Şimdi Ara

Apple Music [ANA KONU] ÜCRETSİZ HI-FI KAYIPSIZ SES VE DOLBY ATMOS GELDİ (S.S.S, Video İnceleme) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.665
Cevap
85
Favori
132.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu rezil duruma harbiden kim alet oluyosa hepsinin allah belasını versin paragöz rezil herifler ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekin G.

Bir haftadır kullanıyorum apple müziği, üstüne para verseler kullanmam noktasındayım şu an. O kadar büyük heyacanlarla da beklemeyin derim Spotify var çok daha fonksiyonel , stabil ; Tidal var çok daha kaliteli.

Kesinlikle stabilite konusunda haklısınız hocam. Spotify içeriği bana göre daha geniş ayrıca aradığım 1-2 şarkıyı bulamadım sadece apple music'te ise bir sürü var. Ps desteklemesi de işime gelen bir neden spotify'ın. Ama arayüzü apple music'in hepsine on basar harika bir arayüz var hakkını yemeyelim. Kendi ekosisteminde çalışması ve tüm cihazlara yedek alması da ayrı güzel olmuş. Spotify'in arayüzü berbat bana göre.

• Tekin G. kullanıcısına yanıt
    Aynen.. O kadar kart aldık masraf ettik diyordum apple music Uğruna ama öyle övünülecek bir tarafı da yokmuş pek. Ben de şahsen Spotlfy'ın ses kalitesini daha çok beğendim. Rakipleri 320 kbps ve 1411 kbps desteği sunarken onların 256 kbps de kalması olmamış..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Aynen.. O kadar kart aldık masraf ettik diyordum apple music Uğruna ama öyle övünülecek bir tarafı da yokmuş pek. Ben de şahsen Spotlfy'ın ses kalitesini daha çok beğendim. Rakipleri 320 kbps ve 1411 kbps desteği sunarken onların 256 kbps de kalması olmamış..

1411 kbps destek sunan hangisi hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    TİDAL
  • quote:

TİDAL

Az önce de tidal konusuna yazmıştınız .
    Edit: Kaç yetale?
    Edit 2: 35 miş değmez.1 ay demoyu nasıl kullanıyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Götterfunken -- 13 Temmuz 2015; 8:04:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Götterfunken kullanıcısına yanıt
    35 Appstore fiyatı 28 tl idi 35'e yükseldi saçma aslında bu servisin fiyatında bir değişiklik yok (20tl Tidal Hi-Fi > 1411 kpbs flac ; 10tl Tidal Premium > 320kbps aac) Apple'ın aldığı yüzde belli neyin zammı bu ? Spotify , Deezer fiyatları da arttı 12,99'dan 15,99'a (app store'da). Aboneliklerdeki fiyat artışının mantığı nedir ? Bilen varsa aydınlatsın bizi.

Uygulamayı indir , hesap aç , başlat aboneliği... ios uygulaması üzerinden yaparsan bunları appstore üzerinden almış oluyorsun. ya da tidal.com'dan tidal'in kendi fiyatı ile de alabilirsin.
  • quote:

35 Appstore fiyatı 28 tl idi 35'e yükseldi saçma aslında bu servisin fiyatında bir değişiklik yok (20tl Tidal Hi-Fi > 1411 kpbs flac ; 10tl Tidal Premium > 320kbps aac) Apple'ın aldığı yüzde belli neyin zammı bu ? Spotify , Deezer fiyatları da arttı 12,99'dan 15,99'a (app store'da). Aboneliklerdeki fiyat artışının mantığı nedir ? Bilen varsa aydınlatsın bizi.

Uygulamayı indir , hesap aç , başlat aboneliği... ios uygulaması üzerinden yaparsan bunları appstore üzerinden almış oluyorsun. ya da tidal.com'dan tidal'in kendi fiyatı ile de alabilirsin.
    yanlız her parçada hi-fi desteği yok yani alayını 1411 kbps dinleyemiyorsun. bence spotify yeterli.
  • Gelişme yokmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickMaka

Gelişme yokmu
    Çok Yakında dediler bu muydu
  • Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    %99'unda var diyebilirim yeterli süre kullanan biri olarak.
  • Bu işten kim sorunluysa beli doğrulmasın.

• Hayatımda tidal kadar dandik bir arayüz görmedim. Deneme süresinde olmama rağmen kullanasım gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Hayatımda tidal kadar dandik bir arayüz görmedim. Deneme süresinde olmama rağmen kullanasım gelmiyor.
    Eyy APPLE TÜRKİYE de çalışıpta bu yazıyı okuyanlar.

Türkiyede telif sorunu YAŞAMADIĞINIZ müzikleri APPLE MÜZİK te açın.

Telif sorununu çözünce diğerlerini açarsınız neyi bekliyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

Hala 256 muhabbeti yapılıyor şaka gibi. Kaç kere açıklandı bu durum ayıp yahu az okuyun.

• NomadCRY kullanıcısına yanıt
    Dostum 256 kbps ( ki ben 256 stream etmediğini düşünüyorum apple'ın) muhabbeti değil aslında buradaki, aac formatı mp3 ten, spotify'ın kullandığı ogg vorbis'den daha iyi bir format olabilir ama sadece bununla bitmiyor iş playerın (oynatıcı) nasıl çaldığı da önemli macde nasıldır bilmiyorum ancak windowsda itunes bence kötü çalıyor spotify'ın playerı da tidalin chrome web playerı da daha iyi çalıyor . Diğer oynatıcılara foobar, aimp3 falan hiç değinmiyorum bile ki zaten konuyla direk alakaları yok. Ayrıca ios'un stok müzik uygulamasından daha iyi çalan uygulamalarda var appstoreda ve yine aynen spotify da tidal da iosda daha iyi çalıyorlar. Söylemek istediğim tek değişkenli bir olay değil bu sayısal değerlerin tam olarak birbirlerini tutmaları durumunda bile farklılıklar gözlenebilir 256 aac var 256 aac var bile diyebilirsin; nasıl riplendi kim ripledi hangi yazılımı kullandı nerden ripledi ?

En nihayetinde kararı verecek olan kulak :) ve çok net söyleyebilirm ki turkcell müzik bile daha iyi çalıyor şu an apple musicten ve tekrardan eklemek istiyorum 256 stream etmediğini düşünüyorum apple'ın (wifida!!)

Kaç kere açıklandı tamam da, sen açıkladın, otorite misin sen ? :)

Ben de dilerdim başarılı bir ses kalitesi olsun en nihayetinde iphone ipad kullanıyorum itunes şemsiyesi altında hepsi bir arada bir çözüm benimde işime gelirdi. Ama maalesef... cihazlarında işletim sistemlerinde açık ara öndeler (bence) ancak varsa başarısızlıklarını da görmek lazım açık söyliyeyim 2.5 3 senedir apple kullanıyorum ilk defa tecrübe ettim bu duyguyu fanboy muyum neyim :) ufak tefek aksaklıklardan bahsetmiyorum genel büyük ölçekli bir başarısızlıktan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekin G. -- 14 Temmuz 2015; 7:02:46 >

• quote:

Dostum 256 kbps ( ki ben 256 stream etmediğini düşünüyorum apple'ın) muhabbeti değil aslında buradaki, aac formatı mp3 ten, spotify'ın kullandığı ogg vorbis'den daha iyi bir format olabilir ama sadece bununla bitmiyor iş playerın (oynatıcı) nasıl çaldığı da önemli macde nasıldır bilmiyorum ancak windowsda itunes bence kötü çalıyor spotify'ın playerı da tidalin chrome web playerı da daha iyi çalıyor . Diğer oynatıcılara foobar, aimp3 falan hiç değinmiyorum bile ki zaten konuyla direk alakaları yok. Ayrıca ios'un stok müzik uygulamasından daha iyi çalan uygulamalarda var appstoreda ve yine aynen spotify da tidal da iosda daha iyi çalıyorlar. Söylemek istediğim tek değişkenli bir olay değil bu sayısal değerlerin tam olarak birbirlerini tutmaları durumunda bile farklılıklar gözlenebilir 256 aac var 256 aac var bile diyebilirsin; nasıl riplendi kim ripledi hangi yazılımı kullandı nerden ripledi ?

En nihayetinde kararı verecek olan kulak :) ve çok net söyleyebilirm ki turkcell müzik bile daha iyi çalıyor şu an apple musicten ve tekrardan eklemek istiyorum 256 stream etmediğini düşünüyorum apple'ın (wifida!!)

Kaç kere açıklandı tamam da, sen açıkladın, otorite misin sen ? :)

Ben de dilerdim başarılı bir ses kalitesi olsun en nihayetinde iphone ipad kullanıyorum itunes şemsiyesi altında hepsi bir arada bir çözüm benimde işime gelirdi. Ama maalesef... cihazlarında işletim sistemlerinde açık ara öndeler (bence) ancak varsa başarısızlıklarını da görmek lazım açık söyliyeyim 2.5 3 senedir apple kullanıyorum ilk defa tecrübe ettim bu duyguyu fanboy muyum neyim :) ufak tefek aksaklıklardan bahsetmiyorum genel büyük ölçekli bir başarısızlıktan bahsediyorum.
    Tidal deneme sürümünden 2-3 lira çekiyor sanırım. Bilgisi olan ?

• Mp3 işte abi kaç kbps olduğu önemlimi

• YoungScientist kullanıcısına yanıt
    Önemli tabii :) benim arşivde 8 kbps mp3 var 352 kb yer kaplıyor :) onu bi dinliyeydin.. :)
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    kartı doğrulamak amaçlı çekiyordur herhalde. 1$
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.