< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone XR [ANA KONU] (322. sayfa)
-
-
2.kullandığımz telefon son sürüm bi eksisini görmediim
-
pili değiştirince ilk baştaki gibi uzun gidiyor mu pili, çok fazla kullanmıyorum telefonu ama biraz elime alınca bir günü anca çıkartmaya başladı son zamanlarda. daha hiç yanımda bile taşımadım şarj aletimi.
-
Gayet güzel gidiyor problem yok. Ama fabrika çıkışı pil kadar uzun ömürlü olmuyor bence. Ben apple servisten de pil değiştirdim ama 1 yılda yüzde 80 e yaklaştı maalesef. Fabrika çıkışı pil 2 yıl civarı yüzde 80 görüyor. Artık Deji taktırıyorum o da 1 yıla yakın gidiyor yaklaşık ve apple fiyatına göre 3/1 daha ucuz. Deji bayisinde Yüksek kapasite Deji taktırın keyfinize bakın. Garantisi de var üstelik. Reklam gibi algılanmasın bu arada memnun olduğum için yazıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
HOCAM merhaba iPhone XR telefonum normal sosyal medya kullanımında 10 dakika sonra UFO sobaya dönüyor kenarları ve kamera bölümü aşırı derecede ısınma var sıfır Deji Max batarya taktırdım daha beter ısınmaya başladı garantiyi götür vs demeyin garantisi biteli yıllar oluyor neden ısınıyor bu kadar bu telefon ne yapmam gerekir.
-
Ahizeden çok az ses gelmeye başladı. Su filan gittiğini hatırlamıyorum sizce bir anda neden böyle olur ?
Sahte pil telefonu daha beter eder
-
sizin xr da durum ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pil sağlığı %86 hocam 5 senelik telefon herşeyi orj hiçbi içini açma vs olmadı pil değiştirmedim o sebeple
hatta ben aldığımda şarj adaptörü de kulaklıkta çıkmıştı kutudan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 26 Nisan 2024; 12:28:53 > -
Hocam iPhone XR 16.6.1 sürümü kullanıyorum iOS 17 güncellemedim hızı düşmesin takılma olmasın diye , bu sene de İOS 18 alacakmış cihaz iOS 17 ye güncelleyip bıraksammı iOS 18 çekilmez olur
Dayanabildiğiniz kadar 16 sürümde dayanın bence. 17 fazla Xr modeline.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizde durum ne
17 sürümünde kasmalarla devam. Dönebilsem 16 sürüme döner orada kalırdım.
Hocam 16 aşırı akıcı ama yakında şunu çok iyi biliyorum ki Twitter İnstagram gibi uygulamalar en az İOS 17-18 isteyecek , bu klasik aplle taktiği asla ve asla eski sürümü telefonu kullandırtmazlar bu arada iOS 17 de kasma olması çok üzücü olmuş xr için çünkü iPhone 11 iOS 17 de gayet stabil
Uygulamalar çalışmazsa mecbur yükleyeceksiniz
istanbulkart uygulaması bile çok eski versiyon çalıştırmıyor telefonlarda bakiye yükleme yapılmıyormuş biri yazmış
-
Eşimin telefon iOS 14te kalmış ama çoğu uygulama açılmıyor dedi geçen. Direk güncellesek 17e geçecek o da kasıyormuş yorumlara göre. 16ya geçmek için bilgisayar ile mi güncelleme yapmak lazım?
Maalesef artık Xr alabileceği son sürüme yani 17.5 geçmek durumundasınız. Apple ara sürümlerin kurulumlarını kapatıyor yeni sürüm çıktıkça.
18 e günceller 5 sene daha kullanırız
Eşim son sürümde gayette iyi telefon 2019 alınma
öyle telefonu alıyım kutu açılımından sonra hiç güncellemiyim denilirse çoğu uygulama çalışmaz yeni telefon alın teliniz eski der
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 15 Mayıs 2024; 9:41:33 > -
ilk başta uzun gider sonra çabucak iner fabrika çıkış pili gibi randıman olmaz
mümkün mertebe telefonu hiç açtırmamak su geçirmezliğini bozmamak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X