Şimdi Ara

APPLE MD101TU/A MACBOOK PRO Acil Yardm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş malum bizim üniversite açılcak p.tesi
    En geç pazara halletmem lazım. Bölümüm mimarlık dolayısıyla autocad falan kurcaz.. Oyun çok önemli değil tek oynadığı. Oyun Dota 2 oda zaten celeronda bile çalışıyor :):):)
    Bilgisayarın performansı hakkında tecrübesi olan varmı bide 4 gb rami olduğu için ben bi 4 gb daha koymak istiyorum ne kadara mal olur bana...

Özellikler

AĞIRLIK 2,06 kg.
    BELLEK 4 GB BELLEK TİPİ DDR3
    BLUETOOTH PORTU Var Dahili Kamera Var
    EKRAN BELLEĞİ 512 MB EKRAN BOYUTU 13,3"
    EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 1280 x 800 EKRAN ÖZELLİĞİ LED
    ETHERNET Var GARANTİ SÜRESİ 2 Yıl
    GRAFİK TİPİ İntel Graphics 4000 HOPARLÖR Var
    İŞLEMCİ Intel Core i5 İŞLEMCİ HIZI 2,5 Ghz
    İŞLEMCİ TİPİ Intel Core i5 MARKA APPLE
    MODEL MD101TU/A MACBOOK PRO OPTİK SÜRÜCÜLER 8x SuperDrive
    PİL ÖMRÜ 7 Saat PİL TİPİ Lityum-Polimer
    SABİT DİSK 500 GB TV-OUT ÇIKIŞI HDMI
    USB BAĞLANTI ADEDİ 2 x USB 3,0 YAZILIM Macosx Lion
    WİRELESS Var İşlemci Markası Intel
    Kart Okuyucu SDXC

Şu pc halkında bilgisi olan varmı bide kendim için sormuyorum bunu :)

ACER V5-122P-42154G32NSS (Touch) NOTEBOOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• md101 işini görecek bir cihaz. 8 gb ram + ssd yaparsan da tadından yenmez. okul açılır açılmaz autocad le işin olmaz bu yüzden acele etme yeni modeller 1 ay içinde tanıtılacak bunun fiyatı da 2100 civarlarına düşmesi muhtemel. yeni modeller gelince ister yeni modeli alırsın 2500-2600 seviyesine istersen md101 alırsın 2100 gibi bir fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dotaplayer

Şu pc halkında bilgisi olan varmı bide kendim için sormuyorum bunu :)

ACER V5-122P-42154G32NSS (Touch) NOTEBOOK

AMD A6-1450 (4 çekirdek 1.0GHz/1.4GHz w/ TurboCORE) işlemcisi olan V5-122P-61454G32NSS olan modeline bakmanızı öneririm. Sizin verdiğiniz modelde a4-1250 (2 çekirdek,1.0 GHz) işlemci var.

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/acer-v5-122p-61454g32nss-v5-122p-notebook-amd-a6-1ghz-4gb-320gb-116-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=68154

Şuan 1219 görünüyor ama geçen hafta vatan 845 liraya sattı.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpediemsral

md101 işini görecek bir cihaz. 8 gb ram + ssd yaparsan da tadından yenmez. okul açılır açılmaz autocad le işin olmaz bu yüzden acele etme yeni modeller 1 ay içinde tanıtılacak bunun fiyatı da 2100 civarlarına düşmesi muhtemel. yeni modeller gelince ister yeni modeli alırsın 2500-2600 seviyesine istersen md101 alırsın 2100 gibi bir fiyata

peki hocam autocad gibi bu tür programları bu modelde sorun cıkartır mı ? çünkü harici ekran kartı yok
  • ozngns kullanıcısına yanıt
    sorun çıkarmaz. hd4000 ve özellikle hd5000 i hafife alma oyun harici gayet performanslılar
  • Bu konu benim için çok iyi olmuş bende 13'' almak istiyordum autocad de sorun çıkartacağını düşündüğüm için tereddütte kalmıştım.
  • Selamlar...

Ben grafik tasarım öğrencisiyim ve sürekli kullanacağım programlar Photoshop,Illustrator,After effect ve Indesign

Bende Apple 13-inç MacBook Pro Retina Display Intel Core i5 2.5GHz dual-core 8GB DDR3L 128GB ile Apple 13-inç MacBook Pro Intel Core i7 2.9GHz dual-core 8GB DDR3 750GB arasında kaldım... Programlar arasında sorunsuz geçiş yapıp gerektiğinde de hepsinin açık olacağı durumlarda beni en iyi hangisi kurtarır?

Retina için grafik kartının düşük olduğu söyleniyor ve böylece retinanın tam randımanının görünmeyeceği söyleniyor?

Bu 2 model arasında ki gözle görülür farklar nelerdir?

Şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.