Şimdi Ara

Apple MacBook Pro Retina ME864TU/A Bimekste 2995.85 TL BİTTİ SİLİNEBİLİR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
8.121
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zamanında bunun 8gb ramli olanını Vatan 2800-2900lerden satmıştı, şimdi o model satıştan kalktı sanırım.
    Salak gibi almamıştım o zaman yine düşer diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 11 Haziran 2014; 1:06:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayabushi H kullanıcısına yanıt
    Saat 10da alacağım fiyatlar daat kaca kadar böyle

• Saat 9da 180 tl arttı fiyat
  • Merhaba,
    Apple MacBook Pro Retina ME864TU/A notebook bugün teslim edilecek.İlk kullanımda dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
    (şarjın bitmesinimi beklemek gerekir,kullanmadan önce 12 saat şarj olmasınımı beklemeli,vs...)
  • hayabushi H kullanıcısına yanıt
    Takın kullanın rahatınıza bakın. O tarz şeyleri kafaya takmayın.
  • Peki air ler upgrade edilebiliyor mu? Oluyorsa 13" olanı fena durmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cydonia

Retina alıcaklar : ram ler anakarta gomulu, kısaca ram degısmıyor
    ssd ler normal formda degıl kısacası degısım yok gıbı dusunun, 128gb ssd ve 4gb ram cok az
    agırlıgı cıddı bıcımde az, dvd surucu yok , ekran retına ,oyun performansı belırgın cok ıyı

eskı uretım 2012 model macbook prolar:

dısk degısebılıyor, dolayısıyla pıyasadan 512gb bıle ssd alınabılır,
    ram degısebılıyor, 16gb ram takılması mumkun
    dvd surucu olması bazı ınsanlar ıcın + ozellık (ben sahsen aramam)
    ekran coz. gayet kotu ama panel IPS oldugu ıcın pıyasadakı panellere 5 basar,
    urun standart agırlıkta

retına alıcaklar buna dıkkat etsın, ona gore tercıh yapın, sızın ıcın ram ve dısk onemlıyse kesınlıkle retına almayın

Arkadas bir sure daha bekleyip retina alayim diyordu.

Kafaladim ssd taktik. Simdi de ram alacak sanirim.

Ssd ile harika oldu cihaz. Kapasite icin dvd rom u sokup hdd takmak icin aparat aldik. Gayet memnun.

Kardesi retina almisti. Hizi gorunce dudagi ucuklamis anlattigina gore.

Ama kapak kapatinca otomatik uykuya alma sorununu cozemedik.

Malum ssdler uyku ve hazirda beklet olayinda sorun cikarabiliyor.

Illa retina olsun derdi olmayan arkadaslar pro alip donanim gelistirmesi yapabilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: haki_programmer

Peki air ler upgrade edilebiliyor mu? Oluyorsa 13" olanı fena durmuyor

Abimde air var. Sanirim 2012. Upgrade olmuyor demisti konustugumuzda.

Ayrica asiri sikistirmaya gelmiyor air. Genelde cok sessiz ama fan calistirinca rahatsiz ediyor baya.

Benim dusuncem bu sekilde.

Alacak olsam her turlu duz pro alirim 13 luk.

• Fiyatlar şu an yükselmiş görünüyor. Gece 22:00 den sonra mı indirime geçiliyor acaba? En son gece 02:00 civarı baktığımda indirimliydi şimdi yükselmiş. Bir de gece ile şu an dikkatimi çeken bir fark var, düz pro olanın fiyatı sabit diğerleri indirimli yoksa banamı öyle geldi anlamadım Mesela retina 2996 düz pro 2500 küsurdu, şu an retina 3180 ama düz pro yine 2500 küsur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haki_programmer -- 12 Haziran 2014; 10:54:40 >
  • iyidewww.apple.com.tr sitesindede bu fiyata alıyorsun abim sıkıysa indirim yapılacaksa

i7 512gb ssd diskli ve 16gb ram li macbook pro retina ekranlısını bana satsın 2999 tl ye de göreyim :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

iyidewww.apple.com.tr sitesindede bu fiyata alıyorsun abim sıkıysa indirim yapılacaksa

i7 512gb ssd diskli ve 16gb ram li macbook pro retina ekranlısını bana satsın 2999 tl ye de göreyim :)))

+1
  • Arkadaşlar bugün kullanmaya başladım,birkaç basit sorum olacak (kullananların cevaplamakta zorlanmayacağını düşünüyorum),cevaplarsanız sevinirim.
    1-Notebooku u tamamen kapatmak için on/off düğmesinemi basıyoruz,windowstaki gibi başlat-kapat olayı varmı?
    2-1 hafta önce 2 yıllık Trend micro titanyum virüs koruma yazılımı almıştım,yüklemekte fayda varmı,nasıl olsa virüs girmez,ağırlaştırırmı dersiniz?
    3-Sık kullanılanlar,favoriler ayarı nasıl yapılıyor,nereden açılıyor?
    şimdiden teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayabushi

Arkadaşlar bugün kullanmaya başladım,birkaç basit sorum olacak (kullananların cevaplamakta zorlanmayacağını düşünüyorum),cevaplarsanız sevinirim.
    1-Notebooku u tamamen kapatmak için on/off düğmesinemi basıyoruz,windowstaki gibi başlat-kapat olayı varmı?
    2-1 hafta önce 2 yıllık Trend micro titanyum virüs koruma yazılımı almıştım,yüklemekte fayda varmı,nasıl olsa virüs girmez,ağırlaştırırmı dersiniz?
    3-Sık kullanılanlar,favoriler ayarı nasıl yapılıyor,nereden açılıyor?
    şimdiden teşekkürler,

windows'tan geçtiysen hayatı tavsiye: sakın google chrome kullanma.
  • the_gunner kullanıcısına yanıt
    Neden hocam merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Neden hocam merak ettim

Chrome'un windows'taki efsanevi performansi MacOS'de de ayni sanmasin arkadas, benim yaptigim gibi.

5-6 dk lik kullanimdan sonra islemci 80 derecelere ulasiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: the_gunner

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Neden hocam merak ettim

Chrome'un windows'taki efsanevi performansi MacOS'de de ayni sanmasin arkadas, benim yaptigim gibi.

5-6 dk lik kullanimdan sonra islemci 80 derecelere ulasiyor.

Safari varken kimse chrome felan kullanmazki zaten hocam. Dunyanin en iyisi safari zaten.

• arkadaslar ben macbook pro retina aldım bimeksten 3530 geldi bana cihaz 2014 ortları diyor üretim eki mi yenimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

arkadaslar ben macbook pro retina aldım bimeksten 3530 geldi bana cihaz 2014 ortları diyor üretim eki mi yenimi

wifi sorunlu seri
    apple a dava açtım henüz sonuçlanmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

quote:

Orijinalden alıntı: atlantıc

arkadaslar ben macbook pro retina aldım bimeksten 3530 geldi bana cihaz 2014 ortları diyor üretim eki mi yenimi

wifi sorunlu seri
    apple a dava açtım henüz sonuçlanmadı

allahhaa çok şükür wifi si çok iyi kardes şuada hiç bir sorun yok
  • APPLE ME864TU/A MACBOOK PRO 3000 tl ye alınır mı ?

3000 tl bütcem var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.