yukarda verlen lınktede bırcok kullanıcı benle aynı gorusu dusunuyormus ...sarı gıbı olan ekranda daha gercek ve dogal renkler daha cok detay var dıyor bır cogu :d
Olabilir sarı (yani düşük kelvin) ekranın bazı avantajları olabilir.ama bence alacak olanlar en azından karşılaştırsın.ben tercih etmezsin açıkcası.bana mavi olan çok daha çekici geldi.bide su var ! acaba hangisi daha pahalı.belki sarı olan apple'a daha ucuza maloluyordur. Hem maliyet daha düşük hem fazladan müşteri memnuniyeti:)
belkide bende dahil sarı ekranlıların hepsi kendini kandırıyordur :D:D:D
ama kardesım senın tezın de bana kızmazsan yalnıs yanı ne sen dogrusun dıyebılırım nede ben :D
cunku senın sarı ekranın malıyetı dusuk demenınde bır ıspatı yok benım pahalı dememınde yada senın mavı ekran daha net demenınde benım sarı olan daha ıyı dememınde kazanan yıne apple dusunen yıne bız :D
kız arkadaşımda d bende de ip4 var 2 ay arayla aldık
benimki mavimsi tonlarda onun ki ise sarımsı
parlaklık eşit olmasına rağmen açıkca belli
fakat görüntü kalitesinde bir bozulma görmüyorum ben
arkadaşım kızma ama bişey sdorabilirmiyim,siz bu testleri yaparken gözlerinizide kontrol ettirseydiniz belki bir bozukluk olabilir:)acaba 3gs veya arkadaşınınkinden başka bir iphone4 ile karşılaştırma yaptınızmı?
çok fazla bi sorun oluşturuyor mu bu kadar ya
Apple sanırım bununla ilgili olarak aldığı şikayetlere "böyle daha doğal ve gerçeğe yakın görüntü oluştuğunu" söylemişti..yani ekran kalitesi bence tartışılmaz retina olayı aşmış,mikroskopla falan bakıldığında gözüküyor ancak pikseller :) birgün benimde olacak
bence burda bende dahıl kımsenın test yaptıgı yok yanı bır test yapılacaksa en azından bunu bız bu kosullarda yapamayız dıye dusunuyorum sadece kısısel gorusler ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme