Anladım. Henüz tam ısınamamıştım zaten m1 lere. Bilgi için teşekkürler. |
Apple Macbook Air M1 8.999 TL 6 Taksit (4. sayfa)
-
-
Beyler 2017 Macbook Air'in ikinci el piyasası nedir? Temiz kullandım. Sadece bataryası zayıfladı.
Bendekini satıp bunu almayı düşünüyorum.
Sizce ederi nedir?
-
1.8 ghz ise 5 lira. Batarya döngüsü ve kozmetik durumuna göre aşşağı ya da yukarı yönlü değişir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: NEVERDIES1.8 ghz ise 5 lira. Batarya döngüsü ve kozmetik durumuna göre aşşağı ya da yukarı yönlü değişir.
Cevap için teşekkür ederim hocam.
MacBook Air (13-inch, 2017)
1,8 GHz Çift Çekirdekli Intel Core i5
8 GB 1600 MHz DDR3
Intel HD Graphics 6000 1536 MB
Pil Devir Sayısı: 527
Kozmetik problemi yok. Sadece şarj cihazının kablosunun bir bölümü sandalye altına girince kabı yırtıldı onu bantladım o kadar.
Edit: Tetiği çektim. PT’den eğitim indirimiyle M1 aldım. Dolar böyle olduğu sürece bu fiyata bir daha bulamayız gibime geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dış Güçler Temsilcisi -- 6 Haziran 2021; 13:58:45 > -
Touch bar olumlu değil olumsuz bir özellik. Yıllardır mac kullanıyorum. Touch bar'ın etkisi tuş ile daha hızlı yapabileceğin şeyleri yavaşlatmak ve yanlışlıkla bazı şeylere basmana sebep olmak. Hiçbir faydası yok.
-
Elimdeki old but gold Macbook'u çıkartım M1 air almak istiyorum ama elden çıkartması bile zor. Hala iş gördüğü içinde bir yanda kıyamıyorum. M1'de tek canımı sıkan şey 256'dan 512 GB SSD'ye geçerken ki fiyat farkı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X