ARKADAŞLAR CİHAZIM İPHONE 5 ANDROİDDEN YENİ GEÇTİĞİM İÇİN İOS'A YENİ HESAP ALMAK İSTEDİM.APPLE KİMLİĞİ OLUŞTURDUM UYGULAMA İNDİRECEĞİM ŞÖYLE BİR YAZI ÇIKIYOR "BU APPLE KİMLİĞİ DAHA ÖNCE İTUNES STORE'DE KULLANILMADI" DİYOR - İPTAL-GÖZDEN GEÇİR SEÇENEKLERİ VAR.GÖZDEN GEÇİR DEDİĞİMDE BANA BİLGİLERİ BAŞTAN SORUYOR VE KREDİ KARTI BİLGİLERİMİ İSTİYOR BU NOKTADA KREDİ KARTI VERMEME GİBİ BİR ŞIK VS. YOK NE YAPMAM LAZIM
Bu apple kimliği için kredi kartı girmek zorundasınız. Ama sonra çıkartabilirsiniz.
teşekkürler dediğiniz gibi ilk önce kredi kartını girdim daha sonra ücretsiz bir program indirdikten sonra kart bilgilerini silerek güncelledim.Yardımınız için çok teşekkür ediyorum.
eskiden pcden free uygulama indiriyorduk sonra telefonda da hesap aktifleşiyordu
quote:
Orijinalden alıntı: AAKAHVECİ
quote:
Orijinalden alıntı: theycantmeasureheart
Bu apple kimliği için kredi kartı girmek zorundasınız. Ama sonra çıkartabilirsiniz.
teşekkürler dediğiniz gibi ilk önce kredi kartını girdim daha sonra ücretsiz bir program indirdikten sonra kart bilgilerini silerek güncelledim.Yardımınız için çok teşekkür ediyorum.
Rica ederim. Hayırlı olsun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme