Şimdi Ara

Apple Macbook Air M1 8.999 TL 6 Taksit (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
15.019
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Pro ek olarak fanla geliyor.

• alperen.md kullanıcısına yanıt

İlk başta hiç incelemedim, sonradan incelemek aklıma geldi. 1 tanesi çok belirgin, diğerleri farklı renklerde detaylı bakınca anlaşılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quentin

https://urun.n11.com/switch-ve-hub/baseus-7-in-1-thunderbolt-type-c-ethernet-hdmi-macbook-cevirici-P427272404

bunu düşünebilirsin istediklerin var

direk takılıyor bi de kablo uzatma derdi yok

Fena değil ama benim için yetersiz olacak. Bu tarz olan çoklayıcıları ilk hyperdrive çıkarmıştı, bazısı sevmişti ama olumsuz yorum yapan da çok olmuştu. Ben bir tane porta direkt elimdeki 1tb thunderbolt 3 harici ssd'yi bağlıycam. Yani tek başına 40 gbps bant genişliğini o kendisi yiyecek gibi duruyor. Kalan kısımdan da şarj, 3 usb ve ethernet işini halledebilirsem iyi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: quentin

https://urun.n11.com/switch-ve-hub/baseus-7-in-1-thunderbolt-type-c-ethernet-hdmi-macbook-cevirici-P427272404

bunu düşünebilirsin istediklerin var

direk takılıyor bi de kablo uzatma derdi yok

Fena değil ama benim için yetersiz olacak. Bu tarz olan çoklayıcıları ilk hyperdrive çıkarmıştı, bazısı sevmişti ama olumsuz yorum yapan da çok olmuştu. Ben bir tane porta direkt elimdeki 1tb thunderbolt 3 harici ssd'yi bağlıycam. Yani tek başına 40 gbps bant genişliğini o kendisi yiyecek gibi duruyor. Kalan kısımdan da şarj, 3 usb ve ethernet işini halledebilirsem iyi olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Şuan pt peşin fiyatına 12 taksit yapıyor gözüküyor bu şekilde alan var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • önerebileceğiniz bir type c monitör var mı? şuan masaüstü kullanıyorum 2 monitörle. fakat apple alsam bunları bağlamak için aparat gerekecek. onun yerine bir tanesini type c monitörle değiştirmeyi düşünüyorum. hem şarj hem ekstra giriş çıkış olması açısından baya işlevsel olacak.

• Ben aldım
    Bonus 9+3 yapıyor

+ 3 ü banka elektronik harcamalarına veriyor ( bonus flash tan kaydolmak lazım galiba, ben +2 ye kaydolmuştum)

Ama ben bonusgenç ile aldım bonus genç +2 veriyordu
    11 taksit oldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    Youtube da selman bozkır diye aratırsanız selman beyin kullandığı monitor bu özelliklere sahip
    Benim bütçeme fazla olduğu için detaylı bakmadım

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Hocam bir sorum olacak macbook a ekstra 2 ekran bağlayabilen var mı benim 2 ekranım var nasıl aparatlara bakmalıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boldpilots -- 4 Haziran 2021; 13:13:15 >
  • M1 lerde bu iki ekran mevzusu biraz farklı galiba
    Native 2 ekran desteği yok tarzı bi şeyler okumuştum ama detaylı bilgim yok
    Apple M1 forumda ana konusu var, oraya sorabilirsiniz

• bir süredir macbook almayı düşünüyorum ama halen almadım. zaman zaman bazı çekincelerim oldu, yılların windows kullanıcısıyım diye. geçen sene ekim-kasım gibi pt'den 6999₺'ye 2020 i3 baz modelini alacaktım 1 ay sonra m1 çıkmıştı. iyiki almamışım demiştim. şimdi de 2-3 ay sonra M2/M1X versiyonlu ve renkli macbooklar çıkacak. aceleniz yoksa bekleyin derim. özellikle sızıntılara göre mevcut kasadakine göre ekran çerçevesi daha da inceliyor(huawei matebooklardaki gibi) daha büyük bir ekran deneyimi için beklemedeyim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spektaküler kullanıcısına yanıt
    Bir şeylerin çıkmasını beklemenin bir sonu yok maalesef.. Bugün M2 çıkar, yarın M3, öbür ay M4! Tüketim dünyası, sürekli bir şeyler çıkarır ve çıkan ürün bir önceki nesil ile aynı fiyat olmaz, hele ki bizim gibi üçüncü dünya ülkesinde... Bunu da göz ardı etmemek gerekir

+ bekleyecek kişiler fiyatını da düşünsün derim

Şöyle bir şey söyliyeyim şuan biz burda eğitim indirimiyle vergiler hariç 7630tl ye macbook air alıyoruz amerikada eğitim indirimiyle 7800₺ i geçti o yüzden bu fiyat seviyesinde birdaha macbook alınabileceğini düşünmüyorum

• M1 çıkmadan çok kısa bir zaman önce ben Intel işlemcili 2.0 ghz olan modelini almıştım, tabii sonra bir miktar pişman oldum ama uğraşmak istemedim satmak ile.

İlk çıkan projelerde illaki irili ufaklı hatalar olabiliyor M1 ile Apple sonuç olarak ilk kez bu piyasaya girdi ve buna rağmen muazzam performans başarısı sağladı, M2 de daha çılgın şeyler gelebilir. Hazır şurda zaman az kalmışken M2'nin beklenmesi taraftarıyım, fiyat tabii ki değişkenlik gösterir; burada da devreye bütçe girer. Bütçe varsa M2 beklenmeli, kısıtlıysa da M1 çok yeterli zaten, hele ki bu fiyatlara.

• retro61 R kullanıcısına yanıt

Neden hocam? Paralles Desktop kullanıyorum bu tip uygulamalar sorun mu çıkarıyor?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt
    M1, arm olduğu için x86 windows yok

• PT de koşulsuz iade var mı arkadaşlar. Sadece kendi sitesinden alırsak mı iade kabul ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karadurak -- 5 Haziran 2021; 9:6:52 >
  • karadurak kullanıcısına yanıt
    Pt sorun olursa iade alıyor

Koşulsuz iade den kastınız, keyfi iade ise bilgim yok. Ama beğenmediğiniz bir şey olursa da yardımcı olurlar herhalde

Benim gözümde
    Apple = amazon > pt > diğer mağazalar gibi görünüyor

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. MacBook u ilk defa kullanacağım nasıl bir deneyim olacağını bilmiyorum o yüzden alışamama veya beğenmeme durumunda iade aldıklarını duymuştum. Eğer öyle ise denemek isterim

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.