Şimdi Ara

Apple 'kendin onar' programını başlatıyor: iPhone ve Mac yedek parçası satacak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
7.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0B3097644

Apple yaptı diye sevinen uyanıklar var. Tamir işinin uzmanlık gerektirdiğinden bir haber Apple kampanyayı başlattı diye sevinçten çıldırıyorlar :) Aynen Apple'dan yedek parçayı alıp şakkadanak cihazınızı onarabileceksiniz  

Apple'ın kendi müşterilerine cihazı bozup tamir için bana getirsinler diye kurduğu tuzaktan başka bir şey değil.  

5 sene teknik serviste çalıştım ve okumuş, etmiş olduğu için teknik servise para kaptırmamak için "ne var canım 1 tornavida ile bende yaparım onların yaptı işi" diye özgüvenle tamire kalkışan sayısız müşterimin, 50-100 lira işçilik ücretinden kaçmak için dünyanın en kolay cihazlarını bozup, anakartlarını yakıp, binlerce lira masraf şoku ile karşılaşmalarına şahit oldum.

Neymiş Apple yedek parça temini sağlayacakmış piyasaya da ayrıntılı teknik dökümanlar temin edecekmiş :) İyi de bunlar zaten var her yerde.. Apple kadar sinsi firma yok dünyada.. Her şey sözde müşterileri için ama yaptığı her hamle firmanın karını katlamak için sadece, ayrıca yedek parça tedariğini Apple yapacağı için 10-20 dolara 150 dolara aldığınız orijinal ekranlar, bataryalar, kameralar artık en azından 2-3 kat daha pahalıya satılacak. Hadi geçmiş olsun. Şimdi de sevinin    

:)

Biden'ın başkanlık emri var. Right to repair. Vatandaşın onarım hakkının tanınmasını istiyor Biden hükümeti. Baya bunu da ABD sistemine temel bir hak olarak entegre etmek istiyorlar. Bu onarımın yolunu kapatanlardan biri de Apple'dı. Mevcut siyasi iklime uyum sağlamak zorunda kalan da Apple oluyor.

AB de biraz Biden'ın başkanlık emrini takip etti. Neticede aklı selim olan artık her şeyimizin elektronik olduğu bir çağda tamir hakkının tanınması ve uygulanmasıdır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Biz daha kendimizi onaramıyoruz kardeşşiiigmm

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.