Şimdi Ara

Apple MacBook Pro Retina ME864TU/A Bimekste 2995.85 TL BİTTİ SİLİNEBİLİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
8.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NoDRaC

quote:

Orijinalden alıntı: kzenon

quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

bende 15" mid 2009 c2d 2.66 makinamı: ssd+750 gb hdd ve 8gb ram ile upgrade ettim, 5 senelik mb pro bile canavar gibi çalışırken yeni ssd'li retinaları düşünemiyorum, ben 1 sene macbook kullandım ama bana göre değil, powerbook zamanlarından beri 15.4 kullanıyorum, 15 bence en ideali, bimeks deki fiyat gerçekden cazipmiş

hocam bende hdd yerine ssd taktım. 2008 modele. Dediğiniz gibi güncel pc'den bir farkı yok. siz 2.bir hdd'yi nasıl taktınız benimkinede takılırmı acaba?

Optic diskin yerine harddisk takabiliyorsunuz bunun icin adaptorler mevcut.

Tr'de satılıyormu acaba link verebilirmisiniz.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    15 ile 13 inçlik modellerin işlemcileri aynı değil. Apple, 15 inçlik modelde 4 çekirdekli Core i7'leri kullanıyor, 13 inçte ise yaygın olarak çift çekirdekli i5 (Özel konfigürasyonda ancak çift çekirdekli i7). Bu işlemcilerin de gerek grafik performansı gerekse de işlem performansları aynı değil. Tabi ki bu söylediğimden 13 inçlik modellerin kötü olduğu anlamı çıkmamalı. Performans ve taşınabilirlik istendiğinde 15 inçlik modelden başka bir alternatif yok.
  • Düzeltme için teşekkür ederim.
  • 600TL fark ile eğitim indirimini kullanarak, Apple TR sitesinden 8Gb ve 256ssd almanızı tavsiye ederim.
  • retina larda ssd degısımı 1-2dk lık bir iş,

lakin ıcınden cıkan ssd yı baska bı yere takamıyacagınız ıcın, yenı alıcagınız ssd ozel uretım olarak OEM olucagı ıcın fahiş fıyatlar odıyeceksınız,

mac book pro alıyorsanız,13 yada 15

ram ı 8 hatta 16 gb alın, paranız varsada 256 ssd yoksa da harıcı dısk ıle ısınızı gorebılırsınız

ayrıca,15" olan surumde IRIS PRO ekran kartı gelıyor, bu cok daha hızlı bır kart yıne en ust modelde ıse gt750m gelıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 12 Mart 2014; 22:12:58 >
  • Fiyata güncelleme gelmiş %35 ten %30 a çekmişler indirimi 3226 tl olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mert.1907 kullanıcısına yanıt
    Kim o fiyatı güncellediyse Allah razı olsun
    Alıp almama arasındaki kararsızlıktan dolayı çektiğim 1 haftalık işkenceye son verdi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Alıp almama arasındaki kararsızlıktan dolayı çektiğim 1 haftalık işkenceye son verdi

Bu sefer de md760tu air 2483

• Arkadaşlar fiyatlar ABD ile benzer gözüküyor. Aradaki uçurum kalmamış. Ben doğru görüyorum değil mi:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert.1907

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bu sefer de md760tu air 2483

Apple Online Store'da öğrenci indirimiyle 2443 TL, hatta havaleyle alırsanız 2345 TL.

Ben Kasım ayında rMBP aldığımda herhangi bir belge de istemiyorlardı öğrenci kimliği gibi.

Düzenleme: Pardon ben 11" model ile karıştırmışım. 760TU modeli 13" ve Apple Store'daki öğrenci indirimli fiyatı 2725 TL imiş. Sizin yazdığınız fiyat gerçekten güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tristam -- 25 Mart 2014; 21:33:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ea430

Aşağıdaki ürünleri inceleyebilirsiniz.

Macbook Pro Retina 15.4'' :http://store.oryox.net/apple-me293tu-a-macbook-pro-retina-ekranli-15-4-inc-intel-qc-i7-2-0ghz-8gb-256gb-ssd-q-tr-urun137.html
    Macbook Air 13.3'' :http://store.oryox.net/apple-md760tu-a-macbook-air-13-3-intel-dc-i5-1-3ghz-4gb-128gb-ssd-q-tr-urun113.html

15" olanı bimeks 4500 TL ve 9 taksitle satıyor.

• Retina alıcaklar : ram ler anakarta gomulu, kısaca ram degısmıyor
    ssd ler normal formda degıl kısacası degısım yok gıbı dusunun, 128gb ssd ve 4gb ram cok az
    agırlıgı cıddı bıcımde az, dvd surucu yok , ekran retına ,oyun performansı belırgın cok ıyı

eskı uretım 2012 model macbook prolar:

dısk degısebılıyor, dolayısıyla pıyasadan 512gb bıle ssd alınabılır,
    ram degısebılıyor, 16gb ram takılması mumkun
    dvd surucu olması bazı ınsanlar ıcın + ozellık (ben sahsen aramam)
    ekran coz. gayet kotu ama panel IPS oldugu ıcın pıyasadakı panellere 5 basar,
    urun standart agırlıkta

retına alıcaklar buna dıkkat etsın, ona gore tercıh yapın, sızın ıcın ram ve dısk onemlıyse kesınlıkle retına almayın
  • Bu Apple sitesinde öğrenci indirimi nasıl görülüyor,nerden yapılıyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomassee

Bu Apple sitesinde öğrenci indirimi nasıl görülüyor,nerden yapılıyor??

Öğrenci indirimi sadece mağazalarda var sanırım, öğrenci indirimi olsa da vatan ve bimeks fiyatlarına inmiyor zaten.
  • Bimeks te gece indirimi 2.996,- TL
  • Sadece ME864TU/A değil, 15" MacBook Pro modellerinde de fiyatlar çok iyi. Kesinlikle kaçırılmamalı.

ME293TU/A - 4530 TL (Apple Türkiye liste fiyatı: 5400 TL)
    ME294TU/A - 5785 TL (Apple Türkiye liste fiyatı: 6900 TL)

Parça numarası ....TU/A ile biten tüm ürünler Apple Türkiye garantisindedir. Güvenle alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabushi

Bimeks te gece indirimi 2.996,- TL

Arkadas almaya çalıştı hata aldı hep. 180tl arttı sonra fiyat

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

quote:

Orijinalden alıntı: hayabushi

Bimeks te gece indirimi 2.996,- TL

Arkadas almaya çalıştı hata aldı hep. 180tl arttı sonra fiyat

O fiyattan sık sık satılıyor zaten, kaçırdığı bişey yok yani

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.