Şimdi Ara

Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28.689
Cevap
971
Favori
1.968.604
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Ürünler güncelleme aldım hocam onun da payı var fiyat artışında

15" modelleri guncelleme almadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yeni denen mac pro ların fiyat güncellemesi yapılmamış hallerinden ne artısı var acaba ? Ben göremedim bir şey ama ? Arada 600 TL gibi bir rakam oynamış.Apple store için.Kur farkından olamaz herhalde bu kadar artış ?
  • İnternet hızım düşük oldugu için siteye bakamıyorum, mac mini lerede zam geldimi acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilenmiş(09.03.2015) olan macbook pro 13" almayı düşünüyorum. Eğitim için indirimi ile 4.041TL fiyatı var Apple Store'da. Başka yerden daha uyguna alınabilir mi?
  • Yenilenmiş olanda ne gibi değişiklikler var hocam ?
  • Önceki fiyatlarını bilmiyorum hocam.Şu anki fiyatlar bu şekilde.
    Apple MacBook ve iMac Fırsatları (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • yeni nesil işlemci (aynı işlemci ailesi i5) ve trackpad farkı var.
  • Grafik birimi de değişmiş dolayısı ile
  • Miniye zam yok gibi şimdilik, teşekkürler hocam zahmetiniz için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.Nesil daha hızlı Intel Core işlemci, haliyle daha performanslı ekran kartı, Force Touch Trackpad, 2 kata kadar daha hızlı SSD ve 1 saat daha fazla batarya ömrü.
  • trackpade parmak izi okuma geldi mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok hocam gelmedi..
  • @modifix06 rica ederim hocam.

@erjunt teşekkürler hocam bilgiler için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erjunt

Yenilenmiş(09.03.2015) olan macbook pro 13" almayı düşünüyorum. Eğitim için indirimi ile 4.041TL fiyatı var Apple Store'da. Başka yerden daha uyguna alınabilir mi?

Çıktığının ertesi günü yazmam biraz erken oldu sanırım :) Mağazalara gelmeye başladı mı yeni Macbooklar? Bir bilginiz var mı?
  • quote:

quote:

Yenilenmiş(09.03.2015) olan macbook pro 13" almayı düşünüyorum. Eğitim için indirimi ile 4.041TL fiyatı var Apple Store'da. Başka yerden daha uyguna alınabilir mi?

Çıktığının ertesi günü yazmam biraz erken oldu sanırım :) Mağazalara gelmeye başladı mı yeni Macbooklar? Bir bilginiz var mı?

Tanıtıldığı gece store'lardan alabilirsiniz denildi hocam. Yani bir haftadır mağazalarda ürün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilangel44

quote:

quote:

Tanıtıldığı gece store'lardan alabilirsiniz denildi hocam. Yani bir haftadır mağazalarda ürün :)

Mağaza derken Premium Reseller'lar dahil mi? İzmir'de ikamet etmekteyim de.

Edit: Mediamarkt, Vatan, Bimeks, Teknosa gibi mağazalar için de sormuştum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erjunt -- 17 Mart 2015; 12:50:32 >

• escmarket fiyatları daha uygun duruypr. "eğitim için mac" deyip fiyatlara bakmayı unutmayın.
  • quote:

quote:

akasya apple store'da bir girip baktım, hala normal touchpadli macbook pro'lar masalardaydı. vaktim yoktu yeni ürünleri soramadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar
    2600TL civari Md101tua yillardir yenilenen ekran kartli vs...
    yoksa
    3300TL civari Mgx72tua mi almak mantikli ?

Apple MacBook Pro MD101TU/A Notebook Özellikleri
    İşlemci Türü: Intel Core i5, İşlemci Hızı: 2.50 GHz, Bellek: 4 GB, Sabit Disk: 500 GB, Ekran Boyutu: 13.3", Ekran Kartı: Intel, Ekran Çözünürlüğü: 1280x800, İşletim Sistemi: Mac OS X, Notebook, Ekran Kartı Modeli: Intel HD4000

Apple MacBook Pro MGX72TU/A Notebook Özellikleri
    İşlemci Türü: Intel Core i5, İşlemci Hızı: 2.6 GHz, Bellek: 8 GB, Ekran Boyutu: 13.3", Ekran Kartı: Intel, Ekran Çözünürlüğü: 2560x1600, Paylaşımlı, SSD: 128 GB, İşletim Sistemi: Mac OS X, Notebook, Ekran Kartı Modeli: Intel HD5100

• http://www.escmarket.co...is-egitime-ozel-pmu1200

http://www.escmarket.co...is-egitime-ozel-pmu1319

http://www.escmarket.co...is-egitime-ozel-pmu1199

aralarındaki fark nedir anlamadım sizce hangisini almalıyım.oyun oynanmayacak..Sadece iş için ofice veri aktarımı veri sunumu yapmak gibi işlerde kullanmak için macbook bakıyorum sizce hangisini almalıyım aradaki 500 lira fark vermeye değermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalpsiz23 -- 26 Mart 2015; 1:49:09 >

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.