bende öyle düşünüyorum gittiği yere kadar devam. 4 sene oldu pil sağlığı 80 |
Apple iPhone XR [ANA KONU] (323. sayfa)
-
-
Hocam iOS 17.5 akıcılık nasıl ?
-
Hocam 17.4.1 de son sürüm derken onu dedim
ama bu akşam veya yarın akşam eşimden alırsam yeni güncellemeyi yaparım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Mayıs 2024; 11:32:40 > -
iOS 17.5 mi hocam ?
-
5 sene %86 hocam 2019 alınma bence iyi
-
Hayır orjinal pili kastediyor
-
Arkadaşlar iOS 18 alacak cihaz Ekim 2024 de 18 de çok yavaşlama olacak cihazda iOS 18 çıkmadan iOS 17 nin son sürümünü kursammı şuan iOS 16 da cihaz -
şuanda 17.3.1 benimki. bir problem yok. 17.5 sürümüne de geçmeyi düşünüyorum
-
Hocam şuan iOS 16 dayım ben iPhone 13-14 hızında çalışıyor cihaz
-
eski sürümde olup isterse 15 hızında çalışsın uygulamalar açmamaya başlıcak
-
İOS 18 geliyor cihaza baya baya yavaşlayacak -
iOS 18 deneyen var mı henüz? Tecrübeleriniz nedir?
-
Valla bende çok merak ediyorum ama bakalım yükleyen var mı
-
aynı durum bizde de vardı hatta bizim alt taraftaki hoparlörden de ses kısık ve boğuk geliyordu.
çözümü telefonun içini açtırıp temizlettik ve telefon kendine geldi.
-
ben androidciyim, eşimin cihazı olduğu için pek bilgim yok iphonelar hakkında o yüzden belki saçma bir soru olacak ama illa orjinal batarya mı taktırmak zorundayız. orjinal olmayan deji tarzı batarya taktırdığımızda cihaz uyarı veriyor mu?
-
Haklısınız en temiz çözüm o şekilde. Pil değişimi yaparken onu da rica edeceğim. Teşekkürler. -
Uyarı yok hocam sadece pil sağlığını takip edemiyorsunuz. Ama deji bataryadan da olumsuz yorumlar fazlaca. İyi araştırmanız tavsiyemdir. -
teşekkür ederim hocam. peki orjinal pil apple servisleri harici bulma şansımız var mı acaba
-
Hocam rica ederim. Bilmiyorum sormak lazım. Ya da bilen arkadaşlar cevap verecektir zaten
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X