Apple 'kendin onar' programını başlatıyor: iPhone ve Mac yedek parçası satacak (3. sayfa)
-
-
Pffff boşuna velet demedik hadi abicim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üslubun çok rahatsız edici
Tşk
Hocam 60dolar cihaza vereceksek servis ücretini geçer bence
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel gelişme
-
İyi oldu . Tamircilerde orijinal adı altında satılan kalitesiz replikaların yerine orijinal olduğundan emin olduğumuz parçaları götürüp taktırırız sadece işçiliğe ödeme yaparız
-
parça çalan yetkili servisler salya sümük ağlıyor... iflas ederiz diye hastag açıyorlar...
-
o parçayı kullanacaklarını ne biliyorsun çakmayı takar senin parçayı taktım der...
-
Sabah bırak akşam al servisine gidersen yapar tabii . 5dk da bitecek işlemi izlemeyeceksen anlamı yok .
-
E zaten çoğumuz iPhone'ları kendimiz onarmıyor muyuz? En modüler ve içi en kolay açılan telefonlar. 2 tane vida açarak işlemcisine kadar söküyorsunuz zaten... Ben hep kendim onarıyorum. Çok ekran, pil, anakart değiştirdim. Geçen dolapta yatan eski bir Sony Xperia bilmemkaçın içini açayım dedim. Kurcalayıp custom rom yükleyecektim pilini tazeleyeyim bir de sim kart yuvasını değiştireyim dedim. Valla 1 haftamı aldı söküp toplaması karman çorman bir dizayn neyin neye geçtiği belli değil vs vs. iPhone bu konuda çok başarılı.
-
O makineyi siz kullanamazsınız zaten. Teknik uzmanlık gerektiriyor bütün süreç gibi, makineyi aldım oldu bitti olayı değil. teknik servislerde çözülüyor iş. Orijinal ekranı zaten tedarikçiler yetkili teknik servislerden alıyor. Kim bunlar? Apple, Samsung vs. Zaten parasını kazanıyordu Apple, daha fazla kazanma hırsı yüzünden iphone 11 modellerinden itibaren tamir işlerini bilerek zorlaştırdı. Bu nedenle dünyada yerden yere vuruldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 19 Kasım 2021; 16:1:5 > -
Aksine acemiler için en zor modeller Apple cihazlar, 5-6 çeşit minicik vida kullanmış yanlış takarsan anakart hasarına kadar gidiyor olay. Özellikle iphone X ve üzeri modeller daha zor çünkü ekranı söküp işlem yapman gerekiyor ve tam olarak nereden açacağını bilmiyorsan ekranı kolaylıkla kırıp binlerce liralık masraf çıkartabilirsiniz.
Sony konusu ayrı, japonlar işi yokuşa sürüp karmaşık alet yapmaya bayılıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 19 Kasım 2021; 16:5:12 > -
E onu diyorum işte ben de. Nasıl tamir yolu açılacak bizlere? Cihaz olmadan yapamıyoruz, cihazla da yapamıyoruz. Benim istediğim sök tak devam et. Uyarı filan çıkmasın. Buna izin verecek mi Apple?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple'ın her saçma hamlesini sırf Apple yaptı diye öve öve bitiremeyen tipler yüzünden oluyor bunlar. Bu sene o kadar boş bir cihaz ürettiler ki önceki modelin birebir aynısı oldu, oturdular 15 senedir olan sessize alma tuşunu övdüler şaka gibi..
-
Orjinal parça fiyatı servis fiyatıyla aynı olur muhtemelen. Zaten esas parçadan kazanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onatba -- 20 Kasım 2021; 7:9:57 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Right to repair hareketinin doğduğu yer tüketici elektroniği değil, Amerikalı çiftçilerin traktörleri sanırım. John Deere gibi firmalar kullanıcı müdahalesini tamamen engelleyen tasarımlar yaptıklarından dolayı çiftçiler büyük bir hukuk mücadelesine giriştiler. Amerika'da sonuç alınmasında rolleri büyük.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X