Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
29.009
Cevap
981
Favori
1.990.522
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karti

İkinci el almani oneririm 2500 tl verme o cihaza satistan kalakcak zaten sene sonu

Valla benimde içimden öyle geçiyor cihazın bataryası kozmetiği iyi durumda son nesille tek farkı 2.4 ghz 2. nesil i5 ram hızları ve grafik birimi ama intelin hd3000 ile hd4000 arasında öyle uçurum fark olucağını sanmıyorum fiyatı daha aşağı çekemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numenorian -- 27 Mart 2014; 15:40:07 >
  • numenorian kullanıcısına yanıt
    Zaten 3000 de 4000 de çöp hocam çok farketmez desiğiniz gibi bence aynı kasa cihaza fazla para vermeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iMac kovalıyorum ama iyi bir fırsata denk gelemedim. 21.5" 2900 civarı.
  • Kıyaslama içinde ORYOX Store ziyaret edebilirsiniz.

Macbook Pro MD101TU/A :

• MD760TU/A Vatan'da 2,478 TL.

Sizce iyi mi fiyat?

www.vatanbilgisayar.com
    MACBOOKAIR NOTEBOOKCOREİ5 1.3GHZ-4GB-128GBSSD-13.3-INTEL NOTEBOOK BILGISAYAR - Vatan Bilgisayar
    http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebook-corei5-13ghz-4gb-128gbssd-133-intel-notebook-bilgisayar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: jahnny

MD760TU/A Vatan'da 2,478 TL.

Sizce iyi mi fiyat?

http://www.vatanbilgisayar.com/macbookair-notebook-corei5-13ghz-4gb-128gbssd-133-intel-notebook-bilgisayar.html

Ben az önce aldım.
    Güncel kurla neredeyse USA fiyatına geliyor.
  • varmi arkadaslar yeni kampanyalar?
  • Takip
  • Cumartesi zorlu apple store aciliyor bakalim macbook pro retina da iyi fiyat bekliyorum.. Umarim olur ayagimiz alissin

• frtn F kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar belli zaten hocam online store dan bakabilirsiniz. Hangi modeli bekliyorsunuz.

• Magazaya ozel bi guzellik yaparlar belki

• frtn F kullanıcısına yanıt
    Apple mi kara cumada bile komik indirimler yapiyor. Sanmiyorum, bimeksi takip edin %35 indirimde amerika fiyatiyla ayni oluyor.

• mağaza da fiyatların farkı var mı az da olsa?

Ayrıca öğrenci olarak nasıl alabiliyoruz mağaza da?
  • Bimeks'in şu anki MacBook Pro ve MacBook Air fiyatları fena değil. En azından kampanya yokluğunda yararlanılabilir.

MD760TU/A - 2559 TL (En yakın fiyat Pupa ve Troy'da 2599)
    ME864TU/A - 3088 TL (En yakın fiyat Pupa ve Troy'da 3099)
    ME293TU/A - 4667 TL (En yakın fiyat TVT'de 4849)

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1002&kategoriadi=notebook&mid=532

MacBook Air alacak olanlar, mevcut modellerde küçük bir işlemci güncellemesi yapıldığını unutmasın. "Early 2014" modeller MD...TU/B olarak geçiyor ve piyasaya henüz yayılmadı. Sadece Apple Store'da var. Sadece 1.3Ghz olan işlemciler 1.4GHz yapıldı ama sonuçta daha yeni nesil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar,
    Imac me 087 21.5 inc almayı düşünüyorum. Kampanya olursa haber verin lütfen. Ayrıca cihazla ilgili yorumlari da bekliyorum. Saygılarımla

• takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huysuz İhtiyar

Bimeks'in şu anki MacBook Pro ve MacBook Air fiyatları fena değil. En azından kampanya yokluğunda yararlanılabilir.

MD760TU/A - 2559 TL (En yakın fiyat Pupa ve Troy'da 2599)
    ME864TU/A - 3088 TL (En yakın fiyat Pupa ve Troy'da 3099)
    ME293TU/A - 4667 TL (En yakın fiyat TVT'de 4849)

http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1002&kategoriadi=notebook&mid=532

MacBook Air alacak olanlar, mevcut modellerde küçük bir işlemci güncellemesi yapıldığını unutmasın. "Early 2014" modeller MD...TU/B olarak geçiyor ve piyasaya henüz yayılmadı. Sadece Apple Store'da var. Sadece 1.3Ghz olan işlemciler 1.4GHz yapıldı ama sonuçta daha yeni nesil.

Bursada Pupa mağaza açılışına özel Macbook Pro 13 inç retinasiz 2.290 tl. Bursada olanlar için uygun. Fiyatlar 17 mayısa kadar galiba.

• Yeni Macbook Air 'i Amerikadan getirtmeye gerek var mı ? Fiyat farkı + 1 yıl daha garanti getirtmeye değer mi ? 150 TL komisyonla getiren arkadaşım var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Yeni Macbook Air 'i Amerikadan getirtmeye gerek var mı ? Fiyat farkı + 1 yıl daha garanti getirtmeye değer mi ? 150 TL komisyonla getiren arkadaşım var.

değmez. hem de hiç değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Yeni Macbook Air 'i Amerikadan getirtmeye gerek var mı ? Fiyat farkı + 1 yıl daha garanti getirtmeye değer mi ? 150 TL komisyonla getiren arkadaşım var.

Surayi bi okuyun. Daha iyi karar vermenizi saglar.

http://www.sihirlielma.com/2010/10/29/abdden-mi-almali-yoksa-turkiyeden-mi/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.