fiyatları ortalama kaç tldir ? |
Apple Lightning Fırsatları (20. sayfa)
-
-
50 lira civarı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kafam allak bullak oldu. Anker,, belkin baseus ugreen bunların hangisi en iyisi ya da sıralaması nasıl bu kabloların yardımcı olabilir misiniz?
-
Fiyatına göre en kalitelisi bu kullanıyorum ve oldukça sağlam olduğunu düşünüyorum.
Belkin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistspary -- 23 Ekim 2020; 17:6:26 > -
Yanlış bilmiyorsam eğer apple a kabloları belkin üretiyor.quote:
Orijinalden alıntı: realistsparyFiyatına göre en kalitelisi bu kullanıyorum ve oldukça sağlam olduğunu düşünüyorum.
Belkin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsiye ederim şu an kullandığım fiyat da iyi
kablo kablo fark ediyor. mfi olmasına ve yorumlara bakın öncelikle. orijinal apple olan bile örgü olmayanları yine aynı kopma problemleri yaşıyor.
bir marka vardı tam hatırlamıyorum adını, fiyatı da yüksekti mfi kabloydu. ancak yorumlar berbattı. kopmalardan kırılmalardan bahsediliyordu hep.
Sıralayamam ama carplay de çoğu kablo çalıştırmıyor. En son şu kabloyu aldım. Carplayde sorunsuz çalışıyor. Carplayde çalışıyorsa her yerde çalışır. Önerebilirim.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B018HR5O30/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Yorum yapabilecek var mi bu 2 kablo icin?
eskiden aliexpressten 1-2$ a blitzwolf alirdik MFI lisansli o islerde bitti simdi.
Belkin in MFI oldugu söylenmis dogru mu acaba?
Tesekkürler
Belkin örgülü 1m 37TL +4,9TL kargo
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08558JLYJ/
Baseus örgülü 1m 29TL + kargo ücretsiz
-
Baseus memnun kalanlar çok olsa da mfi değil. Belkin alınabilir
örgü kabloları çok tercih etmiyorum ben.
daha pahalılarına bakılacaksa da
anker powerline 2 yada tronsmart tercih ederdim
Tronsmart LAC02 iPhone Lightning MFi Şarj ve Data Kablosu, 1.2 Metre https://www.amazon.com.tr/dp/B07NPPRDKD/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dlC_mY0KFbR08ZZJ8?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 24 Ekim 2020; 0:40:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Örgü neden tercih etmiyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: ooppssBaseus memnun kalanlar çok olsa da mfi değil. Belkin alınabilir
örgü kabloları çok tercih etmiyorum ben.
daha pahalılarına bakılacaksa da
anker powerline 2 yada tronsmart tercih ederdim
Tronsmart LAC02 iPhone Lightning MFi Şarj ve Data Kablosu, 1.2 Metre https://www.amazon.com.tr/dp/B07NPPRDKD/ref=cm_sw_r_cp_api_i_dlC_mY0KFbR08ZZJ8?_encoding=UTF8&psc=1
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Car play için arabada bende aynı kabloyu kullanıyorum. Sorunsuz. Tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: islamzekiSıralayamam ama carplay de çoğu kablo çalıştırmıyor. En son şu kabloyu aldım. Carplayde sorunsuz çalışıyor. Carplayde çalışıyorsa her yerde çalışır. Önerebilirim.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B018HR5O30/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Örgü çok sağlam görünse de uzun süreli kullanımda vadettiği sağlamlığı sağlayacağı konusunda şüpheliyim. Zor katlanıyor ama katlayınca da katlama izleri kaybolmuyor. Ayrıca taşıması zor. Sabit yerde kullanım için uzun örgü kablo tercih edilebilir ama zaten sabit kullanımda herhangi bir kablo da eskimeyecektir. Bir çok marka da örgü furyasından sonra naylon kablolara geri döndü. Ben de kabloyu kablo gibi kullanıyorum, araba çekmek veya ağırlık kaldırmak için değil, o nedenle esnek naylon kabloları daha kullanışlı buluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooppss -- 24 Ekim 2020; 10:53:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben arabada ve evde kullandığım için sorun olmayacak o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: ooppssÖrgü çok sağlam görünse de uzun süreli kullanımda vadettiği sağlamlığı sağlayacağı konusunda şüpheliyim. Zor katlanıyor ama katlayınca da katlama izleri kaybolmuyor. Ayrıca taşıması zor. Sabit yerde kullanım için uzun örgü kablo tercih edilebilir ama zaten sabit kullanımda herhangi bir kablo da eskimeyecektir. Bir çok marka da örgü furyasından sonra naylon kablolara geri döndü. Ben de kabloyu kablo gibi kullanıyorum, araba çekmek veya ağırlık kaldırmak için değil, o nedenle esnek naylon kabloları daha kullanışlı buluyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Baseus kablolar güzel ama maalesef mfi yok. Anker birinci tercihim hem örgülü hem naylon iki türden de var. Belkin ve Spigen de kullandım ama spigenler çok çabuk bozuluyor. Evde birden fazla Apple ürünü olunca birden fazla kabloya ihtiyaç oluyor. Çalıştığım dairede de aynı şekilde birden fazla kabloya ihtiyacım oluyor o nedenle elimin altında mutlaka yedek kablo da bulunduruyorum. Benim birinci tercihim orijinal almayacaksanız anker ikinci tercih belkin mfi üçüncü tercihim spigen. Ama mfi şart değil diyorsanız ki bende tek eksisi şarj sırasında iPhone denemedim ama ipad pek kullanılmıyor ekran sapıtıyor o zaman baseus normal kablolarından alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sallagitsindostum -- 24 Ekim 2020; 11:11:18 >
Tercih ve zevk meselesi tabii, kullanım şekline göre de değişir. Ama materyal farketmeksizin kaliteli üretilmiş bir kabloyu eskitmek zor. Eski telefonumdan kalma(5-6 yıllık olabilir) energizer lightning kablolarım hala sapasağlam çalışıyordu eşe dosta verdim. Anker pl2 yi 3 yıldır kullanıyor daha yeni gibi vs. Örgü kabloyu beğeniyorsanız o da sağlamdır mutlaka ama gerekli görmüyorum kendi adıma.
10 yıllık iphone kariyerimde kablo eskitme konusunda master oldum sanırım 😃 6 adret orijinal apple kablo aynı yerden koptu. 4 tane ttec mfi kablo aynı yerden koptu. bikaç tane markasını hatırlayamadığım aynı yerden koptu...kopmaması için her türlü destek aksesuarını da almıştım. şu an tüm kablolarım örgü yaklaşık 2 yıldır oldu. sabit yerde kullanırım ancak şarjdayken elime alınca da alttaki bükülmeden dolayı hepsi aynı yerden kopuyordu. şimdilik bu sorunu çözdüm kendi adıma. tabi örgüler kaba ve bükülmüyor fazla. çantanızda taşımaya çok uygun değil.
ben de yukardaki arkadaşın aksine tüm markaların artık örgüye döndüğünü görüyorum. örgü çeşitleri bile çıktı. çelik örgü, ip örgü, alüminyum örgü vs gibi
çeşitler arttı. 2 yıl önce örgü bulana kadar çok zorlanmıştım.
not: bu kabloların tamamı iphone 5’ten sonra kopmaya başladı. 3-4’te bu olay olmuyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chesstern -- 24 Ekim 2020; 11:31:54 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
Bu kablo öncesinde spigen, baseus ve dunya kadar sacma markanin kablolarini kullandim. Kendi kanaatimce en iyisi budur. Daş gibi kablo
Aliexpressten alınacak mfi uygun fiyatlı kablo var mı bildiğiniz beyler?
mfi kabloların fiyatları orada da yüksek, gümrük vs düşünüldüğünde yurtiçinde daha uygun fiyata bulmak mümkün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X