 >

Anlaşmalı kargoları var yolluyorsunuz ücretsiz ama yoldan dolayı artı 3-4 gün eklenir servis süresine. Normal güncelleme döngüsüne göre XR ve XS 17’yi de alacak. 11 de 18 ile sonlanacak. Ama 11 aşırı satıldığı için 6S’e geçtiği gibi bir kıyak geçip 19’u da vermek isterse verir. 6-6S arasında böyle bir şey yaşandı. 6 12’de kaldı ama 6S 15’i bile aldı. XR ve XS için bunu yapmaz sanmıyorum. Ön plana çıkmadı. Ben XR’yi güncelleme ömrü bittikten sonra da 1 sene kullanır 13’e geçerim. XR-11 kasası kaba bence.

satışlara göre güncelleme verecek olsalardı 6’yı erkenden kesip atmazlardı hocam bildiğim kadarıyla apple’ın en çok satan telefonu iPhone 6 ama maalesef donanım yetersizdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0ADA69E37 -- 7 Mart 2023; 13:21:4 >
  • Düşününce evet haklısınız. iPhone 6’da klasik Apple cimriliği konuşturuldu. A8 5S’in üzerine doğru düzgün bir şey katmadı ve rami şaka gibi 1 GB olarak tuttular. Çok anlamsız bir hareketti ama tasarımla sattılar işte. Farklı geldi herkese. Benim de çok severek kullandığım bir telefondu özellikle inceliğine hayrandım.

ram meselesi destek konusunda daha önemli. Yine de alacak olsam 14 yerine 13 pro alırım herhalde. O kadar para verip 60 HZ ekran kullanmayı kendime yediremiyorum artık. Orta seviye samsunglarda bile 90 HZ ekran var yağ gibi kayıyor 120 ise zaten çok güzel. 60’ta ısrar edip duruyor apple sırf marketing için. Düz 15 bile 60 hz olacak söylenenlere göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 7 Mart 2023; 17:49:20 >

14 pro 13 pro’dan daha ucuz artık türkiye’de çok saçma fiyatlandırılıyor yeni pro modeli çıkınca eskisine anormal fiyat bindiriliyor yenisi satsın diye. Yurtdışı bulabilirseniz alın

• Yurtdışında tanış olmayanlar nereden alacak ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XR’ı değiştip 13 alayım dedim dedim de XR’la arasında benim kullanımımda hayati şekilde etki edecek bir yükseltme olur mu emin değilim.

• Osvajac kullanıcısına yanıt

Her açıdan çok daha iyi bir telefona geçeceksin ama öyle atla deve gibi bir deneyim farkı da hissetmezsin

• Bunu düşünerek vazgeçiyorum her heveslendiğimde 😁

Bence bir tek 14 pro “vavv” dedirtir gerçek manada :) ama fiyatı da malum

Bende XR nişanlımda 13 var kamerada çok fazla fark var. Resmen çağ atlıyor açıkçası. Kameranın ana kamera olanı bile daha geniş açılı ve XR çok sarartıyor bazen fotoğrafları karşılaştırınca fark ediyorsun. Bir de kasası çook daha zarif ve güzel.

3 gb ram arada refresh yapmaya başladı XR’de artık. Bunu kimse inkar edemez. 4 GB ram ile iPhone 13 geçen gün arkaya attığın şeye kaldığı yerden devam ediyor. XR’de her şey arkada kalınca tepkimelerde animasyon fpslerinde bir yavaşlama hissediyorum ama 13de bu yok. Bir süre değiştik şöyle 13 evet ben yükseltme yaptım diyeceğiniz şekilde daha iyi bir cihaz. Ben evleneceğim için 30 bin lirayı telefona gömmek istemiyorum yoksa 13-14 ya da S23 alır geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 11 Mart 2023; 22:56:14 >

iPhone 13’te 4 gb ram vae

• Doğru düzelttim. 4 gb ram ile de dediğim şeyleri başarıyor sonuç olarak. Ama yukarıdaydı sanırım bir arkadaşın yazdığı gibi 2 güncellemeye o da patlar. 14 alıp 6 gb ram ile fark yaratmak daha iyi.

Tek kafama takılan çantayla para ödüyoruz ama hala lanet 60 hertz ekranı kullanıyoruz. Samsung kamerası tüm renklere aşırı doygunluk basmasa anında gider S23 alırım. 24 bin tl çok ucuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.