Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Evren7 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.020
Cevap
981
Favori
1.990.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaymak817 K kullanıcısına yanıt
    ME865 için şu anda Apple Store dışı en uygun fiyatlar bunlar. Apple'ın eğitim indirimiyle taksitli fiyatı 3.759,07 TL'ye geliyor, havale fiyatı 3.608,71 TL. İki haftaya önceye kadar Bimeks ME293'ü 4667 TL'den, ME294'ü 5900 TL'den sattı (ben 5400 TL'ye aldım). Kampanyaları takip ederseniz, Apple'ın havale fiyatının bile altına, üstelik 9 taksitle bu tür sitelerden alabiliyorsunuz. Hediye çeki, puan vs. de cabası. Asıl Apple'dan almak mantıklı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkandan S kullanıcısına yanıt
    Troy'da 3879, Pupa'da 3845.

• quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

ME865 için şu anda Apple Store dışı en uygun fiyatlar bunlar. Apple'ın eğitim indirimiyle taksitli fiyatı 3.759,07 TL'ye geliyor, havale fiyatı 3.608,71 TL. İki haftaya önceye kadar Bimeks ME293'ü 4667 TL'den, ME294'ü 5900 TL'den sattı (ben 5400 TL'ye aldım). Kampanyaları takip ederseniz, Apple'ın havale fiyatının bile altına, üstelik 9 taksitle bu tür sitelerden alabiliyorsunuz. Hediye çeki, puan vs. de cabası. Asıl Apple'dan almak mantıklı değil.

O halde kampanyaları takip etmeye devam
  • ben ME865 için kliksada denk geldim 3299 liraya vardı ama kaçırdım muhtemelen teshir ürünüydü ve 1 2 adet olup tükendi sanırım ondan biraz koydu ya fiyattamı bir yanlışlık var demiştim ilk görünce.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melih06

Bu Apple bilgisayarların ikinci eli ne kadar pahalı. iphone, ipad'te durum böyle değil. İki gündür ikinci el imac, mac ya da macbook alıp apple bilgisayar deneyimini yaşayayıp dedim, ilanlar sıfırıyla başa baş gidiyor. En son mac miniye karar kıldım. İkinci elde bile bu fiyatı veren yok. Bonus ve avantajixle 1270 TL civarına geliyor.

http://www.gold.com.tr/apple-mac-mini-md387tu-a-mini-masaustu-pc_u

Ben de düşünüyorum mac mini eylül ekim gibi mac miniye güncelleme gelecek galiba onu bekliyorum.
    Bu fiyat iyiymiş, 6-7 ay önce sıfır gibi miniyi 1250 liraya almıştı arkadaşımm.

• Arkadaslar pupadan mac air aldim 2300 e 11 inc 128 gb model,,, belki isine yarayan olur,,,

Axesse 9 taksit yaptilar 2300 u,,,

• Medamarkta 2199 var ama aynı ürünüdür bilmiyorum. Link

• Takip
  • quote:

Bu Apple bilgisayarların ikinci eli ne kadar pahalı. iphone, ipad'te durum böyle değil. İki gündür ikinci el imac, mac ya da macbook alıp apple bilgisayar deneyimini yaşayayıp dedim, ilanlar sıfırıyla başa baş gidiyor. En son mac miniye karar kıldım. İkinci elde bile bu fiyatı veren yok. Bonus ve avantajixle 1270 TL civarına geliyor.

Ben de bir mini almayı düşünüyordum, bu konuyu takipte olacağım artık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

1699 LIK URUN NASIL 1270 LİRAYA GELİYOR.BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ÖĞRETİN DE BİZ DE ALALIM :)

• quote:

Orijinalden alıntı: flotte

quote:

Orijinalden alıntı: yoney

quote:

1699 LIK URUN NASIL 1270 LİRAYA GELİYOR.BENDE ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DA ÖĞRETİN DE BİZ DE ALALIM :)

Linkteki fiyat 1399 TL'ydi. 100 TL bonus kampanyası vardı. O tarihte avantajix'e de iade de vardı. Ben ürünü iade edip ikinci el iMac 21,5 2011 late aldım. Açılmamış kutuyu 1270'e bir forumdaşa verirdim, ancak riske girmek istemedim.

• Mac mininin ulkemizde piyasasi cok fazla olmadigindan ikinci el ilan sayisi da dogal olarak fazla degil.
    Ben sahsen 100-200 tl fark icin ikinci el almam.

Satici ilaninidaki bazi yazilarda cok komik.
    Ram taktirmis servise 100 kusur para vermis. Cihazi almaya giderken taksiye binmis yolda karni acikmis yemek yemis su kadarlik masraf yapmis:)

• quote:

Orijinalden alıntı: flotte

Mac mininin ulkemizde piyasasi cok fazla olmadigindan ikinci el ilan sayisi da dogal olarak fazla degil.
    Ben sahsen 100-200 tl fark icin ikinci el almam.

Satici ilaninidaki bazi yazilarda cok komik.
    Ram taktirmis servise 100 kusur para vermis. Cihazi almaya giderken taksiye binmis yolda karni acikmis yemek yemis su kadarlik masraf yapmis:)

Aynen öyle. Apple Store'daki fiyatı görünce şaka gibi gerçekten de ikinci el piyasası.

Bu yüzden umarım ciddi bir indirime denk gelip şimdikini alabilirim ya da bir an önce 2014 versiyonu çıkar :)

• 2009 Core 2 , 21 inç imac için DDR3 1066 Hrtz SODIMM 4 GB lık iki adet RAM arıyorum
  • Yaniyor kliksa %10 kodu ile 15" retina me293tu/a 4400 TL ustelik 75 tl maxipuan var. İhtiyaci olan kacirmasin.

• quote:

Orijinalden alıntı: karti

Yaniyor kliksa %10 kodu ile 15" retina me293tu/a 4400 TL ustelik 75 tl maxipuan var. İhtiyaci olan kacirmasin.

• karti K kullanıcısına yanıt
    Piyasada 4600e satılıyor yani yaklaşık % 6 indirim var. Çokta yandığı söylenemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Piyasada 4600e satılıyor yani yaklaşık % 6 indirim var. Çokta yandığı söylenemez.

Ben 4500 e almistim, o yuzden bana sicak geldi. Yani zaten bu cihazi amerikadan alsaniz 4200 e geliyor.

• Imaclerde neden indirim olmuyor arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.