Şimdi Ara

Apple ipod nano 3rd 1640 hatası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bugun surumu 1.0.2 den 1.1.3 e gecırırken sorun oldu ve ipod kurtarma moduna gectı.
    Bilgisayara bağlıyınca do not disconnect. Çıkıyor Cıkartıncada Ok to disconnect.Yazısı cıkıyor yazılım atmaya kalkınca yazılımı atmıyor Kapatma tusu olmadıgından kapatamıyorumda.Ne yapabılırım bılmıyorum bu durumu yasıyan arkadaslardan yardım beklıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1-_-1 -- 20 Nisan 2012; 19:20:13 >

• Biçimlendirdim olmadı içinde yazılım vs yok suan nasıl atıcam atılmıyor 1439 hatası verıyor sımdıde
  • Kimse yardım etmesede buldum canınız sağolsun kardeşlerim çözümümü sizinle paylaşıyorum bu durumu yaşıyanlara inş bir çözüm olur
    Öncelikle cihazda 1339 hatası ve 1400 hatası verenler
    Yanı do not disconnect hatası alan arkadaslar windows xp sp3 te denıyorsanız ılk yapmanız gereken Bilgisayarım>İpod resmıne sağ tıklayıp>biçimlendir'diyoruz.Biçimlendırme basarılı olduktan sonra itunes'i acıp geri yukle ve güncelleştir yazısına evet diyip geçiyoruz.Sonra ipsw yi indiriyoruz.O indirince kuruyor.Ve olmustur.
    FAKAT Windows xp sp3 kullanıp yapamayanlar bir baska bilgisayara özellikle windows 7 bılgısayara takıp aynı işlemleri yapınca düzeliyor ben oyle yaptım.İnş yardımcı olmusumdur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.