Şimdi Ara

Apple Music'in web sürümü beta sürecinden çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Apple, geçtiğimiz yılın Eylül ayında "Sizin İçin", "Gözat" ve "Radyo" bölümlerinin yanı sıra çalma listeleri ve öneriler de sunan Apple Music'in web tabanlı bir sürümünü başlatmıştı. Mac versiyonuna benzer bir deneyim sunan bu sürüm artık beta sürecini tamamladı.

Ayrıca Bkz.Samsung, COVID-19 ilaçları üretecek

Müzik ve şarkılar tarayıcıdan oynatılabiliyor

Beta sürümünü tamamlayan Apple Music servisi artık music.apple.com adresinde yer alıyor. Önceki beta.music.apple.com adresinin ise otomatik olarak yeni başlatılan sürüme yönlendirildiğini de belirtelim. Apple Music'in web sürümünde, Apple Music aboneliği ile ilişkili Apple Kimliğinizle oturum açtıktan sonra, tüm kişisel kitaplığınıza ve çalma listesi içeriğinizin yanı sıra, önerilere de erişebilirsiniz.

Apple Music içeriği, yerel müzik uygulaması desteğine sahip olmayan, Windows 10, Linux ve Chrome OS içeren bir dizi cihazda, web tarayıcısı üzerinde doğrudan oynatılabiliyor. Ayrıca artık web sürümünde, her yıl en çok çaldığınız şarkıları görebileceğiniz Apple Music Replay listenizi görebilme imkanına da sahipsiniz.

• her konuda spotify'ı tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Rockies

her konuda spotify'ı tek geçerim
    Her konuda nasıl tek geçebilirsin?
    Spotify'da doğru düzgün şarkı sözü yok mesela, bu konuda Apple Music'in daha iyi olduğu ortada.
  • Keşke Windows için de iTunes'tan bağımsız sadece Apple Music içeren hafif ve hızlı çalışan bir program yayınlasalar.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kullanıyorsanız, windows mağazasında ki iTunes’u denediniz mi? Normal iTunes‘dan biraz daha hafif ve hızlı. Tabii sadece Apple Music uygulaması da fena olmazdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarkı sözü ses kalitesi Apple Music
    Kolay kullanım arayüz Listeler Spotify

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Windows 10 kullanıyorsanız, windows mağazasında ki iTunes’u denediniz mi? Normal iTunes‘dan biraz daha hafif ve hızlı. Tabii sadece Apple Music uygulaması da fena olmazdı
    Demedim hocam sağol öneri için ama yine de Spotify uygulaması gibi rahat değil maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her dil var, Türkçe niye yok. O kadar mı zavallı bir ülkeyiz?

• Neyde tek geçersiniz mesela ? 2020 yılında sunduğu çöp ses kalitesini mi tek geçersiniz yoksa bir çok şarkıda söz olmamasını mı ?

• ses kalitesini hissedebileceğim bir kulaklığa sahip değilim, xiaomi'nin bluetooth kulaklığını kullanıyorum. Onun dışında spotify'ın arayüzü bana daha kolay geliyor. apple music'i telefonumda devre dışı bıraktım hoşuma gitmiyor arayüz olarakta kullanım olarakta. Spotify'ı tek geçmemin sebebi tam olarak kişisel nedenler.

• Arkadaşlar spotify ses kalitesi artık kesmiyor beni. Hele ki apple music te aynı şarkıyı dinledim mi vay bee böyle miymiş bu şarkı diyorum. Şimdi spotify dan apple music e geçemememin en büyük sebebi konserler. Apple musicte çok fazla konser yok. Ayrıca neden ses kalitesinde bu kadar fark var? aac formatı bu kadar mı etkiliyor?

• Apple cihaz konusun da iyi ama spotify ve netflix'i geçemedi servis konusun da
  • Büyük eksikti. Gelmesi iyi olmuş. Üç Aylık deneme deyim büyük bir ihtimalle devam edeceğim kullanmaya. Şarkı sözü var, güzel arayüz var, fiyatı Spotify'dan daha uygun. Android uygulaması da var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.