Şimdi Ara

apple kimliğim ile kredi kartından yapılan harcamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir arkadasima apple id mi vermistim oda saolsun bir baska kisinin kredi karti ile telefonuna bi dolu ucretli uygulama indirmis . kredi karti sahibi savciliga vermis ancak benim sahitlerim var. bu tur olay basina gelen varmidir acaba. sahitlerle savcilikta aklanabilirmiyim. sonucta kredi karti sahibini ikna ettim. sadece arkadasimin kabul etmesi gerekiyormus.

biraz zor durrumdayim sizce ne yapmaliyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: e-system

Merhabalar

Bir arkadasima apple id mi vermistim oda saolsun bir baska kisinin kredi karti ile telefonuna bi dolu ucretli uygulama indirmis . kredi karti sahibi savciliga vermis ancak benim sahitlerim var. bu tur olay basina gelen varmidir acaba. sahitlerle savcilikta aklanabilirmiyim. sonucta kredi karti sahibini ikna ettim. sadece arkadasimin kabul etmesi gerekiyormus.

Resmen hırsızlık var ortada, hukukçu biri yazar birazdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah böyle arkadaşlardan korusun.

Geçmiş olsun,İnşallah bu dertten kısa sürede kurtulursunuz.
  • bilgisi veya yardim edebilecek kimse varmidir?
  • kaç dolarlık indirmiş hocam bir insan kaç dolar harcama yapar hem o nasıl arkadaşmış öle, çağır kart sahibi ve arkadaşını uzlaşın yoksa mahkemeydi cart dı curt du başın çok ağrır.
  • Emin değilim ama udid den belirlenebilir belki download yapılan cihaz. o da arkadaşının cihazı çıkacaktır zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-system

Merhabalar

Kart sahibi veya TR yasalari bu konuda ne tutum verir bilemeyecegim ama Apple'a "Apple ID'im calindi ve uzerinden alisveril yapildi" diye mail atar veya arasan cok buyuk ihtimalle geri odeme yapilir ve satin alinanlar hesabindan kaldirilir.

Elbette " Apple ID'mi odunc verdim" demiyeceksin....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.