Şimdi Ara

Apple MJY32TU/A - Tek çekim 3309 TL (PcDepo)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
2
Favori
2.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes PcDepo fırsatı paylaşıyor, bir fırsat konusu da benden olsun. Fakat Mac severlere.

https://www.pcdepo.com/apple-mjy32tu-a-macbook-air-mid-2015
    Tek çekim fiyatı şu an rekor bir fiyatta: 3,309.90 TL

Şaka maka Amerika fiyatından ucuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 15 Ekim 2015; 22:48:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyat yanlış girilmiş tek çekim fiyatı 3800
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Fiyat yanlış girilmiş tek çekim fiyatı 3800

19.00 ve 23.00 saatleri arasinda fiyati 3300 kusur civarina cekiyorlar. Ama saat 23.00 gectigi icin indirim bitti ve fiyati yukselttiler.

• saat 23:00'ı geçtiği için fiyatı yükseldi
  • Simdi de havale fiyati 3300lerde. Nakiti olana yine cok sicak.

• 5s sahibiyim ancak apple falan alınmaz artık. 3 gün önce 4000'e sattıkları alete 1 günde 2000 tl zam yapıp 6000 tl yaptılar (mac pro). insanları yolunacak kaz yerine koyuyorlar. özür dileyip zamı geri almadıkları takdirde apple'ın gözümde bir değeri yok artık. millet olarak bu konularda pasif olduğumuz için tabiki özür dileyip zamı geri almayacaklardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eyvallah

5s sahibiyim ancak apple falan alınmaz artık. 3 gün önce 4000'e sattıkları alete 1 günde 2000 tl zam yapıp 6000 tl yaptılar (mac pro). insanları yolunacak kaz yerine koyuyorlar. özür dileyip zamı geri almadıkları takdirde apple'ın gözümde bir değeri yok artık. millet olarak bu konularda pasif olduğumuz için tabiki özür dileyip zamı geri almayacaklardır.

+1000. Gecen yıl 2500 e sattıkları ımac bu yıl 4500tl Apple

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple urunleri meraklisi biri olarak yapilan bu zamlar beni de soguttu. Hindistan'da da benzer bir tartisma var. Gelisen pazarlari yolunacak kaz goren Apple sert kayaya carptigini hissetmeli. Boykota +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urun sicak ama tek portlu. Ikinci nesilin sicak firsatini beklemek lazim

• Aynen nasıl zamlar onlar öyle 2 adet macbook var şimdi aynı ayardaki bilgisayarlra bakıyorum benim aldığım fiyattan 2bin fazla
  • son günlerde ürün alan bir çok kişi ürünü göndermediklerinden şikayet ediyorlardı telefonlar v.s. açılmadığı yönünde çok şikayet etmeye başlamışlardı bu firmayı devam ediyormu peki aynı durumlar.
  • Bende pcdepo dan macbook pro retina aldım 840TU modeli 3788 tl ye havale ile 15 inde aldım 23 ünde elimde idi gerçekten iyi fiyata geldi
  • Lenovo laptop aldım.Ürünün gelmesinde sıkıntı yaşamadım ben de. Ama dansöz gibi oynayan fiyatları yüzünden 2 gün peşpeşe 2 defa siparişlerimi iptal edip yenisini verdim daha uygun fiyattan almak için. 4-5 günde geldi laptop , sıkıntısı yok. Ama 17 gündür iptal ettiğim siparişlerin para iadesi gelmedi hala. Telefonları çok zor düşüyor evet. Düştüğünde de bugün yarın bu hafta içi diye oyaladılar hep. Yarın da yatmaz ise, yeni haftaya hukuki yollara başvurucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinless34

son günlerde ürün alan bir çok kişi ürünü göndermediklerinden şikayet ediyorlardı telefonlar v.s. açılmadığı yönünde çok şikayet etmeye başlamışlardı bu firmayı devam ediyormu peki aynı durumlar.

Onlar beklemekten sıkılan arkadaşlardır, şöyle 10 iş günü diyorlar yapıyor sana 2 hafta.. adamlar gönderiyor 20 günde, en geç 25. günde ulaşıyor gibi ürünler öyle gördüm forumdan.

Valla 400-500tl gibi indirimle alınacaksa acil işi olmayanlar için iyi site gibi. bende geçen bir asus pc çektim 23.10.15'te 10 iş günü teslimli, bakalım önümüzdeki ay ne zaman gelecek,

Firma işine gelince ilgili, havale ile aldığım bi pc'den vazgeçtim havaleyi yatırmadım 3. gününde "hilmi bey havaleyi yapacak mısınız acaba " diye aradılar.

Bilerek geçiktiriyorlar havuzda para tutarak kazanıyorlar, yoksa böyle indirimli vsli veremezler yani 0 ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilmignc -- 29 Ekim 2015; 11:46:16 >

• amman pcdepo ya bulaşmayın.. telefonla ulaşamazsınız.. dükkan hep kapalı.. 1 aydır Asus x550jx siparişlerini alamayan var.. Bir yerden patlayacak ama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, bu siteden alış veriş yapmayın piyasa da kötü dedikodular dönüyor. Benden uyarması...
  • Asus x500jx ürünlerinden eline ulaşan oldu mu acaba
  • gsliyim kullanıcısına yanıt
    bende bu soruyu soracaktım ibretle bekliyoruz.
  • Apple yine insaflı benim böyle fan boylarım olsa 10.000 TL yapardım fiyatları
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsliyim

Asus x500jx ürünlerinden eline ulaşan oldu mu acaba

13 Ekim de 1640 civarı sipariş verdim 2 adet. 5 iş günüydü 23 Ekim de aldım. Ama 20 eylül de aradım tehdit ettim müşteri temsilcisini. PC depoyu tanımam gelip seni muhattap alicam dedim yollancak dedi 1-3 gün içerisinde yollancak dedi. Sonunda yolladılar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.