|
Apple liderliği kaybetti: Giyilebilir cihazlarda zirve Huawei'nin
-
-
Bu haberin son derece yanıltıcı olduğunu düşünüyorum. Giyilebilir cihazlar dediğiniz zaman 300 liraya satılan akıllı bileklik satışları bile dahil ediliyor. Akıllı bileklik satışları ve akıllı saat satışları olmak üzere iki ayrı başlıkta incelenmeliydi ki öyle olduğunda apple %50’lik pazar payı ile açık ara lider -
Apple bir saat çıkarıyor. Şarjı 24 saatte bitiyor. Bazen çok daha kısa sürede. Yahu uyku takibi, cart takibi, curt takibi diyorsun da; pili çabucak bittikten sonra ne anlamı var bu özelliklerin. Şarjını dolduruyorum apple watch’ın. Kullanıyorum akşamına pili bitiyor. (pil sağlığı %95) Akşam şarja takıyorum. Gece uyku takibi felan ölçmüyor zaten o şarjda kalıyor sabaha kadar. Sabah al akşama bitiyor yine. Gece yine şarjda. Döngüye bak. Apple watch felan almayın. Çöp bu apple watch’lar. Biz yaptık bir hata. Özenmeyin apple watch çöpüne. -
24 saati gösteremeye pili yetmeyen cihazlar akıllı saat kategorisinde olmamalı. -
Apple giydirme konusunda tartışmasız lider -
Aynı şeyi ben de tam tersi huawei saatler için düşünüyorum. Akıllı bileklikten hiçbir farkı yok bence. Tabii ki şarjı uzun gider öyle. Akıllı saatleri bir nevi akıllı telefonlar gibi düşünmekte fayda var. Zira bu saatlerin de telefonlar gibi bir işletim sistemi, işlemcisi bir sürü sensörleri vs var ve arka planda sürekli anlık ölçüm yapıyor. Ben akşamları telefonu şarja takarken saati de takıyorum, (pil %60’larda oluyor genelde) 80’e gelince şarjdan çıkarıyorum. Akşamdan sabaha kadar şarjda kalıyor demişsiniz de zaten çok hızlı şarj oluyor. Birkaç dakika şarj olması için saati kolumdan çıkarmak zorunda olmam bence bu saati çöp yapmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan987654321 -- 20 Aralık 2024; 00:26:07 > -
Furkan vatanı savunmuş gibi savunmuş Apple'ı. Ben iPhone kullanıcısı olarak bile Huawei kullanıyorum. Sen daha neyin peşindesin kardeşim. -
Sen iphone kullancısı olarak bile huawei saat kullanıyorsan konu kapanmıştır. Yarın bir gün komple apple’ı kullanmayı bırakıp x bir markaya da geçebilirim asıl mesele bu değil. Ben apple watch üzerinden tarayıcıda gezinebiliyorum, watctube’den video izleyebiliyorum, istersem oyun yükleyip oynayabiliyorum. Bunların hiçbirini huawei saatte yapamıyorsun. Huawei saatlerin özellik olarak akıllı bilekliklerden neredeyse hiçbir farkı yokken bizim milletin sadece pili uzun gidiyor diye huawei saatleri bu kadar pohpohlaması saçma geliyor, hepsi bu.
-
Bende Huawei saat kullanıyorum, fiyat performans ürünü, şarj süresi 2 hafta gidiyor neredeyse. İphonecular her gün şarjla uğraşsın dursun. :) -
GT serisinin ne kadar sattığından haberin yok sanırım. -
Huawei saatler güzel ama bir iki eksiği var. Onları da gidermesi gerekiyor. -
Saat siz kullanırken dediklerinizi yine yapsın hocam. Yine video izleyin, Twitter takılın falan. Ancak kolunuzu gözünüzün önünden indirdiğinizde saat bir güç tasarruf moduna girsin ve gereksiz süreçler gereksiz enerji harcamasın. Zor bir şey değil bu. Sensörlerden gelen veriyi zaten sürekli işlemci uyanık durarak işlemek zorunda değil. Çoğu işlemcinin sensor hub üniteleri var, ya da bu işi gören Cortex M4 işlemciler var. Sensörlerin veri hesaplaması ve kaydını bunlar yapıp anlık işlemciyi uyandırarak güncelleme yapabilirler. Hani ekrana bakılmazken ekranı kapatıyorya, işlemciyi de sağlam bir uyku moduna sokacak bir şey yapması lazım Apple'ın. Yıllardır bekliyorum ama yapmadı henüz. Zor da bir şey değil normalde ama saatte tam takım bir işletim sistemi çalıştırma ve güzel animasyonlara sahip olma hevesi birleşince yapılamıyor sanırım.
-
Gt serisinin ne kadar sattığıyla bu haberin ne alakası var? Burada güncel olarak akıllı saat ve akıllı bileklik satış oranları ayrı başlıklar halinde verilmiş, inceleyebilirsin. canalys.comCanalys Newsroom - Global wearable band market up 3% in Q3 2024 as Xiaomi ties with Apple for the top spothttps://canalys.com/newsroom/global-wearable-band-market-q3-2024
-
Haklı olabilirsin ama gt serisi de bayağı satılıyor, apple bu piliyle daha fazla dayanamaz, insanlar Apple watch dan kaçmaya başladı, o saati kullanan insanların çoğu sadece statü arttırmak isteyen ezikler, hepsi demiyorum.
Çevremden biliyorum. -
Wearos veya watchos ile çalışan saatlerin hepsinde pil mevzusu benzer bir performansa sahip. Bu sadece apple’a özgü değil. Rolex gibi gerçekten lüks saatler varken akıllı saatleri bir statü göstergesi olarak gören varsa beyninin incelenmesi gerekir kaldı ki huawei’nin bazı saat modelleri apple watch’tan daha pahalıydı diye hatırlıyorum. Yine de arz-talep meselesi hocam, hangi ürün ihtiyacınıza en iyi cevap veriyorsa onu iyi günlerde kullanın.
-
Hocam gelin görün ki bu saatlerde YouTube izleyen, oyun oynayan, tarayıcıda gezinen neredeyse kimse yok. WhatsApp'tan mesaj atamama gibi eksikler ise tamamen Android'in eksikliği veya ios'un eksikliği. bu saatleri alan genellikle sağlık takibini uyku takibi gibi şeyler için alıyor. Apple Watch kullanan da Huawei Watch kullanan da , çoğunlukla benzer fonksiyonları çalıştırıyor . aynı işlevleri çalıştırırken hangisi daha uzun kullanım süresi sunuyorsa Tabii ki o saat tercih edilir. artık Huawei saatleri akıllı saat kategorisine girer mi bilemem ama Apple Watch ile yapılan hemen hemen her şey Huawei Watch ile yapılıyorsa ve daha iyi ve daha Ucuzsa Ben Huawei saat alırım.
kaldı ki Samsung saatlerde benzer ayrık bir işletim sistemi ile geliyor ama yine de huawei'ye nazarın çok satamıyorlar satılan Apple saatlerinin ise çoğun bence sade Apple olduğu için satılıyor. geliştiricilerin şunu unutmaması lazım özellikle giyilebilir teknolojilerde şarjın uzun sürmesi elzemdir
-
Konu dışı biliyorum ama tutamadım kendimi. Klasik saat iyidir. Bu saatler hepsi benim gözümde çöp. Hele böyle birkaç sene sonra modası geçen cihazlara böyle paralar kaptırmayın. Güneş pilli casio a 10-15 sene kullan gitsin. Casio bir örnek bir sürü güzel başka markalar var seio,citizen vs. -
Niye tartışmasız? Iphone kullanıcısı olarak elbette %100 uyum için apple watch kullanmak isterdim ama 24 saat veya daha az kullanılabilen akıllı saat mi olur? Ben kamp yapıyorum, telefonu şarj ettim bir de her gün saati mi şarj etmek için uğraşıcam? Haftaya Snowboard için Kayseri'ye gideceğim; bir sürü kayak malzemesi var zaten hepsinin yanında bir de her aksam otelde saat mi şarj etmekle uğraşıcam? Huawei'yi bu işlere başlamadan önce şarj ediyorum sürekli kolumda en az 1.5 hafta gidiyor. Apple watch tamamen boş bir yatırım.
Sen buna tartışmasız diyorsan fanboyluk almış başını gitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 20 Aralık 2024; 3:36:31 > -
Buna da katılmıyorum. Saat dediğimiz şey eskiden gerçekten saate bakılan şey değil, bir aksesuardır. Bunu da akıllı saatler hem tarz olmasına hem de günlük işlerde baya kolaylık sağlıyor.
Çalışıyorken telefona bakamadığın zamanlarda saatten mesajı okuma
Araba sürebiliyorken saatten konuşma, hızlı rehberden birini aramak
Hızlı müzik değiştirme
Koşu,yüzme,snowboard gibi aktiviteler için sayım yapmak
Yaktığın kaloriyi vs hesaplama gibi şeyler
Bence akıllı saatler günlük kullanım için bayağı işlevli, çöp demek yanlış olur. Şuan yeni çıkan ve şarjı uzun giden Huawei Watch Fit 3 kullanıyorum 3500tlye almıştım. Fiyatı gayet uygun daha fazla ne beklenir bilmiyorum. 30bin tlye aldığım Seiko saati sadece saate bakmak olarak aksesuar olarak kullanabiliyorken , 3500e aldığım saatten yukarıda bahsettiğim özellikleri ve daha fazlasından faydalanıyorum. İkisi de gerekli mi gerekli bana göre. 3500den bu performansı almak çöp denilemez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samtiger -- 20 Aralık 2024; 3:54:12 >
-
Gençleri şimdiden izlemeye başlayabilirsin. Ne demek istediğimi anladığın halde sağa sola çarpmana gerek yok.
Apple bir saat çıkarıyor. Şarjı 24 saatte bitiyor. Bazen çok daha kısa sürede. Yahu uyku takibi, cart takibi, curt takibi diyorsun da; pili çabucak bittikten sonra ne anlamı var bu özelliklerin. Şarjını dolduruyorum apple watch’ın. Kullanıyorum akşamına pili bitiyor. (pil sağlığı %95) Akşam şarja takıyorum. Gece uyku takibi felan ölçmüyor zaten o şarjda kalıyor sabaha kadar. Sabah al akşama bitiyor yine. Gece yine şarjda. Döngüye bak. Apple watch felan almayın. Çöp bu apple watch’lar. Biz yaptık bir hata. Özenmeyin apple watch çöpüne.
|
24 saati gösteremeye pili yetmeyen cihazlar akıllı saat kategorisinde olmamalı.
|
Hocam gelin görün ki bu saatlerde YouTube izleyen, oyun oynayan, tarayıcıda gezinen neredeyse kimse yok. WhatsApp'tan mesaj atamama gibi eksikler ise tamamen Android'in eksikliği veya ios'un eksikliği. bu saatleri alan genellikle sağlık takibini uyku takibi gibi şeyler için alıyor. Apple Watch kullanan da Huawei Watch kullanan da , çoğunlukla benzer fonksiyonları çalıştırıyor . aynı işlevleri çalıştırırken hangisi daha uzun kullanım süresi sunuyorsa Tabii ki o saat tercih edilir. artık Huawei saatleri akıllı saat kategorisine girer mi bilemem ama Apple Watch ile yapılan hemen hemen her şey Huawei Watch ile yapılıyorsa ve daha iyi ve daha Ucuzsa Ben Huawei saat alırım.
kaldı ki Samsung saatlerde benzer ayrık bir işletim sistemi ile geliyor ama yine de huawei'ye nazarın çok satamıyorlar satılan Apple saatlerinin ise çoğun bence sade Apple olduğu için satılıyor. geliştiricilerin şunu unutmaması lazım özellikle giyilebilir teknolojilerde şarjın uzun sürmesi elzemdir |
Furkan vatanı savunmuş gibi savunmuş Apple'ı. Ben iPhone kullanıcısı olarak bile Huawei kullanıyorum. Sen daha neyin peşindesin kardeşim.
|
Huawei fit 2 ve apple watch 4 44 kullanandım satarken bile apple huaweinin 4 katı fiyat etmesine rağmen huawei 10 numara. apple severim ama watch cidden kötü
|
Niye tartışmasız? Iphone kullanıcısı olarak elbette %100 uyum için apple watch kullanmak isterdim ama 24 saat veya daha az kullanılabilen akıllı saat mi olur? Ben kamp yapıyorum, telefonu şarj ettim bir de her gün saati mi şarj etmek için uğraşıcam? Haftaya Snowboard için Kayseri'ye gideceğim; bir sürü kayak malzemesi var zaten hepsinin yanında bir de her aksam otelde saat mi şarj etmekle uğraşıcam? Huawei'yi bu işlere başlamadan önce şarj ediyorum sürekli kolumda en az 1.5 hafta gidiyor. Apple watch tamamen boş bir yatırım. Sen buna tartışmasız diyorsan fanboyluk almış başını gitmiş. |
Benzer içerikler
- video edit programı
- gemini ücretsiz mi
- instagram uyku modu nedir
- microsoft pc manager
- whatsapp durum sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X