Şimdi Ara

Apple music mi Spotify mı Deezer mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
3.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify candır. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkiside ayni normal kullanici icin. Profesyonel degilsen ve kulakliklarinda pro degilse farki anlaman zor. Ha yok beb anlarim kaliteyede onem veririm diyorsan tidal al. Kayipsiz kirpma olmadan muzikleri yayinliyolar. Ama normal kullanici icin gerek yok bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hazır konu açılmışken bu programların veri kullanımlarını kıyaslayabilir misiniz peki? İnterneti en az kullanan hangisi?

• Arkadaşlar apple music başlığında cevap vermediler. Sorunumu buraya da yazayım da bilen varsa cevap yazsın.
    Ben apple music te çevrimiçi müzik dinlerken telefon hafızası azalıyor. O yüzden beğendiğim şarkıları indirip sonra siliyorum. Yani hafıza azalmasın diye çevrimiçi dinlemeyi bıraktım. Ama bu da benim kafama göre istediğim şarkıya dinlememi engelliyor. Bu herkeste olmuyor galiba. Çözüm önerisi olan varsa çok iyi olur .

• Dezeer da Türkçe Arşiv daha iyi gibi sanki.
    Ama şu anda spotify Premium kullanıyorum.

• Deezer daha net

• tkblack kullanıcısına yanıt
    çoğu kişi öyle diyor ama bir çoğu kişi de öyle değil diyor. (bende dahil) Karşılaştırma yaptığımda deezer daha net daha canlı gibi geliyor.Tabi çok ayrıntılı yorumlayamıyorsun ama deezerda dinlediğinden daha keyif alıyorsun.Uzun süredir deezer pre. kullanıyordum spotfiy pre. yeni geçtim bundan kaynaklanabilir mi sence ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercan1515 -- 1 Ekim 2016; 14:28:16 >
  • BARIS B kullanıcısına yanıt
    dinlediğiniz müzik kalitesine göre değişir büyük ihtimalle
  • IsO6 kullanıcısına yanıt
    spotify premium ile karşılaştırdınızmı hiç ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GENİŞ

Deezer üçü arasında türkçe arşivi en berbat olan platform yorum güldürdü

Komik olan Nedir?

• guncel
  • iPhone kullanıyorum ve Apple Music'ten aşırı memnunum. Spotify da var ama iptal edicem, Apple Music'in içeriği ve arayüzü daha kullanışlı geliyor bana.
  • spotify
  • Spotify ücretsiz hesabında bile fazlasıyla kaliteli 7 Plus geldiğinde Premium hesabı alacağım tabiki de.

• winamp
  • Apple Music ve Spotify kullandım kalite olarak spotify önde ve yeni şarkılar bulmayı kolaylaştırıyor fakat Apple Music Siri entegrasyonu batarya kullanımı veri kullanımı arka planda indirme özelliği sayesinde bence daha iyi bir de sözler özelliği var Apple Musicte hem Musixmatch üzerinden hemde kendi destek verdiği şarkılarda

• Spotify. Aile üyeliği 15 TL. 6 kişi kullanabiliyor.

• Tidal.
  • Apple Music 256 kbps aac formatında,
    Spotify 320 kbps ogg formatında.

Spotify bit rate olarak, Apple Music ise format olarak daha gelişmiş. İncelemelere göre kalite farkı parçalar arası değişiyor, fakat aradaki farkı hissetmek için Hi-End amfi ve speakerlar lazım veya referans kulaklıkları. Aradaki farkı sıradan kulaklıkla anladığını iddia edip birini diğerinden iyi gibi göstermek sadece fanboyluktur, sığlıktır. Tidal ise FLAC sunarak bu ikisinden de fersah fersah kalitelidir.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.