Şimdi Ara

APPLE MACKBOOK AİR YARDIMMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple Mackbook Air i5 hakkında kı dusunceleriniz nelerdir? yani iş yaparmı? oyun olsun ınternnette gezmek olsun program olsun? yani bu zamandan alınablcek bi bigisayarmı sizce? bide ısletım sıstemı wındows olmadıgından bılmıyorum kullanmayı. kullanımı basıt ve kullanıslımı sızce ? yardııımmmm

• selmanerdem61 kullanıcısına yanıt
    kullanımı basit, ama pek öyle oyun oynanacak bir alet değil. oyun oynayacaksan ya konsol yada harici ekran kartlı windows bir makina al
  • quote:

Orijinalden alıntı: visiotech.gen.tr

kullanımı basit, ama pek öyle oyun oynanacak bir alet değil. oyun oynayacaksan ya konsol yada harici ekran kartlı windows bir makina al

Peki tasarimina ve program calistirma gucune ne diyosunn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

öncelikle umarım istediğin gibi bir bilgisayar sahibi olursun. Macbook air konusunda ise ben 13" modelini kullanıyorum. 128'lik. OS X kullanması gerçekten basit, rahat, herhangi bir problemle karşılaşmazsın alışma konusunda. bende yeni aldım bilgisayarı, ilk etapta karşılaştığım sorunlar;

program sıkıntısı, maalesef istediğin programı windowstaki gibi istediğin zaman bulup kuramıyorsun. şuan hala ofice programım yok mesela :) araştırıyorum. yada SAP2000 kullanıyorum ben mesela, maalesef OS X uyumlu değil. maalesef mecburen windows'ta kuracağım bilgisayara.

onun dışında bilgisayar mükemmel. tasarımı, pil ömrü gerçekten fazlasıyla tatmin ediyor. kullanımı da eğlenceli.

önerim kullandığın ve kullanacağın programları araştırıp, herhangi bir problem yaşamayacağını öngörüyorsan alman.

troy - pupa gibi mağazalarda öğrenci indirimi mevcut şuan. 12%, kaçırmamanı öneririm.

tasarımına söz söyleyecek adam kendi bilgisayarından örnek versin, program çalıştırma olayı ucu açık bir kavram. sen hangi programı kullanacaksın onu yaz, ona göre yorum yapılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertiCo

Merhaba,

öncelikle umarım istediğin gibi bir bilgisayar sahibi olursun. Macbook air konusunda ise ben 13" modelini kullanıyorum. 128'lik. OS X kullanması gerçekten basit, rahat, herhangi bir problemle karşılaşmazsın alışma konusunda. bende yeni aldım bilgisayarı, ilk etapta karşılaştığım sorunlar;

program sıkıntısı, maalesef istediğin programı windowstaki gibi istediğin zaman bulup kuramıyorsun. şuan hala ofice programım yok mesela :) araştırıyorum. yada SAP2000 kullanıyorum ben mesela, maalesef OS X uyumlu değil. maalesef mecburen windows'ta kuracağım bilgisayara.

onun dışında bilgisayar mükemmel. tasarımı, pil ömrü gerçekten fazlasıyla tatmin ediyor. kullanımı da eğlenceli.

önerim kullandığın ve kullanacağın programları araştırıp, herhangi bir problem yaşamayacağını öngörüyorsan alman.

troy - pupa gibi mağazalarda öğrenci indirimi mevcut şuan. 12%, kaçırmamanı öneririm.

Peki bıldıgımız sıradan Anti virüs programlarını kullanabılıyormyuz? yada PES gibi FıFA gibi oyunları acar mı? bun ları merak edıyorum. bide offıce dosyasının MAcbook takı alternatıfı ne? madem calıstırmıyo??

• Sen macbook alma kardeş sana gelmez kullanım amacına uymaz pes mes

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Macbook Air M1
    2 yıl önce açıldı
    Apple Macbook Air
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilko

Sen macbook alma kardeş sana gelmez kullanım amacına uymaz pes mes

BILGISAYARI KESIN ALACAM SADECE CALISTIRIMI DIYE SORUYORUM. CUNKU ISLETIM SISTEMI HAKKINDA EN UFAK BISE BILMIYORUM :
    office çalıştırıyor, hemde windows'tan daha iyi, ama mac'lerde windows gibi ücretsiz program bulmak zor. allahtan forumdan bir arkadaş yardım etti bende malum sitelerden buldum :D şuan office yüklü bilgisayarımda.

PES Fifa varmıdır bilmiyorum en iyisi gidip o firmaların sitesinde bakman OS X için çıkarıyorlar mı diye, fakat şöyle diyeyim, macbook air diğer markaların ultrabook'larına eşdeğer diyebiliriz ve ultrabooklar oyun olarak tatmin edici değildir, farklı avantajları vardır. bence sen o konuyu netleştir. ultrabook mu yoksa performanslı bir notebook mu diye. çünkü mesela macbook'a alternatif olarak sony pro 13'ü verebiliriz ve oyun performansı düşüktür.

önce isteklerini belirle ardından makine seçersin
  • arkadaslar merhaba bısey sormak ıstıyorum pupa da su cıhazıhttp://www.pupadankapiniza.com/asp/product/4101/MacBook-Air-11-MD223TU-A almak ıstıyorum bu ogrencılere yuzde 10 ındırım varmıs bu yuzde on ındırım fıyat uzerınden mı yapılıyor yoksa bu ındırım uygulanmıs fıyatı mı ?
  • quote:

office çalıştırıyor, hemde windows'tan daha iyi, ama mac'lerde windows gibi ücretsiz program bulmak zor. allahtan forumdan bir arkadaş yardım etti bende malum sitelerden buldum :D şuan office yüklü bilgisayarımda.

PES Fifa varmıdır bilmiyorum en iyisi gidip o firmaların sitesinde bakman OS X için çıkarıyorlar mı diye, fakat şöyle diyeyim, macbook air diğer markaların ultrabook'larına eşdeğer diyebiliriz ve ultrabooklar oyun olarak tatmin edici değildir, farklı avantajları vardır. bence sen o konuyu netleştir. ultrabook mu yoksa performanslı bir notebook mu diye. çünkü mesela macbook'a alternatif olarak sony pro 13'ü verebiliriz ve oyun performansı düşüktür.

önce isteklerini belirle ardından makine seçersin

MAKİNEYİ BEN ALMICAM. MAKİNE BANA GELECEK. SADECE GELECEK OLAN ŞEY HAKKINDA BİLGİ TOPLUYORUM,, BİŞEY BILDIGIM SOYENEMEZ. AMA OFFICE DOSYASI CALISTIRDIGINI OGRENMEM BENI RAHATLATTI. MAKİNE ELIME GELINCE SENDEN BOLL BOL YARDIM ISTEYEBILIRIMM

sen kullanamazsın @selmanerdem61
  • gallerkrali kullanıcısına yanıt
    git pupaya sor. telefonları var. hey allahım
  • quote:

BİŞEYLERİ ÖGRENMEKTE SIKINTI CEKMIYORUM COK SUKUR :) ONUDA OGRENEBILIRIM KOLAYLIKLA
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmanerdem61

quote:

BİŞEYLERİ ÖGRENMEKTE SIKINTI CEKMIYORUM COK SUKUR :) ONUDA OGRENEBILIRIM KOLAYLIKLA

peçete terk
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: selmanerdem61

quote:

peçete terk

ağaçların arasından bakma bana öyle selman. adam karizma beyler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.