Şimdi Ara

Apple Kablo Sorunu Çözüm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple usb kablo zamanlar kablo içinde kırılmaktadır ve usb kenarlarında griş yerlerinde kopmaktadır apple usb kablo alma satış stratıj yani size buna son veriyorum...
    Çözüm İphone 3,3gs,4,4s İpad 1,2,3, ipod 1,2,3,4, ttec 2Dk7505 usb kablo alın kablo kırılması son kısa usb kablo son almadan önce fiyat araştırınız...
    Çözüm İphone 5,5s,6,6plus,6s,6splus İpad mini retina air air2, pro, ttec 2Dk7507 usb kablo alın kablo kırılması son kısa usb kablo son almadan önce fiyat araştırınız...

Apple Kablo Sorunu Çözüm.. Apple Kablo Sorunu Çözüm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezaturka12 -- 28 Şubat 2016; 12:36:54 >

• cezaturka12 C kullanıcısına yanıt
    Nediyon usta sen kıbrıslı türk gibi konuşuyon bişiy anlamadık dert ney
  • cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Apple orjinal usb kablo zamanlar temassızlık yapıyor ve cep telefonu sarj etmiyor genelde ttec verdigim modeller sarj veri sekronizasyon ediyor ve dayanıklı kablo kablaması var hemde ikiside 3 metre hemde rahat oluyor ve hemde cep telefonuz sarj ediyor tavsiye ederim hemde kendim kullanıyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

Sabah Sabaj kahkaha attım ya. Hep gülesin emi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • urga kullanıcısına yanıt
    Merhaba; Size İpad ve iphone sarj kablosu bozulmasın diye orjinal bir kenarda dursun lazım olunca onu kullanırsınız ttec yaptıgı kablo alın kafanız rahat olsun...
  • bu devrik cümlelerin sebebi nedir ?

• aga iyi diyorsun hoş diyorsun da yan sanayi kablolar ile şarj etmek çok sağlıklı değil,bataryanın ömründen ömür gider..herzaman için Apple orjinal ürünlerini kullanmak yararlıdır.
  • Bozulmasın diye kullanmayacaksam niye aldım ki bence saçma düşünce ama saygım sonsuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 metrenin üzerindeki tüm lightning kablolar, 1 metrelik kablodan daha kalındır, sebebini teknik anlamda açıklayacak bilgiye sahip olmasam da sanırım kablo boyu uzadıkça şarj+data verilerinde kayıp olmasın diye bu şekilde üretiliyor.
    Evde de ofiste de Apple'ın 2 metrelik kablolarını kullanıyorum. Kullanım rahatlığına alıştıktan sonra 1 metrelik kabloya dönüş imkansız oluyor.
    Apple Tr'de Apple onaylı diğer markaların 3 metrelik kabloları bazen Apple'ın 2 metrelik kablosuyla aynı fiyata inebiliyor. Araç içi torpidodan başka yerlere gizli lightning kablo çektirmek ve benzeri işlemlerde kullanacaksanız 3 metre mantıklı, bunun haricinde normal ev kullanımları için 2 metre bile bazen uzunmuş hissiyatı verebiliyor, dolayısıyla 2 metre gayet yeterli.

Lakin ben de kesinlikle bu konunun amacını ve mesajlardaki dili çözebilmiş değilim. Hala üzerinde çalışıyorum :)

• urga kullanıcısına yanıt

• cezaturka12 C kullanıcısına yanıt
    dayı memlekte nere??
  • Google translate çevirileri gibi
  • coolsten kullanıcısına yanıt
    Merhaba kolay gelsin; Apple usb kablo zaman temassızlık yapıyor ve sarj etmiyor yada hata veriyor yada usb kablo içinden kopuyor verdigim ttec iphone usb kablo kullanınca kablo kablaması kalın ve sarj data taransfer ve sekronizasyon yapıyor.....
    Donanım haber iphone orjinal usb kablo alınca fiyat olarak verdiginiz paraya canınız acıyor mesala siz bilirsiniz......
  • quote:

Orijinalden alıntı: cordoncayo

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.