Bildirim
Apple kimlik olusturma acil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Kayit olurken kredi karti secenegini hicbiri olarak ayarlarsaniz herhangi bir sorun olmaz kardes,benim oyle hic bir sorun olmadi.bir sey satin alacaginiz zaman kredi karti secenegini aktif edersiniz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bende senin gibi dusunmustum bende oyle biliyodum ancak o secenek gozukmuyor malesef. Yeni surumden dolayi mi bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hltoktay
Aynen bende senin gibi dusunmustum bende oyle biliyodum ancak o secenek gozukmuyor malesef. Yeni surumden dolayi mi bilemedim
Türkiye Store unu seçtiğinizden emin misiniz?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet eminim... Ama yine de kartsiz islem secenegi cikmiyor
ucretsiz bir uygulama uzerinde deneyin.
Ucretsizinde de ucretlisinde de denedim :) yinede giris yapmamizi istiyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Hltoktay
Ucretsizinde de ucretlisinde de denedim :) yinede giris yapmamizi istiyor...
Zilyon tane konu var, en kotusu yaz googla direk karsina cikiyor nasil yapilacagi
Bak google aynen soyle yaz, kredi kartsiz apple id alma
Ucretsiz uygulama indirmek icin tikla, sana o anda mevcut apple kimliginizi girin yada yeni kimlik olusturun dicek. Yeni olusturmayi sec ve adimlari izle.. Bu kadar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X