üstte attığım tabloya göre m1 hariç 256lık ssdler de yazma hızı düşük oluyor (m2 en kötüsü) 512 almaya çalışın < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Romulo -- 29 Mart 2025; 20:23:40 > |
Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (1469. sayfa)

-
-
Hocam cihazın içindeki ayarda bi ssd almak istediğinizde fiyat hemen hemen aynı oluyor. Dediğim gibi ben kendi tecrübelerimi paylaştım. Şu an m1 air 256 kullanıyorum ve bundan sonraki alacağım modeli en az 512 veya 1024 olarak almayı planlıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tech.man -- 29 Mart 2025; 23:12:53 > -
Selamlar herkese. Samsung Galaxy Buds 2 kulaklığımı MacBook cihazıma bağlayınca mikrofon doğru çalışmıyor. Codec dolayısıyla mı oluyor bilmiyorum. AirPods dışında önerdiğiniz kulakiçi bir kulaklık öneriniz var mı?
-
gecen sene 300 tl ye aldigim qcy t18 ile kullaniyorum. iphone ipad ve mac ile sikintisiz. cift cihaz destegi de var. yeni modelleri de gelmistir qcy serisi fiyat performans basarili
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. T18 modeli sanırım tükendiğinden fiyatları yükselmiş. Fakat yeni modelleri mevcut. Mikrofon kalitesi yeterliyse kesinlikle değerlendireceğim.
-
youtube’ta enes ozen var hocam. onun kanalinda envai cesit kulaklik falan tanitimi var. orayi izleyin ona gore karar verirsiniz. her butce her kullanima uygun birebir testleri var aklinizda soru isareti kalmaz
Kulaklık değerlendirmeleri için orayı da inceliyorum. Samsung kulaklığımdan da oldukça memnunum. Fakat MacBook ile mikrofon stabil çalışmıyor. iPhone ile kulaklıkların test videolarını kolay buluyorum. Hatta elimdeki Buds 2 bile iPhone ile çalışıyormuş ama MacBook ile kulaklıkların test videolarını bulamıyorum. Bu yüzden sormak istedim.
-
Kulaklığın mikrofonunu devre dışı bırakıp direkt MacBook mikrofonunu kullanın, tabi özellikle kulaklıktaki mikrofonu kullanmanız gereken bir durum yoksa.
Amazonla iletisime gectim , katalog hatasi sonucu boyle bir durum yasaniyormus. Sorunu duzeltecekler ama net bir sure veremiyorlar uzun da surebilirmis.
bende izmitteki bir adreste deniyorum onaylaniyor kendi adresime hata veriyor dediginiz gibi.
Herkese iyi bayramlar. MacBook Pro'lar ikinci elde çok değer kaybediyor mu? Bende M4 Pro MacBook Pro var. 2 yıl sonra satmak istersem çok değer kaybı yaşar mıyım?
-
İkinci el alan bulabilirsen satarsın hocam. Ben 62 bine aldım 2 sene olmadı 40 bine anca satılır. M2 pro işlemcili macbook pro. Fiyat yüksek yazan var ama taksitli almak varken peşin para bağlayan yok. Alır kullanırım dersen zarar etmezsin yıllarca yeter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderkaan -- 31 Mart 2025; 14:12:11 >
Evet, bir süre böyle yapmak mantıklı gözüküyor. Mikrofon yetersiz gelirse yeni bir kulaklık o zaman düşünülebilir. Sessiz ortamlarda sorun olacağını düşünmüyorum ama biraz kalabalık bir ortamda MacBook mikrofonu nasıl bir performans gösterecek değerlendireceğim.
-
Apple sitesinden eğitim indirimiyle MacBook Air m4 baz model alma düşüncesindeyim. Bir ay kadar beklersem benim için iyi olacak ancak fiyat artabilir mi diye size danışmak istiyorum.
-
Ülke gündemi nedeniyle dövizin yükselme riski var tabi ki hocam, öyle bir şey olursa Apple da fiyatı güncelleyebilir. Zaten dolar 36 TL’den 38’lere çıktı. Belki de eli kulağında güncelleme.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X