Şimdi Ara

Apple Music’in karanlık mod ve şarkı sözü özelliği Android’e geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple’ın Haziran ayında gerçekleşen WWDC 2019 etkinliğinin en önemli ayağı iOS 13 tarafıydı. Şimdilik beta aşamasında olan iOS 13’e, duyusu yapılan özellikler ve daha fazlası yavaş yavaş ekleniyor. Bugün ise Apple Music için aktarılan karanlık mod ve şarkı sözü özelliği Android tarafında görüldü.

Şimdilik bazı kullanıcılar ulaşabiliyor

Elde edilen ekran görüntülerinde hem karanlık mod hem de şarkı sözü özellikleri Android uygulamasına eklenmiş durumda. Yalnız yeni dağıtılmaya başlayan güncelleme, tüm kullanıcılara ulaşmamış gözüküyor. Yani Android bir cihazınız varsa ve bu özellikleri kullanmak istiyorsanız biraz daha beklemeniz gerekebilir. Her halükarda henüz iOS tarafında yayılmamış bir özelliğin Android’e hızla giriş yapması oldukça ilginç.

Apple Music’in en büyük rakibi olan Spotify, uygulamasıyla takdir toplamayı başarıyor. Özellikle Android tarafında Apple Music uygulaması oldukça geride. Yeni eklenen bu tarz özellikler, rekabeti kızıştırmada firmaya yardımcı olacaktır.

Ayrıca Bkz.iPad Pro da üçlü arka kamerayla güncellenebilir

Güncelleme size de ulaştıysa Apple Music’in ayarlar kısmından tema seçeneğini karanlık olarak işaretlerseniz, karanlık moda geçebilirsiniz. Şarkı sözü özelliğini de oynattığınız müziğin içerisinde bulabileceksiniz. Spotify “Behind The Lyrics” isminde bir özellik sunsa da şarkı sözlerini direkt olarak göremiyorsunuz. Behind The Lyrics, popüler şarkıların sözleri ve sanatçılarına yönelik hikaye anlatımı içeriyor. Dolayısıyla senkronize şarkı sözü özelliği Apple Music hanesine önemli bir puan katıyor.

• Substraumla zaten karanlık modda kullanılabiliyordu ama rootsuz kullanıcılar için iyi oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyadaki bütün her şey karanlık temaya sahip olsun istiyorum. Bu seçeneği olan tüm uygulamalar, siteler, oyunlar her şey benim gözümde değerli oluyor. Karanlık tema candır.

Telegram mesela. Bir sürü de karanlık seçeneği var. Bir de Whatsapp rezaletine bakın, göz yorucu iğrenç. :D
  • bir gün her app karanlık tarafa geçecek
  • her iki ekosistemin bu karanlık mod hamlesi, tahmin ettiğimizden daha da yakın bir zamanda tüm üst grup telefonların oled ekranla geleceğinin en büyük habercisi.

• Androidde apple müzik kullanan var mı ya Spotify varken ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Androidde apple müzik kullanan var mı ya Spotify varken ?
    Var ses daha iyiyken Spotify niye kullanayım hifi ses desteği var aptxle bt kulaklıkta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: drkengin

Var ses daha iyiyken Spotify niye kullanayım hifi ses desteği var aptxle bt kulaklıkta

Alıntıları Göster
    Elemani fena tokatladin yalniz

• quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

Elemani fena tokatladin yalniz

Alıntıları Göster
    Hocam iPhone da Deezerla birlikte kullanıyorum ama android ye cidden iyi ses kalitesi tidale en yakın sesi veriyor

• Mi Music kadar kaliteli bir müzik uygulaması yok bence.
  • Apple music'te aynı tidal'de olduğu gibi hifi seçeneği mi var? Bilmediğim için sordum. En son 2 sene kadar önce iphone kullanırken kullanıyordum apple music. Ondan öncesinde ve şuan hep spotify kullandım. Hatta geçtiğimiz haftalarda denemek için tidal hifi deneme aboneliğini aktif ettim. Ama ilginç bir şekilde bende Spotify daha yüksek ve kaliteli bir ses verdi. O yüzden spotify devam. Bu arada telefonum note 8 kulaklığım da Sennheiser Momentum True Wireless.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrhyldrm

Apple music'te aynı tidal'de olduğu gibi hifi seçeneği mi var? Bilmediğim için sordum. En son 2 sene kadar önce iphone kullanırken kullanıyordum apple music. Ondan öncesinde ve şuan hep spotify kullandım. Hatta geçtiğimiz haftalarda denemek için tidal hifi deneme aboneliğini aktif ettim. Ama ilginç bir şekilde bende Spotify daha yüksek ve kaliteli bir ses verdi. O yüzden spotify devam. Bu arada telefonum note 8 kulaklığım da Sennheiser Momentum True Wireless.
    Evet var ama telefinda destek olmasi lazım deezerdada var bende de b&o e8 ve 1more m301 var daha iyi ses verdi Spotify dan ses aralığı olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 11 Ağustos 2019; 15:32:4 >
  • Son zamanlarda android'de kullanan var mı? Ses kalitesi daha güzeldi bence de Spotify'a göre. Ama android app'i çok çok kötüydü. Çevrimdışı dinlemek için indirdiğin şarkıları internet yokken dinleyemiyordun falan.

• drkengin kullanıcısına yanıt
    Eğer hi fi kulaklığın yoksa farkı anlamayacaksın. Hele bt kulaklık ile hiç bir fark olmaz :) Tabi sadece hifi kulaklıkta yetmiyor hifi için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.