Cihaz iyi lafım yok fakat sizcede ekranı çok küçük değil mi ? |
Apple Macbook Air M1 8.999 TL 6 Taksit (2. sayfa)
-
-
Ben profesyonel olarak iş bilgisayarım 14” hp probook. Çözünürlük ise full hd. Tüm işlemler için gayet yeterli oluyor.
Macbook air zaten taşınabilirliği için tercih ediliyor. Çok hafif çok ince fan yok ısınma yok m1 çok iyi performanslı ve pil inanılmaz uzun gidiyor. 13.3” oldukça yeterli benim kullanımım için. Tercihler farklılaşabilir tabiki ama bir laptopta 16” falan istemem şahsen hem kaba hem ağır oluyor.
Ayrıca bazı arkadaşlar yazmışlar huawei diye ben de inceledim onu cihaz gayet güzel. İşlem gücü grafik gücü bakımından dell xps bile m1 in gerisinde kalmakta.
Bütün her şeyiniz windows tabanlıysa tabiki almayın. Bu arada m1 içerisinde pencere olarak arm tabanlı windows 10 kullanılabiliyor. İhtiyacı çözerse o şekilde kullanabilirsiniz.
Bir de işin maddi boyutu var apple ikimci eli güçlü değer kaybetmiyor. Ben 2 senede bir cihaz değiştiriyorum ve üzerine çok cuzi miktarlar eklemekteyim. 2 sene sonunda huawei neredeyse yarı parasına ancak gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
ARM lere crackli uygulama kuruluyor sıkıntı yok. Sadece ARM tabana uyumlu çıkan yazılımlar son versiyon ve cracklisini bayağı beklersiniz.
Hatta ipad ve iphone kurduğunuz uygulamaları dahi macbook a yükleyebiliyorsunuz. Mükemmel birşey. Imazing ile daha düne kadar bütün crackli ipa ları kurabiliyordun ama big sur son yama ile bu açık kapatıldı. Sen güncelleme yapmayıp devam edebilirsin FULL özgürlük. Herşeye rağmen kendi diskteki ipaların yüklenmeye devam ediyor.
-
M1mini fiyatıda çok cazip bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni laptop almamış olsam kacirmazdim -
Fiyat buda çok iyi
İpad air de 5099 piyasadaki en iyi fiyat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 19 Nisan 2021; 23:14:23 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Içine tezek doldursalar üzerine mac yazsalar alacaksınız. M1. Nedir yahu
Forumda trollerin attığı yorumlardan sonra gördüğüm en itici en saçma yorum bu oldu. Elinize sağlık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf24
Içine tezek doldursalar üzerine mac yazsalar alacaksınız. M1. Nedir yahuBoş konuşmayı çok seviyorsunuz.. Bir araştırın önce , performans testlerine bakın sonra laf ebeliği yaparsınız..
-
Arkadaşlar merhabalar.
Ben hem mobilde androidden iosa hem de pc de Windows dan macos a geçmeyi planlıyorum. Burası konusu olmayabilir ancak sizlere sormak istiyorum: Windows pc de yapabildiğim neyi yapamam bu macbook bilgisayarda. Örneğin ila lisanslı ürün mü kullanmalıyım. Ya da yıllardır oynadığım bir oyun var cm 2001 2002 (championship manager). Çalışmama ihtimali var mı? Vsvs.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏
quote:
Orijinalden alıntı: memomur
Arkadaşlar merhabalar.
Ben hem mobilde androidden iosa hem de pc de Windows dan macos a geçmeyi planlıyorum. Burası konusu olmayabilir ancak sizlere sormak istiyorum: Windows pc de yapabildiğim neyi yapamam bu macbook bilgisayarda. Örneğin ila lisanslı ürün mü kullanmalıyım. Ya da yıllardır oynadığım bir oyun var cm 2001 2002 (championship manager). Çalışmama ihtimali var mı? Vsvs.
Şimdiden teşekkür ederim 🙏Merhaba windows üzerinde çalışan programların alternatiflerini bulmak pek kolay değil, bir gün lazım olursa sizi yorar macos. Fakat tablet gibi kullanacağım derseniz keyif alırsınız
-
Arkadaşlar bu cihazdan alıp ölü piksele denk gelen var mı? Benim cihazımda 4 tane ölü piksel farkettim, 14 gün geçtiği için iade edemiyorum. Servise götüreceğim fırsat bulduğumda, başka başına gelen var mı merak ettim.
-
Hocam aldıktan sonra nasıl geç farkettiniz ilk başta yok muydu
Mac için en uygun Thunderbolt 3 Dock nereden bulabilirim? Tek dock üzerindeki ihtiyaçlarım en az 1 ethernet, 1 şarj, 3 USB-A olması.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar benim bir sorum olacak macbook air den oyun oynayan var mı benim oynadığım oyunlar genellikle performans gerektirmiyor steamde macos desteği olduğuda gözüküyor bu şekilde direk oynayabilirmiyim oyun
2.olarak geforce now kullanan var mı memnun musunuz ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bunu düşünebilirsin istediklerin var
direk takılıyor bi de kablo uzatma derdi yok
-
Pro ile aralarında 2bin lira gözüküyor. Bu farka değecek bir değişiklik göremedim sadece fonksiyon tuşlarının olduğu touchbar var proda gibi? Başka fark ne var iki model arasında bu kadar yakın olmamalılar birbirlerine? 😆
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X