Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.665
Cevap
85
Favori
132.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş böyle büyük şirketlere sen nasıl dayatma koyuyorsun ya sen kimsin adam sana Kullanım oranına göre vericem diyor eksik vermicek ki ne bu aç gözlülük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beter.böcek

Muhtemelen biz Türklerin müzige para vermedigini ögrenmis olmalilar.

Harika yazmışssın hocam. Maalesef bu durumdayız. Umarım en kısa sürede açılır. Ben ABD hesabına çevirerek bir baktım ama tabiki ücret istiyor. Üyeliğimde bitti Spotify'da ne yapsam bilemedim.
  • Afedersin bi taraflarında don yok:) ona buna artizlik yapıyolar anca.herzaman bi şekilde zorluk çıkarıyorlar arkadaş.kıskançlık olabilir belki:) mesela sadece apple'ın bütcesinin türkiyenin bütcesi kadar olması.işini iyi yapanı sevmeyiz biz bunun kıskançlığıdır belki:)
  • atillakurt kullanıcısına yanıt
    dönüş için abd support'a mı mesaj atıyoruz yoksa türkiye'ye mi?
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Abd support hocam.cabuk hallediyolar
  • Müzik piyasasının içinde müzisyenlerle haşır neşir olan birinden teyid aldığım bilgiye göre msg ve diğer adını unuttuğum telif satan firma tamamen dolandırıcıymış. Zaten şuana kadar sattıkları telif haklarının artistlere düşen kısmını ödememişler bile. Bütün paraları cebe atıyorlarmış. Yani dolandırıcı ve sahtekarlarmış.

Apple hizmeti devreye soksun ama Türk müzik piyasasını devre dışı bıraksın, bunlara kapak olsun. Ben zaten rezil türk pop'unu dinlemiyorum.
  • LathspeLL kullanıcısına yanıt
    Türk popunu devre dışı bırakması benim de tercihim fakat bunu apple a nasıl duyurup nasıl kabul ettireceğiz.

feedback diye bir yerleri var ing olanların yazmasını tavsiye ediyorum.
  • LathspeLL kullanıcısına yanıt
    Sen dinlemiyorsun diye benim gibi dinleyenler ne yapsın. İstersen Apple tapuyu senin üzerine yapsın, tüm zevklerine göre yönet.

• Paragöz telifçilerle anlaşana kadar yabancı müzik açılsın anlaşılırsa her yaptıkları dünyada hit olan 1 numara olan Türk müziği açılsın.

Bence gayet adil bir durum. Yabancı müzik severler napsın şimdi yani sonsuza kadar paragöz telifçileri mi beklesin.

iTunes un açılmasını yanlış hatırlamıyorsam sadece bu paragözler yüzünden en az 5 yıl beklemiştik.
  • Koskoca Apple müzik bir iki Türk pop sevmiyor diye müzik servisine koymayacak mı? Oldu canım, isterseniz iPhone 6S'i sizin zevklerinize göre tasarlasınlar.

• atillakurt kullanıcısına yanıt
    şu apple music üyeliği bitsin 1 cent kala tr yapıcam hesabı.aklımızda bulunsun sağol bilgi için.

bu arada üzülerek söylüyorum ki türkiye'de apple music'in başlangıcı karanlık..tam bir belirsizlik hakim..
  • Telif severler apple dan yıllık avans istiyorlarmış, apple ise yıl sonu dinlenilme durumuna göre ödeme yapmak istiyormuş.

Telif severler biz bunu youtube, spotify kabul ettirdik sen kim oluyorsun apple diyormuş, apple ise asıl siz kim oluyorsunuz tüm dünyada ben bu şekilde 100 ülkeyi bağladım diyormuş.

sorunun temeli bu şekilde ve bu gidişle çözülmesi zor gözüküyor.

bu durumda apple avans ödemeyi ya kabul edecek ya da bye bye apple müzik.
  • ödemezler arkadaşım.. bütün kurnazlığı yapan bizim türk yetkililer.. oturtmuşlar oraya kel badem bıyıklı yamuk yumuk herifleri.. ne izan bilirler ne şart bilirler.. kafalarına göre öttürüyorlar borularını..ama Apple o boruyu onlara tersten gösterir :)
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum, bu işin sonu karanlık gibi.

apple 100 ülkeyle anlaşmış çıkıntılık yapan 4 veya 5 ülke var biz ilk 5 teyiz.

çakallık heryerde bununla apple da yüzleşecek bir şekilde.
  • Iyi bekledik ama halen yok dahada bekleriz.

• Güncellem geldi apple musicden bahsediyor şu an wifi yok kuramadım naptınız beyler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    Deme öyle

• Bir haftadır kullanıyorum apple müziği, üstüne para verseler kullanmam noktasındayım şu an. O kadar büyük heyacanlarla da beklemeyin derim Spotify var çok daha fonksiyonel , stabil ; Tidal var çok daha kaliteli.
  • Apple müzik türkiye'de ne zaman aktif olacak bir bilgi mevcut mu?

• değil.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.