Şimdi Ara

Apple Macbook Kilitlendi Şifre Yok :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir tanıdığımda Apple Macbook var tam olarak modelini bilmiyorum ama sanırsam Apple Macbook

Apple Macbook Kilitlendi Şifre Yok :(

Resimdekine benziyor

Neyse konuya dönersek :)
    Bilgisayar hediye geldi birisinden fakat yönetici şifresi gibi bir şifre var program filan yüklerken istiyordu bu yüzden Türkçeleştirme paketinide yükleyememiştik..
    Harddisk üzerinde kilit gösteriyordu

Firefox yükleyebilmiştik sadece..Bunlar bilgisayarı karıştırırken kilitletmişler şimdi açılışta şifre istiyor.Xpdeki kullanıcı ohesabı şifresi gibi.
    Yani bilgisayarı açınca oturum açma ekranında şifre istiyor

Ben şifre ekranını görmedim ama sanırım şöyleymiş

Bu şifreyi kırmanın bir yolu var mı?
    Şifre o kadar önemli değil dosya filan yok zaten direk olarak windows kurmanında bir yolu varmı?
    Açılışta bios vs yok normal pclerdeki gibi direk Machintos açılıyor.

Yardımlarınızı bekliyorum

(Resimler internetten alıntıdır ben çekmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HTrmn -- 4 Şubat 2011; 23:34:53 >

• herhangi bir mac os x dvdsi takıp bilgisayarı yeniden başlatın, format atmayacaksınız, bir kaç aşama geçtikten sonra şifreyi sıfırlayabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

herhangi bir mac os x dvdsi takıp bilgisayarı yeniden başlatın, format atmayacaksınız, bir kaç aşama geçtikten sonra şifreyi sıfırlayabilirsiniz.

CD Takınca otomatik olarak cdden boot eder mi yok sa normal pclerdeki gibi bios gibi biryerden ayar filan gerekiyor mu?
  • Güncel!
  • quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

herhangi bir mac os x dvdsi takıp bilgisayarı yeniden başlatın, format atmayacaksınız, bir kaç aşama geçtikten sonra şifreyi sıfırlayabilirsiniz.

CD Takınca otomatik olarak cdden boot eder mi yok sa normal pclerdeki gibi bios gibi biryerden ayar filan gerekiyor mu?

Macbooklrda bios yok. CDden boot etmesi icin acilista alt(option) tusuna basili tutmaniz gerekiyor.
  • yanlız unutmayın bilgisayarı yanlışlıkla yeniden kurmayın
  • quote:

yanlız unutmayın bilgisayarı yanlışlıkla yeniden kurmayın

Yeniden kursakta değişen bişey olmaz hem daha temiz olur

quote:

Orijinalden alıntı: matkapmatkap

quote:

Orijinalden alıntı: GsliKahraman

quote:

Macbooklrda bios yok. CDden boot etmesi icin acilista alt(option) tusuna basili tutmaniz gerekiyor.

Bu alt tuşu ile boot olayı windows kurarkende çalışır mı?
    Windows kurmak mümkün mü yani :)

Bu arada Cd okuyucuda sorun varmış sanırım arada okumuyormuş herhalde usbden boot mümkün mü?
    Olmazda cdrom buluruz diyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple macbook sıfırlama sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • usbden boot mümkün (nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi verebilecek elbet vardır forumdan). windows olayı ise malesef o şekilde çalışmıyor. bootcamp ile windows kurabilirsiniz ya da daha kolayı parallels programıyla windows açabilirsiniz.
  • quote:

usbden boot mümkün (nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgi verebilecek elbet vardır forumdan). windows olayı ise malesef o şekilde çalışmıyor. bootcamp ile windows kurabilirsiniz ya da daha kolayı parallels programıyla windows açabilirsiniz.

Boot camp mac üzerinden mi çalışıyor
  • Bootcamp Mac Os Xe hic dokunmadan, hard diskte ayri bir bolum acip o kisma windows yuklemek icin var. Programin en buyuk artisi butun suruculeri bulmasi.

Ben hic windows yuklemedim, net olarak bilemiyorum dolayisiyla. Ama alt tusuna basili tutarak calistirmak makineyi cdden boot edeceginden dolayi, bu sekilde windows da kurulabilir tahminen. Ama boot camp kadar verimli olmayacaktir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.