Şimdi Ara

'Apple Kimliği Güncel Değil' Uyarısı [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
71.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EDIT: Çözdüm arkadaşlar. Eğer telefona girdiğiniz şifre aşağıdaki gibi bir işe yaramıyorsa, önce 
    AppleI ID
    Apple ID
    https://appleid.apple.com
    adresine gidip oturum açın daha sonra telefondan tekrar deneyin.
    _____

Hesabımda hiç bir problem olmamasına rağmen şu an ortaya çıkan bu uyarıyı almaktayım: "Apple kimliği güncel değil. Bazı hesap servisleri yeniden giriş yapmanızı gerektiriyor." Şifreyi girsem bile "Doğrulanamadı" şeklinde dönüt vermekte. Aynı sorunu yaşayan var mı?

Soldan sağa sırayla olayın SS'leri:

"Apple Kimliği Güncel Değil" Uyarısı [ÇÖZÜLDÜ] "Apple Kimliği Güncel Değil" Uyarısı [ÇÖZÜLDÜ] "Apple Kimliği Güncel Değil" Uyarısı [ÇÖZÜLDÜ] "Apple Kimliği Güncel Değil" Uyarısı [ÇÖZÜLDÜ]

Küresel çapta aynı problemi yaşayanlar mevcut:
    https://www.reddit.com/r/iphone/comments/80hrko/

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Apple Kimliği Güncel Değil" Uyarısı Çözüldü

Apple cihazlarını kullanırken, "Apple Kimliği Güncel Değil" veya "Bu Apple Kimliği Etkin Değil" gibi uyarılarla karşılaşabilirsin. Bu uyarılar, çeşitli nedenlerle ortaya çıkabilir ve hesabına erişmeni engelleyebilir. İşte bu sorunu çözmen için adım adım bir kılavuz:

Nedenler:

• Yanlış Apple Kimliği veya parolası girilmiş olabilir.
    • Apple Kimliğin devre dışı bırakılmış veya kilitlenmiş olabilir.
    • İki Faktörlü Kimlik Doğrulama etkinleştirilmiş ancak doğrulama kodu yanlış girilmiş olabilir.
    • Apple'ın sistemlerinde geçici bir sorun yaşanıyor olabilir.

1. Apple Kimliğini ve Parolasını Kontrol Et: Doğru Apple Kimliğini ve parolayı girdiğinden emin ol. Her ikisini de unuttunsa, Apple Kimliğini Kurtarma sayfasından kurtarabilirsin.

2. Apple Kimliğinin Durumunu Kontrol Et: Apple Kimliğinin devre dışı bırakılıp bırakılmadığını veya kilitlenip kilitlenmediğini kontrol etmek için iforgot.apple.com adresini ziyaret et. Hesabın devre dışıysa, tekrar etkinleştirmek için ek adımlar gerekebilir.

3. İki Faktörlü Kimlik Doğrulamayı Kontrol Et: İki Faktörlü Kimlik Doğrulama etkinleştirilmişse, Apple cihazına bir doğrulama kodu gönderilecektir. Doğru kodu girdiğinden emin ol.

4. Sistem Durumunu Kontrol Et: Apple'ın sistemlerinde geçici bir sorun yaşanıyor olabilir. Bu durumda, Apple'ın Sistem Durumu sayfasını ziyaret ederek bu sorunu doğrulayabilirsin. Sorun çözüldükten sonra tekrar giriş yapmayı dene.

5. Müşteri Hizmetlerine Başvur: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçerek ek yardım alman gerekebilir.

Önemli Notlar:

• "Bu Apple Kimliği Etkin Değil" uyarısı görürsen, iCloud hesabına giriş yapamıyor olabilirsin.
    • "Bazı hesap servisleri yeniden giriş yapmanızı gerektiriyor" mesajı, hesabındaki bazı özelliklere veya hizmetlere erişemediğin anlamına gelebilir.
    • Sorunu çözmek için Apple cihazlarını en son sürüme güncellediğinden emin ol.

Apple Kimliği güncel değil sorununu çözmek için bu adımları uygulayarak hesabına tekrar erişebilir ve Apple cihazlarını sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben bugun yasadim . eski iphonumu reset atip baskasina sattim ama reset atmak ile eski cihazi iclouddan cikartmak ayri islemlermis. dolayisi ile yeni sahibi sizin telefondan sizin hesabi cikartmazsa sikinti olabilir diye dusunuyorum / iclouddan eski cihazinizi silin ve hatta yeni bir icloud sifresi olusturup diger eski giris yapilmis tum her yerden cikis yapmasini saglayin derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shell -- 27 Şubat 2018; 3:41:32 >
  • shell S kullanıcısına yanıt
    Telefonumu satmadım veya başkasından satın almadım. Durup dururken bu uyarı geldi. Olay nedir acaba, çok tuhaf.
    Edit. çözümü buldum arkadaşlar, ilk mesajda paylaşıyorum. Bu olayı yaşayanlar konuya mesaj bırakırsa sevinirim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Güncel Kalsın.
  • benim toplamda 9 apple cihazım mevcut 3gs 4 ve 4s kullanılmıyor faal olarak fakat aynı apple kimliğimi kullanıyorum bu cihazlarda da. cihazlarım aşağıdaki gibidir.

iphone X

iphone 5

iphone 4S

iphone 4

iphone 3GS

ipad air 2

apple tv 4

apple watch series 0

mac mini late 2014

her ne hikmetse 3gs 4 ve 4s cihazları arada acıp kurcaladıgımda apple kimlik paralosu istiyor. neyse giriyorum bu kez iphone x ipad iar 2 ve mac minide bu bahsi gecen sorun karsıma cıkıyor. normalde tek kimlik 10 cihazada kullanılabiliyor neden böyle birşey oluyor cözemedim. bu ilk mesajdaki olayıda denicem ama olay cok sacma geliyor. sadece bu 3 cihaza giriş yaptıgımda diğer cihazlarda guncel değil uyarısı alıyorum. onlara giriş yapmazsam böyle bir sey karsıma cıkmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MH ile bugun bu konuyu görüştüm ve ilk mesajda bahsedilen adrese giriş yapmamı söyledi ve sorun ortadan kalkacaktır dedi. Ayrıca 10 olarak bilgisine ulaştıgım tek apple kimliği ile kullanılacak cihaz sayısında bir sınır olmadıgını söyledi.
  • Ewt ben de dün gece itibari ile yaşadım aynı sorunu, apple watch kurduktan sonra geldi uyarı, az önce dediğiniz gibi yaptım uyarı kalktı. İnş tekrar gelmez. Gerçi bu tür sorunlar kısa zamanda apple tarafından çözülüyor ama can sıkıcı olması ayrı konu. Bilgilendirme için başlık açan XanthiN arkadaşa teşekkür ederim. Linke tıklayıp kimlik bilgilerinizi girince sorun çözülüyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tşkler Umarım işe yarar..
  • Geçmiş olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • denedim ama işe yaramadı :(

• Hocam ben yapamadım türkçe olarak yardımcı olurmusunuz ?
  • bende düzeldi teşekkürler.
  • Arkadaşlar hesaba gir çık yaptım bana da aynı problem geldi ÇÖZÜMÜ NEDİR acaba?
  • Bendede aynı sorun var apple ile konuştım güncelleme bekleyin dediler çok komik gerçekten

• Geçenlerde 2.el bir Apple Watch aldım,telefon ile eşleştirmek istedim saat sürümünün güncellenmesi gerektiğini yazdı.dedim güncelleyelim 1.3 gb dosya tam 6 saat sürdü wifi bağlantıda yüklenmesi.neyse saat iPhone ile eşleşti peşinden iPhone’a güncelleme yaması geldi Onu’da indirdim.sorun bundan sonra başladı.iphone Apple kimlik doğrulama sormaya başladı günde 2-3 kez.doğrulama yapıyorum tekrar tekrar soruyor.sonunda Apple sayfasından giriş yapıp güvenlik kilitini kaldırdım bugün sabah yine parola doğrulama sordu,yine doğruladım.7 saattir doğrulama sormadı.Bu arada müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım,müşteri temsilcisi applewatch kaynaklı olabilir belki saatinizin eşleşmesini kaldırıp bir gözlemleyelim dedi.bakalım sorun AppleWatch kaynaklı mı yoksa en son yüklediğim güvenlik yaması mı göreceğim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.