Şimdi Ara

Apple kimligime giris yapamiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba ben app store'dan asphalt 8 indirmek istedim sifre sordu girdim indirmedi2-3 kere denedim olmadi cikis yapip tekrar gireyim dedim olmadi kapadim actim olmadi baska kimlik girdim olmadi sebebi nedir?
    Cihaz iphone 6 ios 8.3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Apple Kimliğinize Giriş Yapamıyorsanız Ne Yapmalısınız?

Apple Kimliğinize giriş yapamıyorsanız, sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsiniz:

• İnternet bağlantınızı kontrol edin: İnternet bağlantınızın olduğundan emin olun.
    • Apple sistem durumunu kontrol edin: Apple Kimliğine giriş sorunlarının olup olmadığını kontrol etmek için Apple Sistem Durumu sayfasını ziyaret edin.
    • Apple Kimliğinizi ve parolanızı doğrulayın: Doğru Apple Kimliğini ve parolayı kullandığınızdan emin olun.
    • İki faktörlü kimlik doğrulamayı devre dışı bırakın: İki faktörlü kimlik doğrulama etkinse, geçici olarak devre dışı bırakmayı deneyin.
    • Farklı bir cihaz kullanın: Farklı bir cihazda Apple Kimliğinize giriş yapmayı deneyin.
    • Apple Destek ile iletişime geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Apple Destek ile iletişime geçin.

İçeriğe Dahil Edilen Anahtar Kelimeler:

• App Store giriş yapamıyorum
    • iTunes Store giriş yapamıyorum
    • Apple medya hizmetlerine giriş yapamıyorum
    • Apple Store giriş yapamıyorum
    • iCloud App Store giriş yapamıyorum
    • iTunes giriş yapamıyorum
    • Apple kimliğime giremiyorum
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İtunes borcun var mı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var. Ayarlar-Appstore dan ıd ve şifre ile giriş yapamıyorum şuan. Şifreyi yanlış girersem şifre hatalı mesajı alıyorum. Doğru girersem hiçbirşey yapmıyor ve girmiyor. Cihaz 5s ios 8.3. başka cihazda denedim ıd ve şifre ile girip uygulama yükleyebiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engindilek

Bende de aynı sorun var. Ayarlar-Appstore dan ıd ve şifre ile giriş yapamıyorum şuan. Şifreyi yanlış girersem şifre hatalı mesajı alıyorum. Doğru girersem hiçbirşey yapmıyor ve girmiyor. Cihaz 5s ios 8.3. başka cihazda denedim ıd ve şifre ile girip uygulama yükleyebiliyorum.

Allah allah, neden oluyor ki acaba?
    @flowerhorn hayir hocam ekstradan 25 lira var

• Joni.mcGain J kullanıcısına yanıt
    Hocam 8.3ü ilk yüklediğim gün bendede bu sorun oluştu. Hatta ana konu'da da defalarca yazdım. Yazıyorum kimliğimle şifremi hiç tepki vermiyor yanlıs girersem uyarıyor. Server'larda yoğunluk vardır geçer diye bekledim 2-3 gün geçmedi. Bende komple sıfırladım telefonu ve bu sorun düzeldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackrz

Hocam 8.3ü ilk yüklediğim gün bendede bu sorun oluştu. Hatta ana konu'da da defalarca yazdım. Yazıyorum kimliğimle şifremi hiç tepki vermiyor yanlıs girersem uyarıyor. Server'larda yoğunluk vardır geçer diye bekledim 2-3 gün geçmedi. Bende komple sıfırladım telefonu ve bu sorun düzeldi

İtunes uzerinden mi? Peki sifirlayinca yedekleme yaptiniz mi? Ve sonra yedegi geri yuklediniz mi

• Joni.mcGain J kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam itunesten değil. Telefondan sıfırladım. Kişilerimi bir uygulamayla mail'ime almıştım. Resimlerimi de bilgisayara alıp sıfırladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende sıfırlanınca sorun çözülür diye düşündüm ama telefondaki bazı uygulamalar ve oyunlar arkadaşın ıd ve şifresi ile indirildi. Şimdi sıfırlasam onlarda gidecek. 8.3.1 güncellemesi ile düzelir mi acaba? çok ta umudum yok aslında, sonuç teli sıfırlama olacak gibi
  • Aynı sorum bende de oldu, applestore ve itunes a iphone 6s son sürüm güncellemeli telefonumdan giriş yapamaıyorum. Apple desteği aradım onlarda çare bulamadılar, bana geri döneceklermiş vs.. traş yani. Sıfırlamaktan başka çare yok sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.